Hej dziewczyny
Przepraszam ze nie zaglądam częściej ale wzielam sie za nadrobienie zaległości w studiach.
Marchew czas leci nieubłaganie.. a imreza urodzinowa napewno będzie udana i córcia bedzie mega szczęśliwa.
maran kciuki zeby owulka wkoncu cie nawiedziła i zeby to byl TEN cykl ♡♡♡ sle mnóstwo niebieskich~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ilaczku jak sie czujesz jakies dolegliwości ciazowe???Kiedy idziesz do ginka?
witam nowe staraczki i kciuki za wasze marzenia!!
aljul ale twoi chlopcy maja pomysły.. pewnie to jeszcze wszytsko przed mna
zakrecona Igorek jest wspanialy.Sliczny poprostu!
Airfix slonce!!!!!! Jak ja sie ciesze!!Wkoncu trafiliscie na prawdziwych lekarzy ktorzy sie teraz wami zajmą.Teraz napewno bedzie tylko lepiej i t toba i z synkiem
Zobaczysz i z dzidzia na wiosne szybko sie uda :* :* :*
macy jezeli chodzi o polowkowe w de robi sie je miedzy 18 a 22 tygodniem takze ten termin co bys wybrala byl by akurat po srodku
Jak sie czujesz?I jak tam synuś aktywny jeste??
Mezu sie juz lepiej czuje?
Piranho super video.Kociaki masz przeslodkie.Jak tam pisanie ksiazki?Zdrowi jesteście?
Wczoraj bylam na polowkowym i synuś ma sie dobrze♡♡ wazy 351g i juz nie ma watpliwosci co do plci tak pieknie zapozowal i przedstawil klejnoty i antenke ze nawet lekarz sie smial i mowi ze pozer niezły
zatrzymal obraz i zapytal czy wiemy co to jest
Jestem przeszczesliwa!!Chyba dopiero teraz zaczyna do mnie docierac ze bedzie synek ♡ wczoraj sie nawet poryczalam na badaniu :-)
A to jak sie nie myle antenka
A tutaj juz sie nie moglam powstrzymać i kupilam pierwszy komplecik dla synusia ♡♡♡