reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

macy Kochana ja bym jeszcze odczekala kilka godzin I zobaczyla jak sie sytuacja bedzie przedstawiac I ostatecznie dałabym znac tesciowej... oby wszystko było dobrze, niech temperature spada predko a maż wraca do pełni zdrowia... &&&&

reklama
Zakręciu SUPER WIEŚCI - WIELKIE GRATULACJE DLA WAS!!!! IGORKU WITAJ NA ŚWIECIE :))) ps. I. jest boski :))

Macy matko kochana, trzymam mocno kciuki, żeby okazało się, że jest to "najlżejsza" z tych wszystkich opcji np. zwykła grypa, którą mógł się zarazić na lotnisku. Super że temperatura spadła, to na pewno dobry znak. Jak wy się czujecie? Nie chce doradzać, ty będziesz wiedziała najlepiej co zrobić, znasz rodziców m....chociaż pewnie oni jako rodzice chcieliby wiedzieć od razu czy jest wszystko u was w porządku...nie wiem, tak dumam
Mamakaja co u was, jak synkowie?
Matik wszystkiego co najlepsze z okazji waszej rocznicy. Kochana trzymam za ciebie mocno kciuki - za bardzo dobre wyniki z usg i spełnienie różowego MARZENIA!!!
Vivienka zdrówka dla córci. Pewnie nie ma w tym żadnej reguły, ale słyszałam i w przypadku moich koleżanek akurat potwierdza się, że chłopcy w brzuchy są mniej aktywni od dziewczynek. Może twój syncio jest większym śpiochem od córci - mój Alek ruszał się tak rzadko w brzuchu, też sie martwiłam, czy oby wszystko jest w porządku. Po porodzie praktycznie spał na okrągło, zaczął przesypiać noce jak miał 2 mce, jako 2, 3 latek miał w ciągu dnia 3-4 godzinne drzemki i do tej pory nie ma absolutnie żadnych problemów ze spaniem - to akurat po tatusiu ;). Wybraliście już imię :)?

Matik pytałaś się wczoraj o nuba - mogę się mylić (potrafię rozpoznać tylko charakterystycznego, typowego nub'a dziewczęcego i chłopięcego), ale patrząc na to zdjęcie, ja bym typowała chłopca, ze względu na to, że nub sterczy jednak do góry. Gratulacje dla koleżanki :) A który to tydzień ciąży? Na pewno po jutrzejszym dniu będziemy bardziej spokojniejsze i damy mężom trochę oddechu ;)

O jakie super wieści od Zakręconej!!!
Moje wielkie gratulacje! Buziaki dla przeslicznego chłopca i dzielnej mamy :* !!!
Zakrętko alez musisz byc szczesliwa! Synek cudny :)

Macy kurcze ale przezycia. Wspolczuje, ale ciesze sie ze mezowi goraczka ustapila. To naprawde dobry znak. Ale musialas sie zdenerwowac. Faktycznie ciagle masz jakies przygody :/ &&&&& za meza. Badz dzielna. Ja bym powiedziala tesciom wieczorem po pogrzebie, na spokojnie. Trzymaj sie :*

Maran dobrze ze Ali ustapilo, te wirusy sa niezbyt przyjemne i lubia atakowac na ostro :/ Buziaki dla niej :*

Maggie nie mysle o swojej dzialalnosci. Uprawnienia mam juz dawno ale dzis juz ich nie potrzeba, kazdy moze sobie otworzyc biuro rachunkowe, certyfikat nie jest juz konieczny. Ale wystarczy ze moj maz ma dzialalnosc, mysle ze jedno z rodzicow powinno byc w tej sytuacji bardziej dyspozycyjne dla dzieci, w tym wypadku musze to byc ja. I chce to byc ja. Wlasna dzialalnosc to czesto praca na okraglo.

Pozdrawiam!

Też myślę, żeby poczekać. Tylko u nas jest już wieczór. Za jakąś godzinę zadzwonię do męża, to może będą jakieś nowe wiadomości. Na razie nie odbiera, a ja już mam kluchę w gardle. Podali mi na maila jakiś numer bezpośredni do niego, ale co dzwonię, odbiera jakiś Taj. Jak go pytam, czy mówi po angielsku - mówi NO. :-D To po cholerę siedzi na recepcji...

Oj macy współczuje porażka

Małe liski pisałeś ze masz 31 a jutro jest 29 czy inaczej bo ja mam 31
Ha ha sie dogadalysmy

A ta moja koleżanka w 12.3 a mi wyglada jak y był położony ten nub właśnie na dziewczynke ale jeśli masz racje to bedzie szczęśliwa :)Zobacz załącznik 650824

Ostatnia edycja:
macy kciuki za meza zeby obylo sie tylko strachem ;) a napewno tak bedzie wkoncu gorączka juz spada.Informuj nas czy coś więcej wiesz.A tesciowej bym powiedziala raczej jutro... tym bardziej ze jest zmiana czasu u was... a mysle ze będziecie wtedy juz więcej wiedzieć i będziesz mogla bardziej tesciowa uspokoic informacjami.

Dorcia ciesze się ze u ciebie wszystko ok.Zapytam ginka w następna srode czy aby nie mam przodujacego lozyska..
A ciebie synek jak kopie juz po żeberkach to znaczy ze fika sobie glowka w dol juz ;)

aljul fajnie by bylo jak by syncio byl malym spioszkiem ;) corcia jest bardzo zywa i czasami mam wrażenie ze szkoda jej czasu na spanie.... cala mama :cool2:

male liski podekscytowana juz jestes jutrzejsza wizyta?Na ktora masz usg?? Mdlosci ustaly?
Co do imienia to wczoraj padlo przy stole Philipp.. ale tlumaczenie tego imienia jakos mnie nie zadowala "wielbiciel-milosnik koni " :confused::confused::baffled:
Podobalo mi sie bardzi imie Flynn ale bylo juz zarezerwowane dla pierwszego dziecka ktore teraz jest aniolkiem i maz bierze go juz pod uwage.
Dla corci odrazu wiedziałam jakie imie wybrac a dla synka jakos jeszcze nie jestem przekonana...A wy macie juz imie w razie czego??

reklama
Do góry