Zakrecona MEGA GRATULACJE dla mamusi i tatusia !!! Igorek jest przecudowny!Super ekspresowy poród!
Ja dokladnie tak jak ty urodzulam corcie 6 dni po terminie ;-)
macy duzo zdrowka dla meza!Daj koniecznie znac !
male liski kciuki za jutrzejsze usg :-) niech sie Agniesia ujawni ♡♡
matik oczywiscie za twoja wizyte tak samo w piatek kciukasy ♡♡aby byla cudna niespodzianka!
Ilaczku ale sie ciesze z twojej cciazy i nie moge sie doczkac podgladania dzidzi za 6-8tyg
widzisz jak czasem los potrafi nam figle platac;-) ja w tym cyklu co mi sie udalo zafasolkowac tez spisalam na straty poniewaz mialam duzego stresa z rodzinka :/
Elisse,patka,maran,verita specjalnie dla was!!!!!!
Niebieskie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Patka jezeli masz możliwość jak bym jednak chociaz teraz przed starankami zrobila badanka hormonow i mineralow... ja w szczesliwym cyklu zrobilam jeszcze potas i sod zeby wiedziec czy wiecej spozywac potasu czy nie... zalatwilam sobie czysty potas z apteki ;-) jest dosc niebezpieczny jezeli nie wie sie aktualnego poziomu potasu,mize prowadzic do ustania akcji serca....
Co do owocow suszonych na chlopczyka poleca sie suche morele ja jeszcze jadlam daktyle bo po pewnym czasie morele mi sie juz przejadly a daktyle byly jak by nie patrzec w drugiej kolumnie produktow na chlopczyka ;-)
Ja pilam sok pomidorowy litrami i wszędzie gdzie szlo dawalam sol i sok z cytryny
Jezeli chodzi o sode na palec... ja w szczesliwym cyklu uzywalam tylko pre seed ze znikoma iloscia sody poniewaz ph mialam ladnie wysokie i nie bylo potrzeby zeby podbijac jeszcze bardziej.Tym bardziej ze kiedys pisalismy z dziewczynami ze soda moze wybijac plemniki (jezeli sie nie myle)
Powodzenia ;-)
dorcia jak sie czujesz??Wyprawak ppowoli skompletowana?Syncio aktywny w brzusiu?
Przepraszam ze sie tak rzadko odzywam ale troche nas choroba opetala i corcia potrzebowala wiecej czulosci i czasu od mamusi tym bardziej ze tatus dopiero w piatek wrocil z delegacji
Nie zapomnialam o was i tyle na ile czas pozwala staram sie was wieczorkiem podczytywac ale wiecie jak to jest z pisaniem z telefonu
Syncio daje o sobie bardzo malo znac co troszku mnie martwi tym bardziej ze pierwsze ruchy poczulam juz od 14 tyg.Nie wiem czemu ale porównuje corcie z synkiem a corcia byla naprawdę ruchliwa...
Mojego ginka nie ma bo jest na urlopie takze nawet nie mam jak podejsc i podejrzeć synka.No nic w nastepna srode mamy juz polowkowe :-):-)