Justi sex po kłótni jest jeszcze bardziej przyjemny
DD a tak bez żartów - hmm, to może po prostu nie myśl o odstępie, postaw na zakwaszanie?
Piranhiu kciuki zaciśnięte za Antosia, czy wiadomo dziś co u niego?...dziewczyny pytają się o punktacje, czy obniżyłaś mi pół punkta za estradiol u m.? Ja mam cały czas przeczucie że to będzie chłopczyk i popsuje wam takie ładne statystyki. W rodzinie m. sami chłopcy - czasem rodziło się nawet po 5-6 braci. Czy może być tak, że w rodzinie m. u mężczyzn są np. słabe plemniki żeńskie i dlatego zawsze męskim tylko udawało się?
Elle co u ciebie - jak nastrój? jak przygotowania do starań? pytałaś się jak się czuję - wymiotuję już prawie codziennie, z pierwszym synkiem miałam 2 tygodniowe same mdłości, z drugim synkiem mdłości od samego początku ciąży, ale wymiotowałam może 2, 3 razy, a teraz - to już nawet nie liczę tych wymiotów
za każdym razem kiedy biegnę do łazienki, myślę sobie, że może jednak dziewczynka będzie, ale potem przypominają mi się słowa teściowej "w naszej rodzinie rodzą się tylko chłopcy, dziewczynki nie będziesz raczej miała" i schodzę na ziemię