reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranju
skarbnico, dzieki. Lek z kliniki nieplodn powiedziala mi jak spytalam o koenzym, ze ona nie wie czy on pomaga czy nie, mam brac jak uwazam. No i bralam a selen wlacze ponownie:-) zaczyna sie odliczanie i swirowanie po owu:sorry2::sorry2: kto ze mna wytrzyma :sorry2:???? Od wczoraj ciagnie mnie w pachwinach:blink: a szczytem wszystkiego bylo dzisiaj jak poplakalam sie, bo pomyslalam sobie, ze moj synek tak urosl i jak zaprowadzilam go do przedszkola, taki wyrosiety jest. Wiec sobie poryczalam potem w aucie jak wracalam z przedszkola :-):-):-) mi chyba luteina dopochwowa do glowy strzela :-Dchyba nie tam dziala gdzie powinna :-D

airfix
witam w klubie rzucajacych sie :-) ja jak bralam poprzednio rano femare nie bylam w stanie dojechac do pracy, dwoily i sie obrazy:baffled: np widzialam dwa auta przede mna a bylo jedno:baffled: wiec przymykalam jedno oko i sprawdzalam, takze jechalam na jednym ....oku :)

reklama
piranha dziekuje kochna, mam nadzieje, ze tym razem uda mi sie czesciej wpadac, zrobie co w mojej mocy
ilaczek
kochana kiedy dzialasz? trzymam kciuki mocnooo
kiraa uda sie zobaczysz, niedlugo posypia sie gratulacje ;)
airfix hehe rzucanie po scianach ;) fajnie brzmi, mam wizualizacje ;) dzieki za info o miecie i wit.c, ciekawe dlaczego tak....
Vivienka wspaniale wiadomosci, bedziesz miala parę, suuper
male liski powodzenia na wizycie ;)
matik fajnie, ze sie nie nastawiasz, a blizniaki jakiej sa plci? chcialabym sie tak zdystansowac, tak bardzo zalezy mi na coreczce.....
macy dziekuje kochana za mile słowa ;) chlopaki super, a starszy juz kilka razy pytal kiedy bedzie mial siostre, bo ma juz braciszka, wiec chcialby jeszcze siostrzyczke ;) LOL a jesli chodzi o wozek to my mamy jedo fyn- jest swietny i polski

kochane
mielismy kiepska noc, maly wymiotowal, ale teraz odsypia, boje sie rotawirusa, bo nie zdazylam go zaszczepic

musze sie pochwalic, ze zaczelam regularnie cwiczyc , chodze 3 razy w tyg na tabatę, daje mi to tyle radosci i cialo wyglada lepiej

niedawno sie dowiedzialam, ze mam nietolerancje glutenu, mleka i jajek i teraz do swiąt w grudniu musze trzymac diete, juz sie przyzwyczailam, najbardziej brakuje mi cieplej buleczki z maselkiem, eh

kochane zapodajcie link do sciagawki, musze sobie porownac z tym co mam plis ;)

milego dnia
law ju

tararara jestem już po wizycie :))

maran wykres jest bardzo ładny, a objawy które masz to równie dobrze wczesne objawy ciążowe, tak więc ja kciuków jeszcze nie puszczam. Dziś powinnaś dostać @?
Vivienka nie może być inaczej - na zdjęciu Bąbel wygląda jak dla mnie bardzo chłopięco :) główka typowo chłopczykowa :). jeśli doktor powiedziała że na 80% będzie chłopczyk to tak też będzie - trzymam kciuki za to! a NT nie przejmuj się dlatego że twój bąbel jak na prawdziwego mężczyznę przystało, nie jest bardzo malutki - ma już 7 cm, wraz ze wzrostem dzidziusia wzrastają też inne parametry w tym NT (Piranhiu popraw jak głupoty piszę...). Mieścisz się w normie i jest ok.

Piranhiu, dziewczyny
nasze Maleństwo ma 9 mm i widziałam pięknie bijące serduszko :))) lekarz nie mógł się nadziwić, że wczoraj wynik był taki jaki wam podałam, jak to mój mąż skomentował potem krótko ale treściwie - do dupy lekarz, do dupy sprzęt :). Betę zrobiłam przed badaniem, ale mam nadzieję, że wieczorem tylko potwierdzi, że jest wszystko w porządku

nie odważę się na różowy, ale zakładam suwaczek :)

Małe Liski...to świetne wiadomości, bardzo się cieszę razem z Tobą...nie mogło być inaczej:-D
Mama kubulki zaczęłam nowy cykl wczoraj, niestety @ przylazł:-( kolejna szansa w następnym.
Maran szkoda:-( jeden plus;-) zbliżamy się znowu bliżej pełni:tak:
Kiraa ale się uśmiałam z tą luteiną:-D:-D

reklama
Do góry