Witam sie i ja weekendowo
Marchew no i wkoncu doczekalas sie Gabrileka.GRATULACJE!!!! Szybkiego powrotu do sil wam zycze i jak bedziesz miala chwilke napisz jak tam porod przebiegl i ciocie forumowe czekaja na Gabrielka.
Male liski kiedy masz w plnach robic tesciorka? Ale by bylo super dalszy ciag pozytywnych wiadomosci, w zeszlym cyklu czarna perla,dorcia,teraz ty oj ebdzie to lato owocne.Posypia sie fasolki w 2015
Elle za ciebie tes kciukaski trzymam.Z kazdym cyklem jesetsmy madrzejsze i coraz to lepsza strategie mozna zaplanowac.Takze tym razem napewno bylo super!
Piranho dziekuje za super wyjasnienie,o to wlasnie mi chodzilo z tym dojzewajacym pecherzykiem. Mi sie tez wydaje ze cos juz bylo na rzeczy bo testy byly naprawde juz obiecujace ale jeszcze nie takie jak co miesiac ze testowa byla ciemniejsza od kontrolnej. Z fazami ksiezyca na wykresie podpatrzylam u Roszpunki i odrazu skorzystalam na swoim wykresie z pomyslu
Trzymam kciuki za dzisiejsze przywitaniej NONO pewnie wszyscy juz od rana podekscytowani.Czekamy na relacje jak zareagowaly dzieci i jak tam nowy domownik w nowych 4 scianach
Mam do ciebie pytanko,nie wiem czy bedzie cos widac ale ciekawosc mnie zjada od srodka,to byla moja pierwsza ciaza i zawsze bylam ciekawa co nosilam pod serduszkiem,zobaczysz czy widac cos ?
Ola wyda mi sie ze te zdiecia testow to jeszcze nie pik, kreska testowa musi byc conajmniej taka sama jak kontrolna.Byc moze tez ci sie wydluzy pierwsza faza,witaj w klubie.
Maran jutro napisze ci na priva w zwiazku z nasza poprzednia rozmowa,taty nie bylo nie mialam jak sie zapytac.Ale zebys wiedziala ze pamietam
Co do bolu owulacyjnego w zeszlym cyklu tez czulam go slabiej ale przypisalam to raczej kuleczka homeopatycznym a nie supl. Ale cos musi byc wtedy na rzeczy skoro u ciebie tez tak jest.
Piekny pik.Dobrze ze masz jeszcze okolo dwa miesiace to bedziesz mogla zobaczyc jak sie jeszcze w tych dwoch kolejnych sprawa rozegra z odstepem do owu.
Ana87 super ze z fasolka wszytsko jest w porzadku!Nie moze byc inaczej
gratuluje i czekamy na usg w polowie lipca wtedy powinno sie wyjasnic kto tam mieszka,
Aljul super ze synusiowi juz sciagneli gips i wszytsko uadalo sie pomyslnie z usztywniaczem.Teraz tylko moze byc z gorki. Zdrowka dla synka.
Airfix wczoraj dostalm wyniki meza i jezeli chodzi o witamine D to mial lekki niedobor pomimo tego ze laka juz okolo3 miesiace tab z vit d3 1000, norma jest od 30 a on mial 24 i lekarz kazal lykac przez dwa miesiace po dwie tabletki 1000,jedna rano a druga wieczorem.Moze ty tez powinnas zwiekszac dawke?