reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Małe liski, to są właśnie 20, więc myślę, że są ok. Tym bardziej, że w innych cyklach był pik - nie wiem dokładnie kiedy ale był ;P. Ja ogólnie mało pije, ale nie dam rady co 3 godziny w pracy chodzić i robić testów ;(... wydaje mi się, że to był taki mały wzrost Lh, bo dziś o 18 była już ciemniejsza krecha...ale sama nie wiem

reklama
Aljul padłam hahaha
Maran milo Cie znowu widziec :)
Marchew juz tak blisko &&&&&
Wildberry gratuluje z calego serca!
Piraniu Krzys jest mega przystojny, eh moze sie tak kiedys jego drogi zejdą z moja corka, kto wie? Rozmarzylam sie :) Ale kiedys zalapalam sie tez na fotke Kajuniu, jest do zacalowania!
Lilaczku zazdroszcze planow na wakacje na Malcie, my w tym roku odpadamy :( Nie wyobrazam sobie z moim malcem w tropikalnych upalach wiec pozostaniemy na hmmm no nie wiem, moze krakowskie zoo :)

Gratuluje wszystkim swiezo zaciazonym i nieustannie trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&

Kurcze czy wam ten czas tez tak zasuwa?Dzien za dniem mija niesamowicie szybko. Rola kury domowej zaczyna mnie juz troche denerwowac :) ale to nie znaczy ze tesknie za praca :)Czekam az sie ta pogoda wreszcie wyklaruje, dzis bylo juz lepiej niz przez weekend i jest nadzieja na slonce. Ogolnie czasu jakos mi brakuje, dzis wywolalam dopiero zdjecia z chrzcin ktore byly ponad miesiac temu :zawstydzona/y: Jutro mam zalegle szczepienie Michaszka, juz mam stresa. Maly jest fajny, straszny slodziak, ciagle sie smieje. Oczywiscie czasem daje tez popalic :/ no ale za dobrze bym miala heh

Trzymajcie sie dziewczyny, zycze wam wszystkiego dobrego, mysle o was.
Buziaki :*

Ostatnia edycja:
[SIZE=-1]hej hej dziewczynki, kurcze, znów kilka dni nic nie pisalam, tylko zaglądałam z telefonu. Nie dość, że pogoda do bani, to jeszcze czasu jakoś mało na wszystko...

Nusia, wiesz, że czekamy na zdjęcie po cięciu? nie wymigasz się

wildberry, gratulacje!!

Roszpunka, pogrzeb na allegro, tam na pewno coś upolujesz

a ja jutro idę do ginki, w sumie sama nie wiem po co się zapisałam, chcę żeby powiedziała że po kolejnej @ możemy już działać. no i cały czas zastanawiam się czy ona nie powinna mi usg pozabiegowego zrobić... w ogóle ona pracuje w dwóch prywatnych przychodniach, prawie zawsze chodziłam do niej do jednej, ale od właśnie w okolicach ciąży zaczęłam chodzić do tej drugiej przychodni, bo godziny mi bardziej pasowały, ale mam takie odczucia, że w tej drugiej przychodni ona jakby tylko pańszczyznę odbębniała, żeby tylko załatwić, nie przekroczyć czasu i do widzenia. zobaczę jak będzie jutro, jak coś, to zmieniam gina.
[/SIZE]

Elmo chyba Cię myślami ściągnęłam, myślałam o Tobie usypiając moich chłopców....że dawno Cię nie było tutaj:tak: - fajnie jednak że do nas zaglądasz

Zakręciu
przepisy wrzuciłam na grupę. Dzięki za fotki kosmetyków do włosów
Nuuusiu koniecznie pochwal się zdjęciami w nowej fryzurze:tak:.
Powiem Ci odnośnie tego co pisałaś o Zielonej Szkole to nasunęła mi się pewna rozmowa z panią z przedszkola kiedy to mój synek jeszcze tam uczęszczał - otóż podczas luźnej rozmowy pani z przedszkola i kilku mam pani przedszkolanka opowiadała nam jak bardzo chciała mieć 2 synów (a ma 2 córcie), jedna z mam rzuciła tema obozu na którym był jej syn i o jego wrażeniach z pobytu tam, opowiedział o tym w ten sposób "mamo Ty wiesz jak było faaaaaajnie - przez cały czas (2 tyg) nie musieliśmy się wcale myć i ....nawet spaliśmy w butach i w ubraniach" - wszystkie co tam byłyśmy wybuchłyśmy śmiechem a pani przedszkolanka powiedziała "no i choćby dlatego zawsze chciałam mieć chłopca bo jakoś nie mogę sobie jeszcze wyobrazić jak moje córki zaczną na takie wczasy się wypuszczać":-). Także powiem Ci że ogólnie to chyba dobrze że Ola z piżam korzystała:tak:

Nuusia slonce Ty moje ale ni glupio... Mialam napisac w ppoprzednim poscie ale moj K przyszedl i pokazywal mi lawe i wie wybiłam :-( super nowa fryzurka będzie:-) koniecznie zdjęcia wrzuć Mnie tez takie rzeczy ciesza Boże zle ze mna właśnie sobie przypomnialam ze mialam wrzucić zdjecue brzuszka i wlosow po fryzjerze- mialam wyprostowane Jakas skleroza ostatnio hehe moje drugie imie bedzie A od soboty zaczynamy z mieszkaniem walczyć to kuz wogole na nic nie bede miala czasu :-/

Milej nocki

Wildbery- wielkie gratulacje !!!!!
Vivienka- już dokładnie nie pamiętam ile dni po owu zrobiłam test , pisałam tu na forum ale już mi się nie chce szukać. na pewno kilka dni przed @ , trzymam &&&&&&& by u Ciebie oznaczało to samo co umnie&&&&&dodam że kreska była jaśniejsza ale dobrze widoczna

zapomniałam dodać że całkowicie mi się w głowie pomieszało bo zrobiłam test z sody z rana i nic a nic się nie pieniła. nie wiem dlaczego go zrobiłam choć w niego nie wierze:(((((

Ostatnia edycja:
Wildberry, wspaniale! Naprawdę się cieszę. To taka nie do opisania radość, prawda? :-)
Elmo, ucałuj Miśka od cioci Macy.
Aljul, za każdym razem, jak widzę to zdjęcie, śmieję się w głos.
Lilly78, trzymam jutro kciuki, żeby ginka dała zielone światełko.

Dziewczyny,powiedzcie mi czy brać ten Bromergon,który ginka przepisała czy nie?

Nuśka,możesz zmienić mi termin @ na 7.07.

Ana,test z sody to tylko zabawa ;-) dziewczyny ze staranek robiły i sprawdzał się pół na pół ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry