reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki serdeczne za wszystkie gratulacje, jestem przeszczesliwa :-)
Ana - zycze, zeby ta ciaza jednak byla lajtowa!
Piranha - A czy Krzys jest moze fanem strazaka Sama? I jeszcze raz dzieki za wszystko co tu robisz!
Airfix - tez dobrze to ujelas. A szwagierka wkurzajaca... Ciekawa jestem jakie beda komentarze rodziny, a jesli ktos by potem wspolczul, ze kolejne dziecko tej samej plci, to pewnie wtedy sie przyznam, ze z premdytacja zaplanowane ;-) A moge jeszcze zapytac jakie sa Wasze relacje z bratem?
Roszpunka - dobra strategia :-)
Male liski, Macy - dziekje za trzymanie kciukow, a komentarze ludzi niestety czesto bywaja nie na miejscu...
Marchew konsultacja jak u Housie :-) zycze, zeby udalo sie urodzic sn
Majdaczek czesc!
Kate i Tobie dziekje za kciuki
Czarna perla tekst o zakupach mnie rozbroil :-D
Vivienka - przykre jak czasem bliscy potrafia nas urazic. A test owu na samym poczatku ciazy zrobilam z ciekaosci czy to rzeczywiscie tak dziala i u od razu wyszla mega ciemna krecha, pojawila sie praktycznie w momencie zanurzania

Kciuki za wszystkie staraczki!

reklama
hej hej dziewczynki :)

Dzis u Nas leje caly dzien, samopoczucie tez jakies takie do bani. Wysprzatalam cale mieszkanko, czekam teraz na Ł. bo w weekend sa W Katowickim Spodku Targi motoryzacyjne, i od poczatku tygodnia firma znowu wyslala paru chlopakow, w tym Ł. do montazu wszystkiego bo oni sa najwiekszymi sponsorami imprezy. No wiec siedzimy z Olcia w sumie same :blink:Ale kaski bedzie wiecej wiec warto.

zakrecia hop hop gdzie Ty kochana moja ??? Wiesz ze w sobote ide sie ciac :D ? znaczy nie siebie doslownie ale swoje wlosy :p bede robic rude refleksy i chce je porzadnie wycieniowac :-) Sie ciesze jak nie wiem co.

piranha ale Krzys jest juz wielki, matko moja, Olka rosnie szybko, ale te Twoje dzieciuszki to na prawde jak na drozdzach :-D

wildberry gratuluje zdrowej corci :) Super super, rosnijcie zdrowo :happy2:

aljul hehehe widzialam kiedys juz ten obrazek :-D

attachment.php

Starających się : 11
Oczekujących na staranka : 8

CZERWIEC 2014 :

Vivienka - termin @ .06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 23.06 ( 14 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 25.06 ( 13 cykl starań )

LIPIEC 2014 :

Roszpunka - termin @ 07.07 ( 2 cykl starań )
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )

małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )

SIERPIEŃ 2014 :

maggie2205 - termin @ .08 ( 1cykl starań )
Dorcia - termin @ .08 ( 1cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )

kate.. (lato 2014 )

ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )

Ostatnia edycja:
Wildberry,napisz prosze jakie to uczucie,napisz wszystko dokladnie,niech chociaz sprobujemy sie wczuc :-) masz gdzies opis swoich staranek?

Nusia,moze to ta pogoda taka dobijajaca,bo mi sie tez nic nie chce i humor do bani.

Dziewczyny,poluje na kurtke parkę,granatową,taką na deszcz i wiatr.nie spotkalyscie gdzies? Przeszlam sie po galerii i same letnie ciuchy są :-/

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Sorki że się nie odzywałam ale wczoraj byłam tak padnięta po pracy, zjadłam i poszłam spać

Nuuska jestem jestem Podczytuje ale żeby odp to brakuje czasu ;) ale za KAŻDĄ trzymam kciuki Od czwartu będe miała dziewuszke na zastepstwo moje To czeka mnie mnóstwo pracy i gadania a od przyszłego tyg chciałam iść na urlop na 2 tyg i zobacze jak to bedzie

Wildberry ogromnie gratuleje :)

Piranhu rewelacyjne zdjęcie Krzysia Przystojniak mały z niego :)

Dziewczynki wrzucajcie przepisy na grupe nasza Zawsze w jednym miejscu będziemy miały wszystko :)

Aljul ale się uśmiałam ze zdjęcia :D

Uciekam z psem na spacer i spać kobietki
Za każdą trzymam mocno &&&&&&& :*

Do góry