reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik :-:)-:)-( wracaj di nas szybko

lilly dziękuję - synek w 7 niebie -pani wychwaliła gitarę pod niebiosa - jutro dają w szkole koncert na tych instrumentach

Zakręciu śliczne z Was dziewczyny

Milla mi takie sytuację też rozpalają płomień w sercu jak widzę lub słyszę że ktoś ma 2 synków i jest w ciąży z córcią

reklama
Aljul no wiedziałam takie cacko Wam wyszło, żadnej opcji nie było :tak::tak:

A pije któraś z Was mleko sojowe? bo ja od połowy zeszłego cyklu piję 1 szklankę i normalnie mam lepszą cerę hmm :tak:

Zakrętka widziałam sesję Super a ta dziewczyna to Twoja siostra?

Matik ja do kawy dodaję zamiast zwykłego, a czasami lubię je lyknąć na zimno z lodówki :-) ale tez pamiętam, że z soją nie powinno się przesadzać, szczególnie faceci powinni uważać ile soi jedzą/piją, bo ona jest bogata w roslinne odpowiedniki estrogenów

no właśnie bo tak mi się wydawało, że podobna i te oczy jej , małej i Twoje super :tak:
mi też nie smakowało ale po 3 dniach zaczęło smakować :-D mam takie co zawiera 15% soi ;-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa dotyczące naszego "dzieła":-)

A to mleko sojowe dziewczynkowe jest?
Dziś robiłam na makaron + sos ze zmiksowanych truskawkowek+serek maskarpone+śmietana18% - to chyba dziewczynkowe będzie?
Jak myślicie?
Kurcze mam problem z ta dietą na razie próbuję ją delikatnie wprowadzić w życie;-)

reklama
Do góry