reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć wszystkim :-)

Matik - ale szkoda, że Cię z nami przez jakiś czas nie będzie :-( ale wierzę, że niedługo wrócisz do nas z ekstra wiadomością :-D tego Ci życzę i trzymam &&&&&

Nuuuśka
- trzymam kciuki za Twoją tempkę &&&&

mamawcześniaka
- ale śliczny ten Twój synuś :tak:

Kiraa - trzymam kciuki za betę i usg &&&&&& zobaczysz, że będzie dobrze :-D

Piranha - dzięki za odpowiedź. Ten cholesterol i krzywą cukrową niedawno robiłam - jak będę miała dostęp do tych wyników, to wkleję, co mam. Z tym testosteronem faktycznie dziwne. Powtórzę te badania i może udam się na konsultację do jeszcze jednego lekarza? A te badania mam wykonać w 3 dc? Faktycznie z tych norm, które podałaś miałabym obniżoną rezerwę jajnikową. Ale jak się ma do tego wysokie AMH?

Udanego dnia! Wracam do pracy .....

reklama
Dzięki Piraniu musiałam zerknąć czy coś napisałaś
Tylko niewiem czy jest sens teraz brać ten lek ? I mam brać przez cały cykl ? Jak myślisz dobrze tak ?

Dzięki dziewczyny to nie jest proste , nie zerknąć będzie trudno

piranha powiem Ci, ze nie jest jeszcze tak do konca dobrze, choc goraczki nie mam na pewno, ale oslabiona jestem, glowa ciezka i ogolnie nie za ciekawie sie czuje, myslalam ze juz kurcze przeszlo a tu znowu niespodzianka :confused2:
I w ogole wczoraj zostawilam karteczke z ta prosba o recepte na swoje leki i skierowanie na witamine D3 hah to mi lekarz madry moj zamiast recepty i skierowania wypisal dwa skierowania na witamine D3 :-D wiec moge zrobic dwa razy hah :-D
Napisz mi kochana co ja moge najlepiej brac jak tak nie za dobrze sie czuje ? paracetamol ale to na goraczke, a cos rozgrzewajacego typu polopiryna w saszetkach moge czy nie bardzo ?

katriina dzieki kochana :***

kiruś ja wiem ale TY wiesz tez prawda ??? dostalas PW ? :happy:

cześć dziewczyny :)

Kira czekam z niecierpliwością na kolejne dobre wieści od ciebie :)
Nuśka życze by twoje dolegliwości mineły cokolwiek to za paskudztwo się przyplątało niech szybko ucieknie :) a właściwa temperatura nich pięknie szybuje w górę :) &&&
hehe to masz zakręconego lekarza,ale skierowanie pewnie się przyda :)

Ja nadal walcze z @ jakoś nie wiem czy przez te suplemety,zmianę diety, ale odejść niechce :| ;)

Dzień Dobry :-)

dawno mnie nie było , czasem was podczytuje :tak: ale jakoś weny brak...

Kira - gratulacje i spokojnej ciąży

za wszystkie starające nieustanne &&&&&&&&&&

polisia , mamawcześnikaka - gratuluje :-)

MIŁEGO DNIA

polisi - moje gratulacje... ja swojego malucha zobacze w środe - na usg :) mam nadzieję, że siusiak nadal tam jest ;)
kira - trzymam kciuki za bete i usg... i Twoje dwie córeczki ;P
w ogóle trzymam kciuki za wszystkie starające się! przesyłam Wam fluidki -łapcie dziewczyny :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zakręcona- bardzo Ci dziękuje za paczuszkę:) dziś doszła:-) i za gratisy oczywiście. pierwsze co to zmierzyłam ph. no i zrobił się bardzo jasny żółty papierek . ale nie wiem czy to jest możliwe? że ph bym miała tylko 4?? to by było super.ale z moim szczęściem to pewnie źle zmierzyłam.:sorry2: bo ja mierzyłam tak w śródku...................:) przytrzymałam kilka chwil . czy to dobrze????????
Nuśkaa- &&&&&& nieustannie
Kiraaa- musi być wszystko ok. ciekawe ilokrotnie przyrosła beta:-) oby jak najwięcej:)&&&&

reklama
hej
mam wyniki, dobrze nie jest, a nawet gorzej:wściekła/y:
testosteron z 0,19 wzrósł do 0,22 ng/ml (norma 0,1-0,9) hm...dobre i to:-(
estradiol spadł z 31,54 ng/ml na 29,09 ng/ml (norma 18,0-147,0) więc lipa:(((
w moim przypadku suplementy na hormony nie działają w ogóle, ale nie wiemy także jak działały na Elmo, Oczy Niebieskie, na Marchewkę? i inne staraczki tu na formu.
ten brak wiedzy jest dla mnie mega stresujący:tak:
na ile ważne są hormony????bo u mnie to już ich na pewno nic nie zmieni, no chyba że zacznę brać jakieś sterydy na testosteron i leki na menopauzę fitoestrogenne :szok:
Maran jak Twoje wyniki???

Do góry