reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

lilly - powiem Ci, że większość programów mnie nie robi ;p no ale program pt: nieodpowiedzialne przyszłe matki... wrrrrr... jedna paliła w ciąży i uwaga, uważała, że w ten sposób wzmacnia serce dziecka! no i jak jej wszystkich włosów nie powyrywać ;p

reklama
aljul - bardzo dziekuję za odpowiedź, dziś cały dzień poświęciłam na planowanie ogrodu i czytanie o tych roślinkach. Stwierdziłam, że chciałabym większość różnorodnych iglaków i dla ożywienia krzewy z kolorowymi kwiatami (kaline hortensje, budleje) Na pewno zdecyduję sie też na głóg i magnolie susan.

vivenko - to trzymam kciuki kochana, żeby szybciutko udało się zmajstrować ślicznego chłopaczka !!!

Dobranoc

mamuśkamimi proszę bardzo - cieszę się ze mogłam w jakiś sposób pomóc. Jeszcze FORSYCJA jest fajna (o tej porze roku kwitnie na żółto i jest jeszcze odmiana różowa i biała)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :)

Nie mialam wczoraj juz czasu zeby zajrzec bo o 20 wrocilismy z zakupow, i zanim sie ogarnelam bylo juz po 22.

lilly vivienka kochane my jeszcze nie bylismy na badaniach ( pisalam ze poniedzialek coraz blizej ;-)), jedziemy w poniedzialek, i podejrzewam ze tak jak ostatnio wyniki beda do odebrania nastepnego dnia choc pewnie wczesniej beda widoczne w internecie :blink:

piranha ja juz kiedys mialam taki wykres, tzn taka wlasnie II fazie, ze przez pierwsze 9 dni nie bylo ani jednego spadku no ale potem...to wiadomo :dry: ale tak mysle, serducha byly ladnie ustawione wiec teoretycznie szansa jest choc ja ostatnio nie umiem robic dobrych wizualizacji chyba :|

zakrecia, kira jak samopoczucie ?? :)

aljul kupilam wczoraj dwie tuje, podloze do Nich i nawoz o ktorym mowilas, w sobote bede sadzic i czekam na reszte kwiatkow, bo w sklepach jeszcze mimo wczesnej wiosny, kwiatow za wiele nie ma :zawstydzona/y:
attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 16

KWIECIEŃ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 17.04 ( 11 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :)

Nuśka poniedzałek już niedługo jak to mówią " środa minie tydzień zginie" mam nadzieje, że ten cykl był u cibeie owocny i wyniki właściwie nie będą wam potrzebne
jeśli chodzi o tabelkę to prosiłabym byś mnie przepisała na pierwsze starania w czerwcu :) wystarczy diety i suplementów żeby ruszyć ze staraniami :-)

piękne dziewczyny pokazujecie zdjęcia krzewów CUDNE aż chciało by się mieć wszystkie <3 niestety póki co nie mam ogrodu, działki może kiedyś ... póki co mogę tylko podziwiać :)

VIVIENKA hehe pomysł z nasiadówka dobry :) zawze jak gdzieś wyjezdzamy bierzemy taki mały basenik średnicy może 50 cm żeby Bąbel mógl się umyć pod prysznicem, bo wiadomo u siebie to u siebie , a u kogoś też inaczej
&&& za synusia :)

Zakręcona
już za momencik już za chwilkę dowiesz się kto mieszka w twoim brzuszku choć przecież zrobiliście z m. wszysto by była córcia i jak wam sięnie uda to już nie wiem:( u mnie na lodówce wisi właście przepis na córcie napisany przez ciebie, ktorego się trzymam :)
jeśli chodzi o przeprowadzkę siostry to wiesz najważniejsze, że jest to samo miasto, a nie np. inne państwo - granica żadna nie zostanie przekroczona :) na pewno bedzie troche trudniej, ale spacerki z siostrą nie raz nie dwa na pewno zaliczycie :)

Matik, ale masz widok ehhhh no i ten klimat, a w ogóle jak to się stało, że zamieszkaliscie akurat tam ?? może już pisałaś, ale nie doczytałam :(

Piraniu niespodzianka od Elmo super, ale na pewno tak jak dziewczyny piszą nie ma chyba rzeczy by móc wyrazić podziękowanie za to co dla nas robisz :tak:

Kira jak się czujesz , jak mdłości ? kiedy wybieracie się na wizytę do ginka ?
heh pomysł z becikiem z wizytą u Pirani super hahah chciałabym bardzo być świadkiem tego wydarzenia :) :-)

Miłego dnia kochane ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki .
Miłego dnia. Ja zaraz z psem i spadam do pracy. Zaspałam troche jak chlopaki poszli.

Powiedzcie co z tym wykresem moim od kilku dni same spadki a juz 17dc. W tamtym cyklu szybciej mialam bol owulacyjny a teraz nic sie niedzieje.

Do góry