cześć dziewczyny
Nuśka poniedzałek już niedługo jak to mówią " środa minie tydzień zginie" mam nadzieje, że ten cykl był u cibeie owocny i wyniki właściwie nie będą wam potrzebne
jeśli chodzi o tabelkę to prosiłabym byś mnie przepisała na pierwsze starania w czerwcu
wystarczy diety i suplementów żeby ruszyć ze staraniami :-)
piękne dziewczyny pokazujecie zdjęcia krzewów CUDNE aż chciało by się mieć wszystkie <3 niestety póki co nie mam ogrodu, działki może kiedyś ... póki co mogę tylko podziwiać
VIVIENKA hehe pomysł z nasiadówka dobry
zawze jak gdzieś wyjezdzamy bierzemy taki mały basenik średnicy może 50 cm żeby Bąbel mógl się umyć pod prysznicem, bo wiadomo u siebie to u siebie , a u kogoś też inaczej
&&& za synusia
Zakręcona już za momencik już za chwilkę dowiesz się kto mieszka w twoim brzuszku choć przecież zrobiliście z m. wszysto by była córcia i jak wam sięnie uda to już nie wiem
u mnie na lodówce wisi właście przepis na córcie napisany przez ciebie, ktorego się trzymam
jeśli chodzi o przeprowadzkę siostry to wiesz najważniejsze, że jest to samo miasto, a nie np. inne państwo - granica żadna nie zostanie przekroczona
na pewno bedzie troche trudniej, ale spacerki z siostrą nie raz nie dwa na pewno zaliczycie
Matik, ale masz widok ehhhh no i ten klimat, a w ogóle jak to się stało, że zamieszkaliscie akurat tam ?? może już pisałaś, ale nie doczytałam
Piraniu niespodzianka od Elmo super, ale na pewno tak jak dziewczyny piszą nie ma chyba rzeczy by móc wyrazić podziękowanie za to co dla nas robisz
Kira jak się czujesz , jak mdłości ? kiedy wybieracie się na wizytę do ginka ?
heh pomysł z becikiem z wizytą u Pirani super hahah chciałabym bardzo być świadkiem tego wydarzenia
:-)
Miłego dnia kochane