reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo przesliczna i szczesliwa rodzina z was.
Matik ja tez czekam na info czy robisz test i jak wyszedł.

Ja zaraz zawoze Olisia do babci a sama do pracy na 10 jade.Taka piekna pogoda a ja do 15 bede musiala tam kwitnac. :confused2:

reklama
Dzien dobry :)))

maran wiewiora :-) ja ostatnio biegalam po parku za taka jedna bo chcialam udowodnic Ł. ze one wcale sie nie boja :wściekła/y:

piranha nie wkleilam zdjecia bo nie ma na co patrzec :wściekła/y:ale dzis wkleje, tempka nizsza, ale tez niewiele, mam nadzieje, ze owulacja wykluje sie jakos za niedlugo bo dzis juz 3-ci dzien od ostatniego serducha, po tescie bedzie wiadomo, czy aranzowac nastepne dzis czy jeszcze nie bo krecha powinna sciemniec.
A w ogole kochana co sadzisz o moich wyniczkach ? z ciekawosci sod, potas, magnez mam dziewczynkowy prawda ? :happy:

Lece dziewczynki myc okna, pogoda piekna :tak: :**

Ostatnia edycja:
Oki tempka dziś znowu w górę 37.13
Test piękny nic dodać nic ująć
Piękna wyraźnakreska
Czyli są nadal 2 kreski i widać że mocniejsze
Dobrze opisałam zdjęcie ?
Specjalnie dla niewidomych ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1396080899.101924.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396080899.101924.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396080899.101924.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 62
matik Slonce z calego serca Ci gratuluje nie ma co gdybac, nosisz pod serduszkiem przynajmniej jedna fasolcie !!! :-):-) super super !! :-)Rozpoczelas tym samym wiosenne rozplody :-D

No to teraz po kolei kazda !

Annette jak tam kochana ? bo TY tuz tuz masz termin @ :))

krystian kochana nie mam Ciebie wpisanej jesli chodzi o date kwietniowej @ - mozesz podac :)?

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Annette - termin @ 02.04 ( 5 cykl starań )
Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Matik, po cichutku gratuluję :happy::happy: Niech twoja fasolka rośnie zdrowo:tak:

Nuśka, może ty wiesz ile tego saw palmetto powinno się łykać? No i licorice root?
I czy lampa solna może być obojętnie jaka, czy jakaś określona??? Pewnie nie, ale może kto inny mi odpowie? ;-)

Roszpunka a Ty jestes kochana na grupie ?? utworzylam grupe w zeszlym tygodniu, zamknieta, gdzie sa scalone wszystkie informacje zebrane na temat staranek przez dziewczyny - zagladnij ! :-)

reklama
maran-atha, jaka śliczna wiewiórka w avatarku. Bardzo ładne akwarium ...i jaki skok na wykresie! :-)

Roszpunka, Saw Palmetto łyka się w dawce 320 mg, jednak czytałam, że może podnieść poziom prolaktyny więc nie wiem czy bym go brała. LicoRice Root M powinien łykać 450 mg 3 razy dziennie, może brać tylko 6 miesięcy a potem potrzebuje 4 tygodni przerwy.

Nuuuuśka, wrzucisz raz jeszcze wartości Na, K i Mg? Z tego co pamiętam to magnez był chyba niski a reszta uśredniona, najważniejszy w planowaniu dziewczynkowym jest jednak wapń. W każdym razie poziom Twoich hormonów jest wybitnie dziewczynkowy ;-) Może ten skok to już progesteronowy wzrost przedowulacyjny, ja myślałam, że scenariusze do Archiwum X się już wyczerpały a Twoje tempki mają kolejne niesamowite pomysły na kolejne odcinki :-D Czekam na wieści odnośnie testu, może uda mi się podejrzeć BB z telefonu bo koło 12-tej wyjeżdżam z dziećmi do teściów i wracam jutro wieczorkiem.

Kiraa, no i podskoczyła :-)

Matik
, jaka piękna kreseczka, beta na pewno przepisowo przyrasta, nie puszczam kciuków!

Pogoda pokazuje u nas pełne słońce a niebo zasnute całkowicie szarymi chmurami. Życzę Wam miłego, słonecznego weekendu!

Do góry