reklama
Lilly musisz pójść do laboratorium głównego i zrobić sobie jakieś badanie ( morfologia,czy rupa krwi)
I przy zapisie na badanie mówisz że prosisz o kartę stałego klienta....dostajesz kartę którą aktywujesz w domku ( musisz mieć dowód osobisty ) i od tej chwili możesz sprawdzać swoje wyniki on-line.
Ja na przykład betę miałam po 20 godzinie tego samego dnia którego mi pobrano krew.
I byłam w totalnym szoku kiedy pierwszy raz weszłam na tą stronkę...są tam moje badania robione w diagnostyce ...wszystkie od 2008 roku !!! !!! !!! Nawet beta którą robili mi w szpitalu jest tam "zapisana"
A i jeszcze powiem Ci że w mojej przychodni mają podpisaną umowę z Diagnostyką więc nie muszę jeździć do labo głównego !!!
I przy zapisie na badanie mówisz że prosisz o kartę stałego klienta....dostajesz kartę którą aktywujesz w domku ( musisz mieć dowód osobisty ) i od tej chwili możesz sprawdzać swoje wyniki on-line.
Ja na przykład betę miałam po 20 godzinie tego samego dnia którego mi pobrano krew.
I byłam w totalnym szoku kiedy pierwszy raz weszłam na tą stronkę...są tam moje badania robione w diagnostyce ...wszystkie od 2008 roku !!! !!! !!! Nawet beta którą robili mi w szpitalu jest tam "zapisana"
A i jeszcze powiem Ci że w mojej przychodni mają podpisaną umowę z Diagnostyką więc nie muszę jeździć do labo głównego !!!
Matik2012
Fanka BB :)
jeszcze chwila dwie i będzie pozamiatane ale tak albo nie już mam wszystko pod gardłem
tak u mnie za chwilę 18.00
tak u mnie za chwilę 18.00
krystianmartin
Hej
Matik serce mi wali jakby to były moje wyniki!!!! Już za chwilke 5...4...3...2....
Cały dzień zaciskam za Ciebie kciukii nerwuję się chjoć wiem że dzisiaj bedzie zielony +
Matik serce mi wali jakby to były moje wyniki!!!! Już za chwilke 5...4...3...2....
Cały dzień zaciskam za Ciebie kciukii nerwuję się chjoć wiem że dzisiaj bedzie zielony +
matik i ja czekam !!! ostatniem sil ale czekam !! :-) a kociaste duze tak, Desperado wazy 7kg, Gafcio ( rudy) 6kg, a Bungee ( trikolorka) 5kg. Sa wieksze niz przecietne koty ale za to kochane strasznie
anias oni okreslaja dni plodne na podstawie Twoich poprzednich cykli, wprowadzonych przez Ciebie danych, informacji o pomiarach temperatur itp. Ale ja nigdy tak na prawde nie bralam tego za pewniaka, dla mnie pewniakiem sa chyba tylko testy, ewentualnie usg ale te nie zawsze da sie zrobic, Pare razy zanim pojawilam sie tu, a mialam konto na ovufr. mialam wyznaczane dni plodne, gdzie np nagle znikaly i pojawialy sie spowrotem za pare kolejnych dni. Dla mnie pod tym wzgledem ovufriend nie jest do konca wiarygodny, ale zawsze mozemy porownac potem
Elle moge Ci uzyczyc nawet wszystkie trzy na pare dni :-) ale obawiam sie, ze szybko by wrocily spowrotem
piranha serducho zaliczone pol godzinne lezenie po tez ( o malo co a bym zasnela w tym lozku ). Strasznie zle sie czuje, fatalnie, ale nie chce nic za bardzo brac, eh. Co moge w ogole ??
Wklejam Ci zdjecia dzisiejszego testu i dwoch wczorajszych oczywiscie tez 40-tek zebys miala porownanie. Co myslisz ?
udalo sie ladnie uchwycic A czy dawke witaminy C moge zmniejszyc jak skonczymy to opakowanie ? ono wystarczy na dwa tygodnie Na 200mg.
Annette jak u Ciebie w tym cyklu kochana ? kiedy testujesz ?
anias oni okreslaja dni plodne na podstawie Twoich poprzednich cykli, wprowadzonych przez Ciebie danych, informacji o pomiarach temperatur itp. Ale ja nigdy tak na prawde nie bralam tego za pewniaka, dla mnie pewniakiem sa chyba tylko testy, ewentualnie usg ale te nie zawsze da sie zrobic, Pare razy zanim pojawilam sie tu, a mialam konto na ovufr. mialam wyznaczane dni plodne, gdzie np nagle znikaly i pojawialy sie spowrotem za pare kolejnych dni. Dla mnie pod tym wzgledem ovufriend nie jest do konca wiarygodny, ale zawsze mozemy porownac potem
Elle moge Ci uzyczyc nawet wszystkie trzy na pare dni :-) ale obawiam sie, ze szybko by wrocily spowrotem
piranha serducho zaliczone pol godzinne lezenie po tez ( o malo co a bym zasnela w tym lozku ). Strasznie zle sie czuje, fatalnie, ale nie chce nic za bardzo brac, eh. Co moge w ogole ??
Wklejam Ci zdjecia dzisiejszego testu i dwoch wczorajszych oczywiscie tez 40-tek zebys miala porownanie. Co myslisz ?
udalo sie ladnie uchwycic A czy dawke witaminy C moge zmniejszyc jak skonczymy to opakowanie ? ono wystarczy na dwa tygodnie Na 200mg.
Annette jak u Ciebie w tym cyklu kochana ? kiedy testujesz ?
Załączniki
Ostatnia edycja:
czarna_perła
witam sie ładnie ...jesli pozwolicie to dołacze do Waszego grona jako starająca sie...kiedys pisałam przez chwile ,...pozniej moje plany i marzenia musiały isc na dalszy plan ale juz znowu wróciły...jestem i czekam na @ która ma przyjsc koło 14/15 luty i zaczymam pomiary od tego cyklu...a witaminy i suplementy juz biore tak jak zalecała skarbnica wiedzy tj. Piranhia ..mąz tez juz łyka...a co do diety to owszem poszerzyłam ja o duze ilosci nabiału...mleko, jogurty, serki, pestki dyni, cola od czasu do czasu, lampa solna, zamówiona bransoletka (1500 jonów ponoc emituje - dla mnie i dla męza) kupiłam paski merc...paski do mierzenia ph w sensie papierki lakmusowe (nie wiem czy jest sens ale warto wiedziec jaki jest poziom zakwaszenia organizmu i czy wogóle sie zakwasza) kupiłam Replens..no to chyba tyle a jeszcze mąz pójdzie w przyszłym tygodniu na badania hormonów i ja w zależnosci kiedy dostane @ bo jesli w sobote to dopiero w w poniedziałek ale to bedzie 3 dc a czytałam ze lepiej 2dc - poradzcie dziewczynya te badania to testosteron, progesteron i estrogen - tak?...starania zaczynam od czerwca..wiec jeszcze chwile mam ..cykli prawie 5/6 mysle ze to starczy tym bardziej ze juz od ponad pół roku moze wiecej obserwuje siebie...i co nie co juz wiem o swoim cyklu...poza tym o jakiego czasu zaczęłam czuć ból w jajniku podczas dni płodnych kiedy sluz jest...tylko teraz musze to potwierdzić obserwacja cyklu znaczy temperatura itp. ( zresztą zalogowała sie na 28 dni.pl - bede podsyłać cykle do interpretacji jesli pozwolicie)... mysle ze jesli zastosuje sie do wskazówek Piranhi to mam wielka nadzieje ze sie uda...
ps. Matik ja tez czekam :-)
ps. Matik ja tez czekam :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: