reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiraa hmm to ja nie wiem czemu :| tzn ogolnie jest tak, ze nie wszystkie filmy uda Ci sie odtworzyc na darmowym koncie bo przy niektorych pojawia sie informacja, ze plik nie jest dostepny dla uzytkownikow posiadajacych darmowe konto itd, ale Wilka np ogladalismy na darmowym i ani razu sie nie zacial mimo ze film 3h :-)
Bylas na Niej w kinie ? A widzisz, wiec jednak dobrze mowia :D :-) Zalukaj jest fajne, bo tam masz wszystkie aktulane filmy, a nie raz i takie ktore jeszcze do kin w polsce nie weszly :tak:
Nie wiem czy widzialyscie ale pewnie tak, bo to byl dosc glosny film Niemożliwe/ Impossible (2012) - Zalukaj.tv ale na prawde polecam !! Nie da sie na Nim nie ryczec , nawet moj Ł. siorpal jak dziecko a jemu sie to nie zdarza ! Cudny film :tak:

reklama
Nuuuśka, rozumiem, że w czwartek wieczorem nie ma szans? :-) Pytam bo idealnie by było 5, 9, 13. Jeśli nie ma szans to niech będzie 6, 10, 13, ewentualnie 5, 10 i 13 :-D

Kiraa, ja bym monitorowała i w razie co korygowała cały czas do owu pH (bo owulka tuż tuż) żeby zadbać o odpowiednią polaryzację komórki jajowej. Ten test dzisiejszy wygląda jak pik LH na moim kompie :-), kreski kontrolne na Twoich testach takie dość blade są.

Matik, wykres bardzo ładny a góry i doliny wynikają z wyrzutów hormonów i czułego ośrodka termoregulacji w mózgu na ich poziom :-) Zerknij na mój "rejon" implantacyjny, czyż nie wygląda trochę podobnie do Twojego? :-D

Zobacz załącznik 607720

mamawcześniaka, szok jak te 30 tygodni szybko zleciało! Pogłaskaj ode mnie synka przez brzuszek :-) Imię już wybrane?

piranha 9dc nie ma szans bo ja pracuje na rano co prawda ale Ł. na popoludnie i najwczesniej kolo 23-24 wraca do domu :zawstydzona/y: ok serducho dzis,a reszte ustalimy w praniu :wściekła/y::-)

Wstawiam Piranju , na moje juz po piku...co? Jak przewidujesz owu... Bol mam niemilosierny :-)
ten pasek kontrolny zawsze taki byl, po prostu moj wyrzut lh jest ogromny po dupku????:-) Hm :-)

nuska ten film chcialam koniecznie zobaczyc, wiem ze dobry, moze damy rade dzis wieczorkiem, dzieki wielkie wyglada na to ze chyba bedzie odtwarzany na ipadzie ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Pirania dzięki a ja jakoś dziwnie myślę, że pewnie nic z tego, boję się jutro zrobić test ,może lepiej we wtorek to by był 13dc po owu?

Niuśka dzięki za propozycje filmowe, my jeszcze ten wczoraj obejrzeliśmy super my bardzo lubimy tego typu filmy Reasonable Doubt (2014) :tak:

Kiraa, załóżmy, że pik był o 12-tej to owulka powinna być jutro o tej porze, a nie ma szans na wyłapanie bólu po pęknięciu pęcherzyka? :-D Zakładając powyższy schemat to starania pasowałyby jutro w okolicy godz. 18-20, nie chcę jednak by się okazało, że owuka była jednak wcześniej i ten odstęp był za duży.

Nuuuśka, no to niech będzie 5, 10 i 13, ewentualnie 6,10 i 13 jeśli da radę przełożyć dzisiejsze serducho na jutro :-p

Matik, zrób jutro test 10-tkę jeśli masz, trzymam kochana mocno kciuki, jakieś takie pozytywne wibracje biją z tego wykresu.

reklama
Ewelin, sąsiad chciał być miły, ale mu nie wyszło. :-D
Milla, u nas chyba będzie, jak się zdarzy. Bez planowania, bez suplementów. Jesteśmy w ciągłym zawieszeniu, a czas leci.

Do góry