reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik
trzymam kciuki oby z tych gor i dolin matikowska byla :-)

ile kosztuje tam abonament? I na ile bo nie moglam znalezc na tej stronce

reklama
Witajcie dziewczyny:-)

Jestem jestem kochane :-)
Wypad na kregle i impreza udana Troszkw potanczylismy i o 2 do domu dotarliśmy ;-)
Dzis nie mierzylam tempki bo niebylo sensu

Doczytam wieczorem
Za wszystkie &&&&&&
Buziaki i milego dnia

kiraa mozesz wykupic abonament na 2 dni za niecale 3zł, na tydzien za niecale 4zł i potem jak pisze matik. Z tym, ze wiele filmow normalnie wchodzi bez wykupienia konta VIP. zarejestrowalas sie juz tam ? Jak tak, to po prawej stronie u gory masz cos takiego jak - typ konta. Wyswietla sie darmowe, i informacja ze masz kliknac zeby wykupic vip-a. :tak:
superasne testy !! Trzymam mocno &&&&& :)

zakrecona super, ze imprezka udana :happy: takie odreagowanie jest bardzo potrzebne :*

matik ale jak nie widac jak ja widze normalnie :zawstydzona/y: ? w ogole nic nie widzisz ?
My wczoraj na zalukaj ogladalismy " Czas porozmawiac o Kevinie". Thriller psychologiczny, noo powiem Ci, ze ciezko sie go ogladalo, tzn przez pierwsza polowe nie wiedzielismy o co chodzi, ale lubie filmy na ktorych trzeba pomyslec zeby zrozumiec :wściekła/y: Ostatnio ogladalismy Wilka z Wall Streat , teraz poluje na Grawitacje bo podobno film zajabiaszczy ale tam na razie tylko kamerowka wiec czekam na lepsza wersje :tak:

attachment.php

Starających się : 7
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
Elmo, kochana dzieki, ze pytasz. Ciaza leci baaaardzo szybko. W zeszlym tygodniu bylo - byle do 30 tygodnia. Teraz jest byle do 32 tygodnia i tak co tydzien inaczej :) Brzuch mam oooogromny. Maly ostatnio byl dupka w dole i przez to strasznie mnie kopie po szyjce i pecherzu. No i glowka wali w zebra... Mam nadzieje, ze sie przekreci bo baaaardzo chce rodzic naturalnie.

Pozdrawiam wszystke staraczki i juz zaciazone x

Elmo dziękuję za słowa pocieszenia - ja też z tych niedowiarków - marze o niej całym sercem, co jakiś czas tłumacze sobie że chłopcy są cudni i baaardzo ich kocham i może odpuszczę...a potem znów to do mnie wraca ze zdwojona siłą:tak:, więc pewnie też czekałabym momentu aż już bym ja miała na rękach, tuliła i zastanawiała się jak to będzie później z jej starszymi braćmi - na ile ja by rozpuścili:-). Jeszcze tylko kilka tygodni i Twoje największe marzenie się spełni...i wierzę że wszystko będzie jak w bajce:-):-):-)

Nuuusiu a oglądaliście DROGĘ BEZ POWROTU...thriller - ja oglądałam z moim M 1 część wieczorem i mało się nie o....brrrrr

Nuska
grawitacja odlot!!!! Bylam w kinie:-)
jakos ciagle mnie kieruje na wykup konto vip...:baffled: Tak zarejestrowalam sie, ale nie moge nic otworzyc, moze przez ipada nie mozna?
ciagle ma wyslac smsa ://

dorcia
dzieki zapisuje :)

reklama
Wlasnie widac na zdjeciu, ze chudzinka z niego jeszcze. U nas nie bylo tak tego widac, bo maly biedny byl bardzo napuchniety, bo woda sie zbierala w organizmie. Jak wszystko sie unormowalo i wychodzilismy to przez tez taka chudzinka byla. Ja go karmilam piersia i dodatkowo 2 razy dziennie dostawal mleko wysoko kaloryczne. Po nim bardzo szybko nabral masy :) Moze zapytaj sie o takie mleko?

polozna mowi ze narazie ladnie na piersi przybiera wazyc go bedzie raz na tydzien i jak by malo przybieral to wtedy mowi ze w prowadzimy mleko . w srode wyszedl ze szpitala 2600 cos tam a w piatek przed jedzeniem 2800 cos tam to nie wiem ale chyba az tak zle nie jest ale jak narazie to rosnie a nie tyje ale polozna mopwi ze do lutego ma czas bo wtedy powinien sie urodzic a on sie urodzil wtedy gdy powinien odkladac mu sie tluszcz :) wiec poczekam i zobacze :)

Do góry