piranha wiesz co wszystkie te trzy testy sa jasne, wydaje mi sie, ze ten wczorajszy bledzioch jest najciemniejszy z nich wszystkich - dzisiejszy nawet po wyschnieciu najjasniejszy. Robilam test, bo powiedzialam ze zrobie, chcialam miec co porownac ale juz nie ma za bardzo co
Estrofemu mam jeszcze 21 tabletek, Dupka w razie co na razie prawie cale opakowanie - 18 tabletek. W razie czegos skombinuje od lekarza rodzinnego
z tym nie powinno byc problemu.
Niestety to co robimy to metoda prob i bledow, ale powiedzialam do Ł. ze podejrzewam ze same dzieki temu znajdziemy szybciej powod i bedziemy umialy temu zaradzic niz Ci wszyscy medycy do ktorych chodzilam...niestety jak to wczoraj napisala kolezanka - zeby dzis zajsc w ciaze to takie jak my musza miec worek pieniedzy
Ale tak szczerze, jesli to byla ciaza biochemiczna, to z dwojga zlego myslisz ze dobrze to wrozy ? Zawsze trzeba starac sie wyciagna z kazdej sytuacji cos pozytywnego, wiem ze nie raz to ciezkie, ale ja wiem, ze dzieki tej sytuacji wiemy ze moze sie udac, wiemy gdzie pradopodobnie lezy problem i wiemy juz prawie perfekcyjnie jak temu zaradzic
dobrze mowie ?
małeliski tak kochana, robie caly czas testy allegrowe, 10. Dzis bylam na becie zeby potwierdzic/wykluczyc to ze to byla ciaza biochemiczna. Na to, ze cos sie utrzymalo raczej juz nie ma szans, ale przynajmniej na papierku bede miec potwierdzenie ze cos sie podzialo..eh strasznie to wszystko ciezkie czasem.
marchew no dobrze kochana a Ty po tych ciazach/testach robilas betke ? w jaki sposob dowiedzialas sie ze to ciaza biochemiczna ? z doswiadczenia, tzn z tego co juz wiedzialas, czy betka pomogla ?