reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska kurcze szkoda :-( ale jak mowisz co nas nie zabije to nas,wzmocni Jestem z Tobą kochana
No właśnie on byl taki jajcowaty dlatego powiedział ze mozliwe ze owulacja byla niedawno ale nie widzial plynu wiec nie mogl na 100 % powiedzieć czy byla czy nie

Piranhu ten bez godziny to z teraz test

Załączniki

• DSC_1093.jpg
    DSC_1093.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_1094.jpg
    DSC_1094.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
macy zobaczymy co z tego wyniknie:-)
Nuuuśka za następny cykl &&&&&&&&&&&&&&
Zakręcona wygląda to tak jakby testowa ciemniała.

Ostatnia edycja:
Nusiaa wiec tak jak pisalam ruszamy razem do boju jak przyjdzie do mnie malpiszon. :* buziole i glowka do gory.

A w ogole to ile dni po owu mozna najwczesniej zrobic test?

Ojjjjjjjjjjjjj ale się wkur...iłam !!! Nie tak miało być !!!
Ale Nuusiątko...Ty wiesz że wszystko przed Tobą....jeszcze będziesz narzekać na mdłości i kilogramy...już niedługo...wierzę w to !!!

Uuuuuuuuuuuuuuuu jaka jestem zła !!! Tylko skąd te dwie kreski !!!

Wiesz tak sobie pomyślałam że Ty marzysz o wysokiej becie a ja się modlę żeby była zerowa....ehhhh jakie to niesprawiedliwe !!!

Ostatnia edycja:
To i ja dolaczam sie do pytania - skad te kreski ??? :dry: Bo co innego powiem Wam gdyby krechy byly ot tak sobie przez te trzy dni sikania. Ale nie. W sobote bladzioch, w niedziele ciemniejszy bladzioch, a dzis bladzioch nad bladziochy. O co wiec kaman ? nie wiem, pojecia nie mam :zawstydzona/y: Tak to zwalilabym na allegrowe testy ze o dupsko roztrzasc ale no krecha byla, jak nawet Ł. dojrzal to zwid to nie byl a jednak beta wskazuje na to, ze byc jej nie powinno w ogole. Armagedon eh.

Dorcia no widzisz widzisz ??!!! Cosiek chyba zalozyl czapke niewidke tak mysle !!
Kiedy Ty idziesz po wyniki, bo to chyba teraz juz prawda ???????? Zycie jest bardzo niesprawiedliwe, i coraz czesciej sie o tym przekonuje :-(

anias razem to chyba nie bo ja bede pierwsza !! :-) A moze i do Ciebie malpiszon nie zawita jednak ??

zakrecona wedlug mnie to owulki nie bylo. Choc ja Ci powiem, ze ja taki wymiar pecherzyka mialam po peknieciu no tak. A co ten gin powiedzial ?? kazal jeszcze przyjsc sie poogladac ??

attachment.php

Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8

STYCZEŃ 2014 :

anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ .02 ( 10 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
Nuuusia, no choroba, no nie tak to wszystko ustalałyśmy... :wściekła/y:wiesz Kochana, że kciuki i chuchanka masz zagwarantowane, więc głowa do góry i walka!!
chociaż tak samo jak i Dorcię zastanawiają mnie te dwie kreski, które przeciez my tez widziałyśmy...

reklama
matik teraz byle Twoj cykl byl szczesliwy !!!:tak:

lilly kochana jak napisalam - pojecia nie mam. Zwalic nawet nie mam na co, a dzis przez pol dnia wpatrywalam sie w te testy no i bez dwoch zdan, krecha wczorajsza byla ciemniejsza od sobotniej a dzisiejsza zdecydowanie najjasniejsza. No chyba ze po prostu krecha zostala zafalszowana po czasie..? no tak, ale czemu barwa rozna i intensywnosc ? nie wiem. Jak piranha tego nie rozwikla to chyba to pozostanie wielka zagadka.

Do góry