reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
przytulanka były rano potem kąpiel i w środku wymyłam sobie :) bo po tym spadku musiałam sprawdzić co się dzieje jaki jest śluz no i o 20,15 sprawdziłam że jest mokro bardzo mokro ale biało kremowo żółto i taki rozciągliwy glut :confused::baffled: masakra

Nuuuśka ja idę za tydzień w poniedziałek, wychodzę we wtorek bo taka klinika jednodniowa . Ja mam nadzieję że mimo ciąży będziesz dalej prowadzić naszą listę :-)
Dorcia no jasne kochana że Ci napiszę smska, całuję !!! A co to za zapiekanka - zdradź przepis, bo brzmi pysznie
Aljul tak będę celować teraz w babeczkę dla odmiany, dziękuję Ci :-)
Olusia - dziękuję :-)
Airfix ale masz łobuziaka, ale mój też taki łobuz ale kochany, zresztą ze zdjęcia to aniołeczek wygląda
Lilly zdróweczka, dobrze że już czujesz się lepiej :-)
Zakręcona widzę że u Ciebie rozwija się akcja więc trzymam kciuki !!!

przeczytałam na któreś stronie że jest sposób na sprawdzenie czy śluz jest płodny że tego glutka trzeba umieścić w wodzie i jeżeli będzie się unosić to to jest to a jeżeli się rozmyje lub opadnie na dno to nie to ,
no więc ja zrobiłam to ze swoimi glutkami i moje się rozmyły i opadły na dno
Piraniu nie ma Cię a ja nie wiem czy brać ten progesteron czy nie , poczekam jeszcze trochę może wejdziesz a jak nie to wezmę

Airfix śliczny przystojniak :-)
Matik widze że ostatnio moda na pokrecone cykle :-( moj tez jakis dziwny...
Juz,rozważaliśmy żeby zadziałać dzisiaj ale poczekamy jednak na pozytywny test

Napisałam długiego posta i w trakcie kończenia go komp się zresetował i wszystko poszło w kosmos :-(, nie miałam potem interentu a teraz mam dosłownie tylko minutę, nie doczytałam Was.

zakręcona, faktycznie test z 18-tej wyraźnie ciemniejszy, robiłaś o 21?

Airfix, masz cudownego synka, śliczny jest!

Airfix, niskie libido wiąże się czasem z niskim poziomem estrogenu, LH i testosteronu, niedoczynność tarczycy zaburza równowagę hormonalną i też często obniża libido.

gdusia, zrób te badania jutro, lepszy byłby 2-3 dc ale szkoda tracić cykl.

Matik, jak szkoda, że nie masz dydrogesteronu, weź mniejszą dawkę 100 mg, poczekajmy na jutrzejszą tempkę ...ten śluz może zwiastować pik estrogenowy (bądź to poowulacyjny wyrzut estrogenu), załatw koniecznie na jutro test LH.

Kiraa, na in-gender zaznaczają by po nie aplikować głęboko a płytko, by pH obniżyć nie przez bezpośredni kontakt plemników z Replensem (to je powybija) ale poprzez dążenie układu do wyrównania pH.

Nuuuśka, Matik, mega kciuki za jutrzejsze tempki, by poszybowały hen, hen wysoko!

Piraniu to co pisalas do Airfix z tym libido to u mnie by sie zgadzalo. Mam niski estradiol i w dolnej granicy testosteron... I libido jest baaardzo niskie. A wiesz moze czym to podwyzszyc??

Matik i Nusiaa trzymam za was kciuki za jutrzejsza temperature:)

Cześć Kochane. Taki miałam szalony dzień. Ale byłam w Kościele i pomodliłam się za fasolka Nuśki,za pozytywny rozwój spraw u Dorci. I za wszystkie te,które wsparcia potrzebuja,więc byłam z Wami myślami. Ale śmiesznie mówić do Boga nickami z forum ;-)
Dowiedziałam się,że moja klientka jest położoną w szpitalu św.Zofii. Super,bo bardzo mi się ten szpital podoba i myślę o nim w związku z porodem,ale ciężko się tam ot tak zalapac. Mając wtyka może będzie łatwiej :-)
Spokojnej nocy.
Nuśka- rano czekam na wieści.
Zakrecona- jeśli będą serducha to owocnych starań :-)

reklama
hej hej kochane.

No niestety, cosiek ewidentnie sie rozmyslil.Zle spalam, ale od rana jakby mi ktos obuchem w leb przywalil ; brzuch boli na @ wiec pewnie malpa dzis przylezie. Walczymy dalej !

piranha nie kupuje dupka dzis, nie ma sensu. Chyba u mnie nie jest dane pozytywne zakonczenie ..przynajmniej jak na razie :zawstydzona/y: Nie jestem zdolowana, ale troche przygaszona bo mimo wszystko gdzies tam mialam taka mala ociupinke nadziei ze to jednak fasolka. No trudno. Rozmyslaj kochana nad planem na kolejny cykl, bo chyba jeszcze bedzie Nam dane troche razem popracowac ;-):*

maggie no pewno,ze bede zwlaszcza ze pewnie na ta moja ciaze to trzeba bedzie jeszcze poczekac...no tak :wściekła/y:

gorgusia ja wczoraj chcialam isc do Kosciola ale nie dotarlam w koncu. Dziekuje !! :*

Dorcia dzis to chyba ja sie napije !!

Zmykam do pracy, och ja uwielbiam poniedzialki !! :dry:

attachment.php

Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8

STYCZEŃ 2014 :

anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ .02 ( 10 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
Do góry