reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anias to moze rzeczywiscie to libido jest zwiazane z tymi hormonami tarczycy - czyli dobrze wyczytalam :) Tyle ze wychodziłoby ze odpowiada za to niska wartosc FT3 lub FT4 a nie samo TSH. Bo u mnie do tej pory jak skakalo to TSH od niedoczynnosci po nadczynnosc polekową to z libido było OK, a teraz od 3 miesiacy jaja sie dzieją ;) Ja wspomne na wizycie u endo o tym libido, ale pewnie nie zainteresuje go to :) odesle mnie do ginekologa.

reklama
Jak zapytalam ginekologa o libido i mowie ze mam bardzo niskie to powiedzial mi a daj sobie spokoj z tym libido za mloda jestes zebym Ci jakies leki przepisywal. Mowi: no co wiagre chcesz??
Daj spokoj z tymi lekarzami niektorzy to chyba mineli sie z powolaniem...:/

anias hahaha to Ci dowalił. Śmieje się do monitora , zaraz mąż się będzie na mnie głupio patrzył i co mu powiem- ze o wiagrze pisze na forum i sie smieje? haha . A wez, trzeba było mu powiedziec- a dej Pan, może da rade :D Ja bym kurcze brała wszystko byle mi czucie wróciło. A może ja się zakwasiłam na amen tam na dole?? Tyle kombinowałam jak się starałam o dziewczynkę, tyle nawcierałam, a teraz zero czucia.

Dorciu, ja chcę zapiekanki, poproszę:tak:

zakręcona, to trzymamy kochana teraz kciuki żeby pik wypadł tak, żebyście bez problemu wstrzelili się w o+..

anias ale lekarz z tą wiagrą wyskoczył... kurcze, nie wiem jakby libido bylo urojonym problemem współczesnych kobiet:wściekła/y:

nusia a co oglądać będziesz?

ja przeleżałam pół dnia, śmierdzi ode mnie czosnkiem i cebulą, ale czuję się lepiej:-). a, no i na co teraz reaguję pukaniem się w głowę... popłakałam się ze wzruszenia oglądając uwaga... na discovery historia film o murze berlińskim!!:-D

Pirania dzięki wielkie ale to co z tym progesteronem? brać dziś czy już nie ?

właśnie ze środka wyciągnęłam pełno żółto białego śluzu rozciągliwego ale to nie białko żadne:no:

boję się nie brać teraz progesteronu bo jak coś jest to zniszczę całkiem no a jak owu nie było i zablokuję :confused:

rano były przytulanka ale po kąpieli czyściutko i jeszcze nie brała progesteronu więc to na bank nie on mi zabarwił na biało a już na pewno nie żółte, co to jest :confused:

Matik, właśnie, bo tak jak już dziewczyny Ci napisały, też czytałam, że implantacja może być nawet w 3 dniu po owu, jeśli chodzi o śluz, nie wypowiem się, nie mam pojęcia... kurcze, trzymam mocno kciuki, żeby to był ten cykl i żeby tempka jutro Ci podskoczyła &&&&&&&

Airfix nie wzielam a w sumie moglam tylko gorzej jak by w odwrotna strone pomoglo i z wyra bym nie chciala wychodzic;)

Lily tez bym chetnie czosnku sie najadla ale nie moge bo jutro do pracy... A mecze sie juz 3 dzien z katarem. Lekow tez nie moge wziac mocnych bo jeszcze @ nie dostalam i wiesz...;)

Matik
a moze sluz z nasieniem... Hm sama nie wiem

airfix
ale masz przystojniaka :-) wiesz co ja mam cos podobnie jak Ty....:nerd: Myslisz ze to od zakwaszenia sie i wysuszenia na wior :baffled: kurde.... Cos z tym da sie zrobic....

Piranju
replens aplikuje gleboko.... Hm, w sumie chore to jest chce dziecka, a obie wszystko zeby wybic wszystkie plemniory,.... Niestety jestem na wyjezdzie w wracam do domu w pon wieczorem, nie ma szans na serduszko dzis. Wiec odpuszczamy az do o plus.... Mysle ze M sie juz zatroszczyl o to, zeby nie bylo za duzego odstepu :angry: :-)

lilly
ale fajnie Ci, ja tam moge smierdziec bylebym byla zafasolkowana ;)

anias2 I o to chodzi :D Byś sobie raz do czasu w zależności od wolnego czasu albo na weekend brała dawke i z łożka nie wychodziła, bo teraz to sie wchodzi tylko nie wiem po co hahah

Ide spać dziewczynki bo usypiam cały dzień, a jeszcze mnie ciśnienie dobija 120/100 wrrr.... a jeszcze maż mi nerwów napsuł bo z dzieckiem grał w xbox'a w piłke nożną i wiecie co zrobił? Rozwalił ręką płytki na parapecie, połowa spadła :/ Dać chlopu gre to sie wczuje jakby Ronaldo był wrrr

Kiraa ja już wszystko biorę pod uwagę, musze dociec do tego, bo przecież tak nie może być:) Pamiętam że ostatnimi miesiącami jak się staraliśmy to już mnie wszystko piekło w środku, moze rzeczywiscie to od tego. Kupie jeszcze Rephresh , moze cos pomoze to, bo niby odbudowuje cosik tam w środku haha

Ostatnia edycja:
reklama
anias, slonko, a może jakieś inhalacje porób, kurcze, nie pamiętam z czego są bezpieczne. i słyszałam, że natka pietruszki potrafi czosnkowy chuch ładnie zneutralizować. zdrowiej kochana

Kiraa, ten cykl będzie też Twój i na teście będą II zachuchamy, zaczarujemy i będziesz zafasolkowana :)

Ostatnia edycja:
Do góry