anias to moze rzeczywiscie to libido jest zwiazane z tymi hormonami tarczycy - czyli dobrze wyczytalam Tyle ze wychodziłoby ze odpowiada za to niska wartosc FT3 lub FT4 a nie samo TSH. Bo u mnie do tej pory jak skakalo to TSH od niedoczynnosci po nadczynnosc polekową to z libido było OK, a teraz od 3 miesiacy jaja sie dzieją Ja wspomne na wizycie u endo o tym libido, ale pewnie nie zainteresuje go to odesle mnie do ginekologa.
reklama
anias2
Fanka BB :)
Jak zapytalam ginekologa o libido i mowie ze mam bardzo niskie to powiedzial mi a daj sobie spokoj z tym libido za mloda jestes zebym Ci jakies leki przepisywal. Mowi: no co wiagre chcesz??
Daj spokoj z tymi lekarzami niektorzy to chyba mineli sie z powolaniem...:/
Daj spokoj z tymi lekarzami niektorzy to chyba mineli sie z powolaniem...:/
anias hahaha to Ci dowalił. Śmieje się do monitora , zaraz mąż się będzie na mnie głupio patrzył i co mu powiem- ze o wiagrze pisze na forum i sie smieje? haha . A wez, trzeba było mu powiedziec- a dej Pan, może da rade Ja bym kurcze brała wszystko byle mi czucie wróciło. A może ja się zakwasiłam na amen tam na dole?? Tyle kombinowałam jak się starałam o dziewczynkę, tyle nawcierałam, a teraz zero czucia.
lilly78
tiruriru
Dorciu, ja chcę zapiekanki, poproszę
zakręcona, to trzymamy kochana teraz kciuki żeby pik wypadł tak, żebyście bez problemu wstrzelili się w o+..
anias ale lekarz z tą wiagrą wyskoczył... kurcze, nie wiem jakby libido bylo urojonym problemem współczesnych kobiet
nusia a co oglądać będziesz?
ja przeleżałam pół dnia, śmierdzi ode mnie czosnkiem i cebulą, ale czuję się lepiej:-). a, no i na co teraz reaguję pukaniem się w głowę... popłakałam się ze wzruszenia oglądając uwaga... na discovery historia film o murze berlińskim!!
zakręcona, to trzymamy kochana teraz kciuki żeby pik wypadł tak, żebyście bez problemu wstrzelili się w o+..
anias ale lekarz z tą wiagrą wyskoczył... kurcze, nie wiem jakby libido bylo urojonym problemem współczesnych kobiet
nusia a co oglądać będziesz?
ja przeleżałam pół dnia, śmierdzi ode mnie czosnkiem i cebulą, ale czuję się lepiej:-). a, no i na co teraz reaguję pukaniem się w głowę... popłakałam się ze wzruszenia oglądając uwaga... na discovery historia film o murze berlińskim!!
Matik2012
Pirania dzięki wielkie ale to co z tym progesteronem? brać dziś czy już nie ?
właśnie ze środka wyciągnęłam pełno żółto białego śluzu rozciągliwego ale to nie białko żadne
boję się nie brać teraz progesteronu bo jak coś jest to zniszczę całkiem no a jak owu nie było i zablokuję
rano były przytulanka ale po kąpieli czyściutko i jeszcze nie brała progesteronu więc to na bank nie on mi zabarwił na biało a już na pewno nie żółte, co to jest
właśnie ze środka wyciągnęłam pełno żółto białego śluzu rozciągliwego ale to nie białko żadne
boję się nie brać teraz progesteronu bo jak coś jest to zniszczę całkiem no a jak owu nie było i zablokuję
rano były przytulanka ale po kąpieli czyściutko i jeszcze nie brała progesteronu więc to na bank nie on mi zabarwił na biało a już na pewno nie żółte, co to jest
lilly78
tiruriru
Matik, właśnie, bo tak jak już dziewczyny Ci napisały, też czytałam, że implantacja może być nawet w 3 dniu po owu, jeśli chodzi o śluz, nie wypowiem się, nie mam pojęcia... kurcze, trzymam mocno kciuki, żeby to był ten cykl i żeby tempka jutro Ci podskoczyła &&&&&&&
anias2
Airfix nie wzielam a w sumie moglam tylko gorzej jak by w odwrotna strone pomoglo i z wyra bym nie chciala wychodzic
Lily tez bym chetnie czosnku sie najadla ale nie moge bo jutro do pracy... A mecze sie juz 3 dzien z katarem. Lekow tez nie moge wziac mocnych bo jeszcze @ nie dostalam i wiesz...
Lily tez bym chetnie czosnku sie najadla ale nie moge bo jutro do pracy... A mecze sie juz 3 dzien z katarem. Lekow tez nie moge wziac mocnych bo jeszcze @ nie dostalam i wiesz...
Kiraa
Matik
a moze sluz z nasieniem... Hm sama nie wiem
airfix
ale masz przystojniaka :-) wiesz co ja mam cos podobnie jak Ty.... Myslisz ze to od zakwaszenia sie i wysuszenia na wior kurde.... Cos z tym da sie zrobic....
Piranju
replens aplikuje gleboko.... Hm, w sumie chore to jest chce dziecka, a obie wszystko zeby wybic wszystkie plemniory,.... Niestety jestem na wyjezdzie w wracam do domu w pon wieczorem, nie ma szans na serduszko dzis. Wiec odpuszczamy az do o plus.... Mysle ze M sie juz zatroszczyl o to, zeby nie bylo za duzego odstepu :-)
lilly
ale fajnie Ci, ja tam moge smierdziec bylebym byla zafasolkowana
a moze sluz z nasieniem... Hm sama nie wiem
airfix
ale masz przystojniaka :-) wiesz co ja mam cos podobnie jak Ty.... Myslisz ze to od zakwaszenia sie i wysuszenia na wior kurde.... Cos z tym da sie zrobic....
Piranju
replens aplikuje gleboko.... Hm, w sumie chore to jest chce dziecka, a obie wszystko zeby wybic wszystkie plemniory,.... Niestety jestem na wyjezdzie w wracam do domu w pon wieczorem, nie ma szans na serduszko dzis. Wiec odpuszczamy az do o plus.... Mysle ze M sie juz zatroszczyl o to, zeby nie bylo za duzego odstepu :-)
lilly
ale fajnie Ci, ja tam moge smierdziec bylebym byla zafasolkowana
anias2 I o to chodzi Byś sobie raz do czasu w zależności od wolnego czasu albo na weekend brała dawke i z łożka nie wychodziła, bo teraz to sie wchodzi tylko nie wiem po co hahah
Ide spać dziewczynki bo usypiam cały dzień, a jeszcze mnie ciśnienie dobija 120/100 wrrr.... a jeszcze maż mi nerwów napsuł bo z dzieckiem grał w xbox'a w piłke nożną i wiecie co zrobił? Rozwalił ręką płytki na parapecie, połowa spadła :/ Dać chlopu gre to sie wczuje jakby Ronaldo był wrrr
Kiraa ja już wszystko biorę pod uwagę, musze dociec do tego, bo przecież tak nie może być Pamiętam że ostatnimi miesiącami jak się staraliśmy to już mnie wszystko piekło w środku, moze rzeczywiscie to od tego. Kupie jeszcze Rephresh , moze cos pomoze to, bo niby odbudowuje cosik tam w środku haha
Ide spać dziewczynki bo usypiam cały dzień, a jeszcze mnie ciśnienie dobija 120/100 wrrr.... a jeszcze maż mi nerwów napsuł bo z dzieckiem grał w xbox'a w piłke nożną i wiecie co zrobił? Rozwalił ręką płytki na parapecie, połowa spadła :/ Dać chlopu gre to sie wczuje jakby Ronaldo był wrrr
Kiraa ja już wszystko biorę pod uwagę, musze dociec do tego, bo przecież tak nie może być Pamiętam że ostatnimi miesiącami jak się staraliśmy to już mnie wszystko piekło w środku, moze rzeczywiscie to od tego. Kupie jeszcze Rephresh , moze cos pomoze to, bo niby odbudowuje cosik tam w środku haha
Ostatnia edycja:
reklama
lilly78
tiruriru
anias, slonko, a może jakieś inhalacje porób, kurcze, nie pamiętam z czego są bezpieczne. i słyszałam, że natka pietruszki potrafi czosnkowy chuch ładnie zneutralizować. zdrowiej kochana
Kiraa, ten cykl będzie też Twój i na teście będą II zachuchamy, zaczarujemy i będziesz zafasolkowana
Kiraa, ten cykl będzie też Twój i na teście będą II zachuchamy, zaczarujemy i będziesz zafasolkowana
Ostatnia edycja:
Podziel się: