reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
gorgusia nio niby kolejny trymestr jest bezpieczniejszy ale jednak wiadomo ze bedziesz tez sie martwic.... ale na pewno wszystko bedzie dobrze... :-)

Matik2012 a u mnie wszystko ok.... powoli przygotowuje sie do stymulacji... i bede dalej walczyc.... :tak:

Dziewczynki jestem !

No wiec yyy ja sama nie wiem. Jak wytlumaczylam Ł. gdzie co i jak to tez mowi ze mega bladzioch jest. Zrobilam zdjecie, troche je przyciemnilam, wyostrzylam i strzalka zaznaczylam miejsce o ktore mi chodzi :-D bo nie wiem jak inaczej Wam to wytlumaczyc. Zastanawiam sie juz czy to nie odbarwienie papierka po prostu. Widzicie cos tam ??????????? powiekszcie to zdjecie jak mozecie bo BB troszke je zmniejsza.

Test 1.jpg

Załączniki

• Test 1.jpg
    Test 1.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
widzę widzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mówiłam jest jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaa ssssuuuuppppppppppppeeeeeeeerrrrrrr
leć po 2 jakię innej firmy moż Qick czy jakoś tak się nazywa dużo dziewczyn go chwali
Dziewczyno bieegiem po 2 :-):-):-):-):-):-)

a ja nie widzę... nic a nic... bo mi się zdjęcia w telefonie nie otwierają... wrrrrr.... trzymam kciuki aby krecha ciemniała z dnia na dzień :) &&
jak wrócę do domu to oblukam :)

reklama
A ja nic nie widze.... chyba slepa jestem..... :-) albo jestem zmeczona po nocnym dyzurze i moje oczy tego nie ogarniaja.... ale zycze zeby to bylo to.... :tak:

Do góry