reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin też mam zamiar najpierw lepiej poznać poprzez obserwację swoje ciało i...działać o i ile gdzieś po drodze się nie zniechęcę i dam sobie na spokój. A możesz mi napisać czy stosowałaś co jeszcze oprócz 0+12? Jakaś dieta, minerały, suplementy itp. i wiek w jakim podjęłaś próbę dziewczynkową;-) Byłabym bardzo Ci wdzięczna. Oczywiście nadal trzymam mocno kciuki za pomyślny finał

Nuuusia ja tam też widzę 2 delikatną kreseczkę:-):-):-)SUPER!!!!!!:-):-):-)

reklama
powiem Wam że dziewczyna która wymyśliła to zaklęcie :-):-) chyba też zaciążyła no tak jej ładnie tempka do góry idzie spójrzcie :-):-)

http://ovufriend.pl/wykres,1a3752211871bb0bed8659b99528a686.html

dziewczyny które nie widzą wejdźcie na ustawienia strony i powiększcie ją na 200% i zobaczycie , nie trzeba się przyglądać
Ale jaja no super

Ostatnia edycja:
No wlasnie ze jak ja Wam wrzuce to zdjecie w oryginale to nic nie zobaczycie, bo ta krecha jest tak blada w swietle dziennym ze jedynie pod katem widac cokolwiek ale nie dam rady tego uchwycic telefonem, za slaba ta krecha :zawstydzona/y:gdyby byla ciemniejsza to ja bym od razu Wam to wrzucila ale zeby bylo widac cokolwiek musialam sie 15 minut nameczyc :-D:wściekła/y:

Allllle cicho, wiecie jak to jest !!! Teraz jest, niech jutro tempka nie spadnie to bedzie inaczej na razie ja to caly czas traktuje jako zwid :laugh2:

matik Slonce nie bede dzis robic testa juz bo jak rano to wyszlo takie ledwo co to watpie zeby po poludniu bylo widac cos wiecej. Poczekamy do jutra, obawiam sie ze jak co miesiac tempka spadnie i tyle bedzie z tych naszych bladziochow :|

Ja juz chyba po takim czasie to nie jestem w stanie uwierzyc ze moze mi sie w koncu udac :rolleyes2:

gorgusia a widzisz !! ja tez widzialam i nawet Ł. dojrzal jak mu powiedzialam gdzie :>

kiraa, anias, aljul Olusia :****

Ostatnia edycja:
Nuuska mi sie wydaje że tam jest cien cienia kochana :-D Boże oby to byla prawda Kciuki mega zaciskam :-*
A moja tempka jakas zaspana i testy owu dalej negatywne ahh...

reklama
Do góry