reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamskaj bedzie dobrxe

Mamskaj hahahaha

Witam drogie Panie !!!!!!!

W końcu piszę z komputera juhu ! Nie miałam w ostatnich dniach czasu właczyć go nawet na chwilę.:no:
U mnie też zimno ale siedzę przy otwartym oknie, trochę sprawiedlowości od rana trzeba wpuścić do domu:-)
Aljul w jakim wieku masz swoich chłopaków? O M nie pytam hehe:-D
Nuuśka tak już jestem spokojna ale tak na 100% to chyba nie będę:-), taki już mam charakter, wiecznie się czymś zamartwiam:zawstydzona/y:
Piranhu niestety nie wiem ile pęcherzyk miał mm. Tym razem nie był to tylko czarny kolor w środku pęcherzyka ale również coś siwego przez niego przenikało:baffled::confused:
Vwiedźma myślałam o Tobie ostatnio, super że wróciłaś :tak:
Kiraa nooooo już trochę lepiej, czekam teraz na serduszko:-) Lekarz powiedział, że wszystko rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąza, mam się nie martwić, więc nie zamierzam:tak:
Kifsi gratulacje !!!!!!!!!!!
Marchew czekam na wpis od Ciebie TO CHŁOPAK !! kiedy masz usg?;-)

reklama
matik mega się uśmiałam z tego :-D
Ale mój telefon też lubi wyrazy przekręcać!

Odebrałam wczoraj również wynik glukozy 82,94 mg/dl, zakres referencyjny 55- 108, więc jest ok:)

zastanawiam się czemu brzuch mnie boli , w nocy też bolał dziwnie bo przed okresem przez 3 dni miałam taki ból ale to nie na okres, dziwnie boję się ze lipa z tego że coś innego mi się tam rozwija nie wiem polip , albo inne badziewie

hej hej dziewuszki moje !!

zakrecona poki co siedze w domu do okna nie podchodze ale z daleka widze snieg wiec pewno zimno :wściekła/y: idzirmy na obiad do tesciow, wiec pewnie zdazy mi co nie co wymarznac !! a w ogole to kiedy zlecialo te 5 dni ??? Ty wiesz ze ja jutro juz zapylam do roboty ?? :szok:

piranha kochana tempka taka sama jak wczoraj, rano pokusilam sie o test, ale chyba tylko z powodu dupka no i oczywiscie jedna krecha wiec chyba juz mozemy odstawic dupka prawda ? :zawstydzona/y:i acard ?

małe liski no wlasnie...kopniak mojej gin przydalby sie bardzo. Niestety co tu czesto piszemy, dobrego i nie zdzierajacego z Ciebie kasy gina to ze swieca szukac :-( u mnie ciagle cos !

krystian a jak @ ? pojawila sie juz ? dobrze ze u Ciebie wszystko ok :blink: byle do przodu !

mamakaja no i pieknie ! wyniczki ladne wiec juz sie calkiem uspokoj :-) choc nie powiem - mamy cos wspolnego - ja tez wiecznie o cos sie musze martwic, jak jest dobrze zawsze cos wynajde, bo przeciez nigdy nie moze byc az tak dobrze zeby cos nie mialo sie schrzanic nie ? Strasznie jestem znerwicowana czasem, choc moze rzeczywiscie to moje tsh ma na to wplyw ? :sorry2:

aljul u mnie najwyzej bylo powyzej 3,5 ale nigdy swojego samopoczucia nawet nie laczylam z tarczyca, w sumie to chyba niewiedza. Ty przy tsh -4 od razu oderzylas 75 czy zaczynalas od mniejszej wartosci ? pytam, bo u mnie w pierwszym miesiacu brania Euthyroxu tsh pieknie spadlo do 1,46 ale potem nagle poszlo do gory i teraz mimo zwiekszenia dawki 25 idzie do gory nadal..:zawstydzona/y:

Nuuśka mój M wkurza się, że na siłę problemów sobie szukam, i tym gadaniem jeszcze bardziej z równowagi mnie wyprowadza:baffled:

Ostatnia edycja:
Matik, no właśnie super, że można porównywać z poprzednimi wykresami a czasem ciężko zanalizować wykres nie mając wglądu na poprzednie. A czemu połączyłaś te 2 cykle w 1 wykres?

mamakaja, może to siwe w środku to był pęcherzyk żółtkowy? Zaczya on być widoczny w okolicy 5t+3d więc pasuje idealnie :-) Bierzesz coś na obniżenie TSH w ciąży?

Nuuuśka, ale wredna ta Twoja tempka, nie wzrosła ale poniżej 36,5 ani myśli zlecieć :-D Ja bym jednak wstrzymała się jeszcze z odstawianiem do jutra, test w 12 dpo (tylko nie wyrzucaj od razu i koniecznie rób czulszym 10 mIU/ml) też będzie wiarygodniejszy. Doklej sobie oczyma wyobraźni tą FL do Twojego pierwszego podejścia do owulki i zobacz, że tempki są jednak nadal wysokie, dajmy jeszcze szansę temu cyklowi do jutra, ok? :-)

reklama
Do góry