reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamskaj bedzie dobrxe

Mamskaj hahahaha

Witam drogie Panie !!!!!!!

W końcu piszę z komputera juhu ! Nie miałam w ostatnich dniach czasu właczyć go nawet na chwilę.:no:
U mnie też zimno ale siedzę przy otwartym oknie, trochę sprawiedlowości od rana trzeba wpuścić do domu:-)
Aljul w jakim wieku masz swoich chłopaków? O M nie pytam hehe:-D
Nuuśka tak już jestem spokojna ale tak na 100% to chyba nie będę:-), taki już mam charakter, wiecznie się czymś zamartwiam:zawstydzona/y:
Piranhu niestety nie wiem ile pęcherzyk miał mm. Tym razem nie był to tylko czarny kolor w środku pęcherzyka ale również coś siwego przez niego przenikało:baffled::confused:
Vwiedźma myślałam o Tobie ostatnio, super że wróciłaś :tak:
Kiraa nooooo już trochę lepiej, czekam teraz na serduszko:-) Lekarz powiedział, że wszystko rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąza, mam się nie martwić, więc nie zamierzam:tak:
Kifsi gratulacje !!!!!!!!!!!
Marchew czekam na wpis od Ciebie TO CHŁOPAK !! kiedy masz usg?;-)

reklama
matik mega się uśmiałam z tego :-D
Ale mój telefon też lubi wyrazy przekręcać!

Odebrałam wczoraj również wynik glukozy 82,94 mg/dl, zakres referencyjny 55- 108, więc jest ok:)

zastanawiam się czemu brzuch mnie boli , w nocy też bolał dziwnie bo przed okresem przez 3 dni miałam taki ból ale to nie na okres, dziwnie boję się ze lipa z tego że coś innego mi się tam rozwija nie wiem polip , albo inne badziewie

hej hej dziewuszki moje !!

zakrecona poki co siedze w domu do okna nie podchodze ale z daleka widze snieg wiec pewno zimno :wściekła/y: idzirmy na obiad do tesciow, wiec pewnie zdazy mi co nie co wymarznac !! a w ogole to kiedy zlecialo te 5 dni ??? Ty wiesz ze ja jutro juz zapylam do roboty ?? :szok:

piranha kochana tempka taka sama jak wczoraj, rano pokusilam sie o test, ale chyba tylko z powodu dupka no i oczywiscie jedna krecha wiec chyba juz mozemy odstawic dupka prawda ? :zawstydzona/y:i acard ?

małe liski no wlasnie...kopniak mojej gin przydalby sie bardzo. Niestety co tu czesto piszemy, dobrego i nie zdzierajacego z Ciebie kasy gina to ze swieca szukac :-( u mnie ciagle cos !

krystian a jak @ ? pojawila sie juz ? dobrze ze u Ciebie wszystko ok :blink: byle do przodu !

mamakaja no i pieknie ! wyniczki ladne wiec juz sie calkiem uspokoj :-) choc nie powiem - mamy cos wspolnego - ja tez wiecznie o cos sie musze martwic, jak jest dobrze zawsze cos wynajde, bo przeciez nigdy nie moze byc az tak dobrze zeby cos nie mialo sie schrzanic nie ? Strasznie jestem znerwicowana czasem, choc moze rzeczywiscie to moje tsh ma na to wplyw ? :sorry2:

aljul u mnie najwyzej bylo powyzej 3,5 ale nigdy swojego samopoczucia nawet nie laczylam z tarczyca, w sumie to chyba niewiedza. Ty przy tsh -4 od razu oderzylas 75 czy zaczynalas od mniejszej wartosci ? pytam, bo u mnie w pierwszym miesiacu brania Euthyroxu tsh pieknie spadlo do 1,46 ale potem nagle poszlo do gory i teraz mimo zwiekszenia dawki 25 idzie do gory nadal..:zawstydzona/y:

Nuuśka mój M wkurza się, że na siłę problemów sobie szukam, i tym gadaniem jeszcze bardziej z równowagi mnie wyprowadza:baffled:

Ostatnia edycja:
Matik, no właśnie super, że można porównywać z poprzednimi wykresami a czasem ciężko zanalizować wykres nie mając wglądu na poprzednie. A czemu połączyłaś te 2 cykle w 1 wykres?

mamakaja, może to siwe w środku to był pęcherzyk żółtkowy? Zaczya on być widoczny w okolicy 5t+3d więc pasuje idealnie :-) Bierzesz coś na obniżenie TSH w ciąży?

Nuuuśka, ale wredna ta Twoja tempka, nie wzrosła ale poniżej 36,5 ani myśli zlecieć :-D Ja bym jednak wstrzymała się jeszcze z odstawianiem do jutra, test w 12 dpo (tylko nie wyrzucaj od razu i koniecznie rób czulszym 10 mIU/ml) też będzie wiarygodniejszy. Doklej sobie oczyma wyobraźni tą FL do Twojego pierwszego podejścia do owulki i zobacz, że tempki są jednak nadal wysokie, dajmy jeszcze szansę temu cyklowi do jutra, ok? :-)

reklama
Do góry