reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecona ja nie widze !! :-(

A w ogole to na zdjeciu powyzej mialam czarne wlosy - teraz wrocilam do naturalnych :)

cofam - widze widze, ale je juz widzialam :D

reklama
Hello! Dzieci litości nie miały i nie miałam od rana ani chwili by Was poczytać a tym bardziej coś napisać, niestety nie nadrobiłam, przerzuciłam posty w biegu czytając małe fragmenciki co kilka postów :zawstydzona/y:

lilly, OGROMNE GRATULACJE!!! Jak tylko spojrzałam na dzisiejszy wykres to już wiedziałam, że to jest TEN cykl :-) Życzę cudownych i bardzo nudnych 8 miesięcy (bo jeden z 9-tki już za Tobą :-D).

Kiraa, Dostinex i Norprolac są droższe ale nie maja tylu skutków ubocznych co Bromergon, można dać szansę Bromergonowi i jeśli pojawią się skutki uboczne to zamienić na inny lek. Bromergon bierze się najczęściej na noc by przespać ewentualne skutki uboczne. A sprawdzałaś poziom TSH?

Matik, masz fotkę tego dzisiejszego testu albo najlepiej fotki testów z 3 ostatnich dni? :-) System zaznaczy Ci owulkę dopiero wtedy, gdy jedna z 3 tempek za linią graniczną będzie większa o minimum 0,2*C od najwyższej z 6 tempek przed linią, na razie ten warunek nie jest spełniony i trzeba czekać na kolejne tempki. Co do podwyższonych tempek w FF - w takich cyklach zazwyczaj jest większa przewaga progesteronu względem estrogenu (w porównaniu do innych cykli a nie że stężenie progesteronu jest wyższe jak estrogenu :-D) i takie cykle bardzo sprzyjają poczęciu córeczki :tak:Gratuluję jamniczce pięknego przychówku! :-)

Vivienka, suplementy i dietę należy stosować minimum 6 tygodni przed staraniami i nie dłużej jak 6 miesięcy. Tak, to ma być zwykła soda oczyszczona (wodorowęglan sodu) :-)

Nuuuśka, cudne fotki a Ty faktycznie wyglądasz jak max 20-latka! :-) Czyżby spadek implantacyjny na wykresie? :-) Ależ laska z Ciebie!!! :-) Olusia jest prześliczna (już wiem po kim :-)) a z M niezłe ciacho! :-D

gorgusia, ale masz cudnego i słodkiego synka!

anias, mój szwagier to cały czas pije :-), natrafiłam jednak na informację o kancerogenności Yerba Mate i ja bym się trochę obawiała pić to we większych ilościach.

zakręcona, rewelacyjne fotki! :-)

Ostatnia edycja:
Nusiaa jaki Ty masz kolor oczu!!
W ogole jaka dzaga, a ten kolczyk caly czas masz? Mi sie kiedys marzyl..
Jak bede na kompie to wejde do albumu.

Nuusia ja na swoim kompie mam tylko kilka zdjęć reszta jest na kompie mojego K :-) już kiedyś je wrzucałam
A kociaki rewelacja, Olcia to ślicznotka po Tobie a Ł. przystojniak :-) ja ogólnie nie przepadam za kotami:-( jak byłam mała to mnie podrapał i teraz mam dystans

Gorgusia ale masz cudownego synka Przystojniak w domu Ci rośnie

Ostatnia edycja:
Anias aniłek to raczej ze mnie nie jest:-D kolor włosów bardzo zbliżony do mojego naturalnego (mam takie szczęście że nie widać u mnie odrostów)

Matik a bez tego wykupionego abonamentu to ovu zaznacza ovulkę?

Piranhu a mogę ładnie się uśmiechnąć do Ciebie w tym cyklu i jak będę miała jakieś pytanie to pomarudzić Ci trochę ??:-)

Nuuska oglądałam zdjęcia Olusi w Twoim albumie Śliczną masz córcię :-)

Ostatnia edycja:
O a ja Wam pokaze zdjecie moich bransoletek;) latwo sie je robi. ImageUploadedByForum BabyBoom1390241321.493193.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1390241321.493193.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1390241321.493193.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
anias haha jaka dzaga :-D Kolczyk mam caly czas, zrobilam jako nastka i teraz w sumie traktuje go juz jak czesc swojego ciala a nie jak kiedys jak wszystkie nastolatki jako cos czym mozna sie popisac - taka prawda :blink: Lubie go, zreszta wszystkie swoje lubie, a Ł. mowi, ze zawsze mu sie podobaly i niech juz z Nami zostana na zawsze :wściekła/y:
A oczy to Ola ma !! ja t przy Niej nic ! mowie Ci, bys jej slepka zobaczyla - kurczaczki zawsze mowie, ze nie jeden chlopak bedzie jej chocby tylko przez te oczy :-)

zakrecona ja Ci powiem, ze kocham chyba wszystkie futrzaki, koty jakos zawsze mialy blizej do mojego serca choc mialam w swoim zyciu psiurka zreszta wyadoptowanego z fundacji ale niestety to co przeszlam z Nia...ach szkoda gadac. Wydali psa jako zdrowego a okazalo sie ze ma zapalenie jelit, nawracajace kolki i robaczyce serca. :no: Zawiodlam sie strasznie od tego czasu na wszelkich organizacjach. Jak bedziesz miala wiecej fociakow - wklejaj kochana bo ja pamietam tylko ta jedna focie ktora wkleilas powtornie teraz, no chyba ze znowu cos przeoczylam :-(

piranha jestes jestes szefowo !! :-) nie slodz tak !! Twoje dzieciaczki sa do schrupania a Ty sama przesliczna ( nie napisze ze tez do schrupania bo chyba nie wypada nie ?? :-D). Dzis spadek zaliczony, ale w zeszlym cyklu byl wiekszy wiec sie wcale nie przejmuje. Nauczona od Ciebie wiem, ze zeby musi spasc, zeby miala sie z czego wspiac do gory :-) I dziekuje za komplementy zwiazane z L. - ale nie przekaze mu bo sie chlop jeszcze rozkocha w sobie :wściekła/y:

anias czemu ja nie mam takich zdolnosci manualnych...? :baffled: kiedys weszlam do sklepu i chcialam wlasnie taka bransoletke przymierzyc. To wiesz co zrobilam? rozerwalam gumke i udawalam ze to nie ja :-D babki w sklepie sie patrza bo widza, ze nagle znikad zaczynaja leciec koraliki a ja wysylam Ł. znaki mimiczne ze trzeba isc :p

Ostatnia edycja:
Do góry