reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska no właśnie to pewnie dzięki czarnobylowi mamy młodość w genach :-)

Z taki powerem wskakuje w etap staranek w tym cyklu
haha podobno zwierzęta upodobniają się do właścicieli chyba coś w tym jest

Załączniki

• DSC_6486.jpg
    DSC_6486.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_6448.jpg
    DSC_6448.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
zakręcona chyba jakaś prawda w tym jest wyobraź sobie ja mam cocer spaniela:-D:-D:-D:-D i dość długie włosy więc jak sobie zarzucę to fakt wyglądam jak długo uchy cocer :-D:-D:-D:-D jamnik też się w to wpasuje :-D:-D

Ale mam świetny pomysł na twoje bransoletki !!! są kamienie, które wspomagają płodność itp. kochana zarobisz na tym majątek a dla mnie 10% ha ha ha ha ha :)

niuśka dzięki posłucham na pewno :)

Ostatnia edycja:
Nuuska to z wczorajszego spaceru zdjęcie Jak je zobaczyliśmy to płakaliśmy ze śmiechu :-D jak mi szalik podskoczył na twarz:-D

A tak z innej beczki dziewczyny wykupujecie na ovufriend te abonamenty?

Dzieki Za info o yerba mate:)

Fajnie tak wiedziec mniej wiecej z kim sie pisze . Ja jakies wyobrazenia mam ale zazwyczaj odbiegaja od rzeczywistosci. Np Nuske sobie wyobrazalam ze jest niziutka drobniutka i jest blondynka;)

zakrecona to ja Wam musze zaczac wrzucac zdjecia Naszych kotow chyba - zawsze mowie ze kazdy z Nich ma swojego wlasciciela :wściekła/y: Tu rok temu na spacerze Misie.jpg Ola uwielbia Bungee, Ł. Desperada a mnie...mnie kochaja wszyscy w koncu ja Pani od karmienia sprzatania i miziania :-Dfuuul wypas !

anias jak cos to mam dwa albumy u siebie w profilu ;D jeden z Olcia, drugi z kociastymi, mozecie w wolnej chwili luknac .
ooo to ja 1,5 roku temu : Moja focia 1.jpgMoja focia 3.jpg wiecej nie wklejam !! :p

Załączniki

• Misie.jpg
    Misie.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 54
  • Moja focia 1.jpg
    Moja focia 1.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 56
  • Moja focia 3.jpg
    Moja focia 3.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
raz wykupiłam na 3 miesiące później odczekałam i teraz mam za pnkt. gratisowy :-):-):-):-)
jak dla mnie nie ma sensu żeby mi pokazywało ile % szans według systemu jestem w ciąży :tak::tak:

reklama
Do góry