reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Lilly GRATULACJE :-)!!!! super wiadomość!!!yupiiiii!!!!!!!!
Nusia - wyglądasz jak 19tka!:-)
Piranha - piękna twoja córcia, ma takie piękne duże oczy
Oczy niebieskie jak tylko przeczytałam, że Mucha urodziła synka ( a niedawno Cichopek córcie ) od razu też pomyślałam, że korzystały z rad Pirahni i czerpały wiedzę z naszego forum:-) nie ma bata - na pewno tak było :-)
Vivienka - witaj!
Zakręcona - robisz bardzo ładne bransoletki
Kiraa - głowa do góry!!będziemy ci kibicować i cieszyć się razem z Tobą jak zobaczysz niedługo II krechy!

Dorcia i wszystkie dziewczyny, które już trochę czasu się starają o dziecko - wszystko co dobre przed Wami!!!! Przesyłam wirtualnie duuuużo mocno zaciśniętych za was kciuków!!!

reklama
matik niby fajna, ale powiem Ci, ze tyle rzeczy jakie w Niej sa na Nie, zwlaszcza szefostwo sprawia, ze nie sprawia mi takiej radosci jak poprzednie :zawstydzona/y: Ale wazne ze w ogole jest, wiec staram sie nie narzekac.
Alez ta Twoja temp. wysoka :szok:

małe liski haha no tak :wściekła/y: 19-tka + 10 ;-)

maggie a wlasnie bo Ty przecie masz juz niedlugo zabieg !!!! Matko, bede mocno trzymac kciukaski !!

No to ktora teraz w kolejne do | | ?? kiraa ?? :-)

Nuśka nie strasz mnie tą tempką czytałam ze stres może podwyższać tempkę , więc może to dlatego, czytałam też o polipie i boję się czy może cóś takiego mi się nie przyplątało
Czytałam że polip, może całkiem zablokować szyjkę i dlatego nie można zajść w ciążę:dry:

Nusiaa no ja pilam raz bo zostalam poczestowana i takiego kopa mi dala ze nie moglam w ogole usnac a rano wstalam wypoczeta jak nigdy. A pytalam dlatego bo sie zastanawiam czy ma jakies skutki uboczne, czy moze wplynac na jakies hormony czy cus. Bo ja teraz to wszystko pod tym katem, rozumiesz?:D

anias znalazlam to : Wpływ Yerba Mate na zdrowie tu masz cala stronke poswiecona yerba mate :-)

matik ale ja Cie kochana nie strasze, nie mam nawet tego w zamiarze - pisze to pod tym wzgledem ze moze ten cykl po prostu taki jest i skoncz czytac !! tez to kiedys robilam, ale wujek google w takich wypadkach nie jest dobrym rozwiazaniem, bo poczytasz pare artykulow i znajdziesz u siebie przynajmniej 3 wyimaginowane zupelnie choroby wiec spokoj i no stressss !!!

Nuuska tak to właśnie z tymi chłopami jest Ale dobrze że mu przeszło :-)
Jak zrobie inne bransoletki to wrzuce zdjęcie to sobie coś wybierzesz :-)
Śliczna z Ciebie kobietka:-) Mi też nie wierzą że mam 28 lat Do sklepu po alkohol i na impreze muszę z dowodem iśc Możę to ten rocznik 86 ma tak dobre geny Ja też się śmieję że w wieku 40 będe wyglądała jak 20+:-D

Matik no cudne te Twoje psiaczki:-)

Oczy niebieskie zdrówka i super że wyniki ok :-)

Gorgusia Kciuki za wizyte jutro i pamiętaj o smsie
Anias ja piłam kiedyś yerbe mate z limonką i była spoko Kopa daje Kupiłam w zielarskim ale w torebkach nie sypaną

Piranha gdzie się podziewasz?

Ja już po pracy....tak mi się dzisiaj niechciało tam siedzeić że masakra Modliłam się żeby była już 16
Robiłam test kreseczka jest ale jeszcze blada więc chyba owulka za 2-3 dni będzie

matik Ciotka, Wujek kij z tym :-D same glupoty tam pisza !! Tak to sobie tlumacz, poza tym sama dobrze wiesz, ze stres jest najgorsza przeszkoda w wielu kwestiach, moze zatrzymac owulacje, miesiaczke, moze spowodowac poronienie i milion jeszcze innych rzeczy wiec Nuśka mowi - Chillout music HD - YouTube puszczaj sluchaj i sie chillout- uj :-)

zakrecona super dziekuje !! Rob rob, bo sa na prawde sliczne :) Ja bym je na allegro wystawila :-)
Nasz rocznik ogolnie jest pokrecony wiec kto wie ??? Moze razem z czarnobylem sprzedali Nam wieczna mlodosc ?? :-D

reklama
Zakręcona- sms będzie na pewno. Wizyta o 16.20 :tak:
Ja dziś miałam planowo masakrę w pracy,a przez pogodę plany się pozmieniały i klientki porezygnowały. U nas pada marznący deszcz i jest bardzo ślisko. Wyjdę wcześniej do domku dzięki temu. W sumie szczęście w nieszczęściu. Przed wizytą sporo koszenia mnie czeka.... :zawstydzona/y:

Do góry