reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej babulki !! :D

Wczoraj tak sie pozarlam z Ł. ze o malo mu wszystkich kudlow z glowy nie powyrywalam :angry:

zakrecona bo tu nie ma sie co chwalic :p pare jakis takich warkoczykow to kazda z Nas moze sobie strzelic, chwalic to bym sie mogla jakbym cala lepetyne w Nich zrobila :-) i w sumie powiem Ci,ze myslalam o tym bo fajna rzecz ale jednak zbyt wlosy sie niszcza i chyba nie dla mnie takie zabawy :blink:

piranha hej kochana moja :* dzis tempka taka jak i wczoraj. Jestem dosc sceptycznie nastawiona do tego cyklu wyjatkowo ale moze to i dobrze :sorry2:
Jak Krzys powiedz mi bo ostatnio juz mialam o niego pytac ale zapomnialam . Przestal chodzic juz do przedszkola :-( kurcze szkoda wielka, ale co - nie chce na amen ?

kiraa a przestan !! kochana nie zawsze wysoki progesteron musi oznaczac ciaze i na odwrot ! Sa dziewczyny ktore i z wysokim progesteronem musza brac wspomagacze bo bez tego zarodek nie chcial sie zagniezdzic a te z niskim w ciaze zachodza i szczesliwie donosza wiec mi tu nie kracz !! Bo zobaczysz !! ja mocno trzymam kciuki !! :*

milla hah ale moze Tobie juz pisane same siusiaczki ?? :rofl2::-D moze wyjscia juz nie masz ?? :-D

Ana mnie w tym cyklu tylko w kolko pobolewaja jajca...bog jeden wie dlaczego. Jeszcze jak na zlosc testy owulacyjne ktore zamowilam tydzien temu dalej nie doszly...:angry:

gorgusia to dobrze, az jestem ciekawa jaka mnie dawke zleci endo do ktorego ide, bo jak na razie to jeden kazal ciagle brac 25, ale do Niego juz wiecej nie poszlam, i teraz przez caly czas bylam pod kontrola lekarza rodzinnego a ten to juz sam nie wie dlaczego tak sie dzieje, takze z deszczu pod rynne :zawstydzona/y:

krystian czyli przepisac Cie na 20 ? :)) Ciesze sie, ze udalo sie opoznic @, najwazniejsze ze bedziesz miala wiecej mozliwosci zafasolkowania.

lilly i jak tam??? Bo ja cala noc kciuki trzymalam co by ta Twoja piekna tempka nie poleciala i zebys jutro mogla szczesliwie zatestowac :-) nie moze byc inaczej !

Ostatnia edycja:
reklama
Krystianmartin- dziękuje za wyjaśnienie dlaczego może tak być. tylko że u mnie jest taki problem ze nawet przed @ piersi chcą wybuchnąć , dopiero jak chluśnie .... to wracają do siebie. :) no ale w tym cyklu to coś zbyt wcześnie się napompowały i bollllą niemiłosiernie:(

Nuśśśka- myśle że to dobrze że pobolewają Cie JAJCA:laugh2: oby to był wkońcu dobry znak bo naprawdę bardzoooo Ci kibicuje i trzymam mega &&&&&&&&&. pisałam do Dorci sms w czwartek chyba , pozdrów Ją bo pewnie kontaktujesz się z Nią , a ja nie chcem już zawracać Jej głowy:(

ana kochana watpie zeby Dorcia tak to mogla odebrac !! Na pewno bardzo sie ucieszy jak sie odezwiesz wiec pisz do Niej :-) Tu nie ma mowy o zawracaniu glowy, przecie Dorcie chyba znasz !! :-)
A moje jajca w tym cyklu to jedna wielka niewiadoma, wszystko strzela, boli, kluje, do tego krzyze bola jak u 90-letniej staruszki. SYPIE SIE !! :-D

W ogole wiecie co ?? wczoraj doszlam do wniosku, ze ja chyba na koncu swiata mieszkam, bo w tv pokazuja snieg w Polsce, na FB znajomi wytaplani w sniegu a u mnie jedyne co to mgla za oknem od samiutkiego rana :nerd:

Nuśśka- takie oznaki muszą wskazywać tylko jedno............ ale nie zapeszam &&&&& u mnie też nie ma śniegu , tylko deszcz, deszcz ,deszcz:( a syn z utęsknieniem na śnieg czeka. :-(

Nuuuśka, niestety już nie chodzi do przedszkola :-(, twardo twierdzi, że tam nudno. Może i źle robię ale nie zrobiło to przedszkole na mnie dobrego wrażenie, może faktycznie się tam nudzi albo zabawy typowo przedszkolne (śpiewanie piosenek, kręcenie się w kółeczko, malowanie, Krzysia to nigdy nie bawiło) nie są dla niego atrakcyjne. A jak Ci się podoba poniższy wykresik? :-D Dokleiłam fazę lutealną do pierwszego podejścia do owulki (dzięki czemu można lepiej ocenić tempki w FL) :-) U mnie też od długiego czasu śniegu ani widu ani słychu ;-), nie tęsknie jakoś za śniegiem i mrozem, jak dla mnie to mogłaby już przyjść wiosna, ja z tych ciepłolubnych :-D

Zobacz załącznik 604780

Ostatnia edycja:
Nuśka- a jak z Twoją wagą? Pisałaś kiedyś,że złapałaś kilka kg-dobrze pamiętam? Ja dopóki miałam za niską dawkę ciągle nie mogłam schudnąć. Trzymałam 65kg i nie mogłam ani grama stracić. Do tego byłam mocno nerwowa i miałam wahania nastroju. Teraz jest dużo lepiej.

Nuśka-&&&
Kiraa-&&&

Piranha- tęskni Krzyś za przedszkolem?

Zakręcona, Krystian, Piranha, Nuśka,Kiraa i wszystkie po kolei- miłęgo i fajnego dnia!

edit- Piranha doczytałam o przedszkolu. Ja myślę,że intuicja matki jest niezawodna. Dobrze robisz.

piranha ja znowu nie widze :( tzn nie widze Twojego wykresiku kochana.
Wiesz co powiem Ci tak, jesli Ola powiedzialaby mi ze nie chce chodzic do przedszkola bo tam jest nudno, a nie dlatego ze teskni, placze calymi dniami, nie radzi sobie czy cokolwiek innego to nie poslalabym jej wiecej. Co jak co, ale dzieci w pewnych kwestiach zawsze mowia prawde, i wiem, ze jesli mowi, ze sie nudzi to na pewno tak jest zwlaszcza jesli ta Tobie nie wywarlo ono dobrego wrazenia.
A czy jest mozliwosc zapisania Krzysia do tego wiekszego przedszkola, ktore jest dalej od Was ale pisalas kiedys ze ma dobre opinie ??

gorgusia no to u mnie jest to samo..jestem nerwowa, czasem za bardzo, raz sie smieje, z za chwile roznosi mnie od srodka, co czesto w II fazie mylilam z wiadomo czym. Nie potrafie schudnac, w sumie to powiem inaczej - tyje a nie wiem czemu..nie jem wiekszych ilosci jedzenia niz kiedys, a tak jak jeszcze rok temu wazylam 60kg i to waga dla mnie idealna tak teraz waze prawie 10kg wiecej i nie potrafie tego zrzucic mimo ze probowalam. Ale nigdy nie wiazalam jednego z drugim myslisz ze tsh moze byc powodem ?

gorgusia, dzięki kochana! :-*

Nuuuśka
, a teraz widać?

045d6ebf099d3a4f.jpg

Dzięki kochana, tamto przedszkole jest kilka przystanków tramwajowych ode mnie więc na pewno odbieranie Krzysia stamtąd (a muszę jechać razem z Kają) będzie dużo trudniejsze ale wolę większy trud a lepsze przedszkole. Zapiszę go dopiero po wakacjach więc do tego czasu mam czas do namysłu i poszukiwań :-)

reklama
Do góry