Piranha
Fanka BB :)
Kiraa, dałaś mi do myślenia, sprawdziłam właśnie czy jest możliwość wstawienia blokady i faktycznie jest coś takiego, wystarczy, że kliknę w Twój numer, zaznaczę znaczek zakazu (mam Samsung Wave 3) i już blokada, nawet nie wiedziałam, że można zablokowac czyjeś smsy bądź połączenia, Kaja bawiła się moim telefonem i musiała coś nawciskać, aż musiałam poprosić M by pomógł mi zdjąć blokadę, strasznie Ciebie przepraszam!!! :---( Możesz mi teraz wysłać jakis sms testowy bo nadal mam przy Twoim numerze jakiś dziwny znaczek? :-( Tak więc ostatni sms od Ciebie mam z wczoraj z 13:11 a potem zero absolutne. Ale w ogóle nie zadziałaliście wczoraj?
Dorcia, kochana jesteś, że pytasz :-*, po Nifuroksazycie wszystko minęło jak ręką odjął, mam nareszcie zdrowe dzieci (Kai się tylko jeszcze trochę nos czasem przytyka ale to pikuś) i sama czuję się świetnie. Cieszę się, że i u Ciebie lepiej ...no i że mdłości są ciążowe a nie jelitówkowe :-)
Kiraa, sprawdziłam właśnie i w połączeniach mam Twój numer i kopertę ze znakiem blokady z zaznaczeniem godzin 11:14, 11:19, 11:54, 19:08, 20:25, to są te smsy? Nie potrafię ich odczytać, mam tylko zaznaczone, że zostały zablokowane, strasznie to przykre :-(, że ja wcześniej się nie kapnęłam, że coś jest nie tak, pojęcia nie miałam o jakichś blokadach.
Dorcia, kochana jesteś, że pytasz :-*, po Nifuroksazycie wszystko minęło jak ręką odjął, mam nareszcie zdrowe dzieci (Kai się tylko jeszcze trochę nos czasem przytyka ale to pikuś) i sama czuję się świetnie. Cieszę się, że i u Ciebie lepiej ...no i że mdłości są ciążowe a nie jelitówkowe :-)
Kiraa, sprawdziłam właśnie i w połączeniach mam Twój numer i kopertę ze znakiem blokady z zaznaczeniem godzin 11:14, 11:19, 11:54, 19:08, 20:25, to są te smsy? Nie potrafię ich odczytać, mam tylko zaznaczone, że zostały zablokowane, strasznie to przykre :-(, że ja wcześniej się nie kapnęłam, że coś jest nie tak, pojęcia nie miałam o jakichś blokadach.
Ostatnia edycja: