reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa, dałaś mi do myślenia, sprawdziłam właśnie czy jest możliwość wstawienia blokady i faktycznie jest coś takiego, wystarczy, że kliknę w Twój numer, zaznaczę znaczek zakazu (mam Samsung Wave 3) i już blokada, nawet nie wiedziałam, że można zablokowac czyjeś smsy bądź połączenia, Kaja bawiła się moim telefonem i musiała coś nawciskać, aż musiałam poprosić M by pomógł mi zdjąć blokadę, strasznie Ciebie przepraszam!!! :-:)-:)-( Możesz mi teraz wysłać jakis sms testowy bo nadal mam przy Twoim numerze jakiś dziwny znaczek? :-( Tak więc ostatni sms od Ciebie mam z wczoraj z 13:11 a potem zero absolutne. Ale w ogóle nie zadziałaliście wczoraj?

Dorcia, kochana jesteś, że pytasz :-*, po Nifuroksazycie wszystko minęło jak ręką odjął, mam nareszcie zdrowe dzieci (Kai się tylko jeszcze trochę nos czasem przytyka ale to pikuś) i sama czuję się świetnie. Cieszę się, że i u Ciebie lepiej ...no i że mdłości są ciążowe a nie jelitówkowe :-)

Kiraa, sprawdziłam właśnie i w połączeniach mam Twój numer i kopertę ze znakiem blokady z zaznaczeniem godzin 11:14, 11:19, 11:54, 19:08, 20:25, to są te smsy? Nie potrafię ich odczytać, mam tylko zaznaczone, że zostały zablokowane, strasznie to przykre :-(, że ja wcześniej się nie kapnęłam, że coś jest nie tak, pojęcia nie miałam o jakichś blokadach.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelin mi sie podoba Gabi i Jula

Kiraa proszę :-)

Załączniki

• DSC_1047.jpg
    DSC_1047.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 40
Kiraa, teraz dotarło czyli blokady już nie ma, no to mi córcia nawywijała, gdy jej zabrałam telefon to było włączone okienko z smsami więc pewnie kliknęła na Twój numer a potem znaczek zakazu :-( (przy okazji znalazłam w wysłanych smsach wiadomość do siostry w rodzaju "jhjkdhsk.fjsldgjg;ldks;gj" :-D, musiała się zdziwić, muszę bardziej pilnować telefonu), mam nadzieję, że nie gniewasz się o to na mnie :-(

Piranju trudno sila wyzsza :sorry: juz po ptakach i po owu.... Ale widzisz jaki to pech mnie spotkal..... Niech mi Bozia w coreczce wynagrodzi i bedzie git :-)
ucaluj Kaje:-)
dosyc ze ten sms do mnie nie przyszedl w nocy bo myslalabym ze mi cos szyfrujesz :rofl2:

Ewelin mi z tych imion co podalas najbardziej podoba sie Amelia i Alicja.

A w ogole najbardziej na swiecie to podoba mi sie Kaja i Blanka:D

Zakrecona jakie fajne koraliki splecione:)
Szybko to sie robi?
Ja swojego czasu robilam bransoletki takie na gumce koraliki i jakas zawieszka. Takie typlu lilu.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa a działaliście wczoraj lub dzisiaj rano?
Jeszcze nie wiem zobacze jak będzi mi szło robienie tych bransoletek :-D naarazie mi się podoba Wrzuce zdjecie jak zrobię całą :-)

Piranha to Ci córcia psikusa zafundowała z tym telefonem :-)

Do góry