reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewelin mi się podoba Alicja,Michalinka, Gabrysia :-)
Nuuuśka ale beznadziejna gin brak słów, co by jej szkodziło zrobić Ci to usg
Zakręcona ja nadal wierzę w Twoją fasoleczkę i trzymam nadal kciuki mocno
Dobrej nocy dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
ufff w koncu troche sie ogarnelam i moge zajrzec do was, w zyciu Was nie nadrobie,czasem cos odczytywalam ale nie bylo jak odpisac.w pt wrocilismy do de, w koncu bo juz mialam dosyc tego pobytu w pl,wszedzie dobrze ale w domu najlepiej, jeszcze sie nie ogarnelam ze wszystkim, tyle przywiezlismy roznosci z pl ze glowa mala (prezenty, leki, i mase ubranek dla dzieci zakupionych przez babcie) teraz musze wywalic z szafy Marysi 3/4 ubran bo sa za male i wrzucic te od babci :)

Kiraa
trzymam kciuki, teraz spoko luzik i skup sie najlepiej na czyms innym

araki
miej w nosie, to Twoje dziecko i to Tobie ma sie imie podobac an ie calemu swiatu. u nas tez niektorzy marudzili, ze mala ma praktycznie imie jak ja ale to nasza sprawa i nikomu nic do tego:)

Dobranoc dziewczyny
Piekne imiona wybieracie :-)
Zakrecona zeby Ci sie udalo
Krystianmartin niuska kira i cala redzta :-):-):-) kciuki za Was wszystkie
Daria faktycznie cos za cicho jestes . Gdzie Ty kochana ?

Moj @ taki mega slaby ale moze jutro sie rozkreci i powinno sie skonczyc :-)

Ostatnia edycja:
Pechowy ten początek roku...ech.
Zakrecona- będzie dobrze. @ przejdzie,odbębnisz ją i kolejny cykl. W końcu do trzech razy sztuka :-)
Nuska- &&&
Kiraa- &&&

Co do imion to ja jestem Alicja :cool2: Bardzo lubię to imię.
U nas cora to Kaja,a chłopiec nie wiem już. Póki co w brzuszku mieszka Kazio.
Miłego dnia wszystkim. Ja pracuję do 21....

Ann
witaj kochana :-) fajnie ze wpadlas , staram sie staram zajac czyms innym iz mysleniem o ciazy ale sama wiesz ciezko :rofl2:

zakrecona
moze suplementy wydluzyly Ci FL?

Gorgusia tez tqk dzisiaj do mojego K powiedziałam ze do 3 razy sztuka bo widziałam ze troszkę sie podlamal :-(jak wystawal to jego pierwsze slowa: jak tempka?
No coz co nas nie zabije to nas wzmocni i...przy okazji zmniekszy moje konto (musze porozmawiać suplementy ktore sie koncza,paski,testy itd)

Kiraa mozliwe xe suplementy Juz sama nie wiem

Zakręcona :-:)-:)-( Trzymajcie się jakoś! W przyszłym cyklu będziemy Wam jeszcze bardziej kibicować i uda się, zobaczysz! :tak:

Nuśka, jak tam u Ciebie dziś??

dziewczyny, Daria urodziła, nie wiem nic więcej. Mam ja w znajomych na fb i widziałam tylko, że wystawiła fotkę maluszka,chyba to już z 2dni temu było. Napisałam do niej na priv ale nic jeszcze nie odpisała (nawet nie przeczytała jeszcze mojej wiadomosci)
My sobie czasem pisujemy tam do siebie i trochę mnie martwi ta cisza. Może zajęta jest bardzo)

reklama
Do góry