reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa, dałaś mi do myślenia, sprawdziłam właśnie czy jest możliwość wstawienia blokady i faktycznie jest coś takiego, wystarczy, że kliknę w Twój numer, zaznaczę znaczek zakazu (mam Samsung Wave 3) i już blokada, nawet nie wiedziałam, że można zablokowac czyjeś smsy bądź połączenia, Kaja bawiła się moim telefonem i musiała coś nawciskać, aż musiałam poprosić M by pomógł mi zdjąć blokadę, strasznie Ciebie przepraszam!!! :-:)-:)-( Możesz mi teraz wysłać jakis sms testowy bo nadal mam przy Twoim numerze jakiś dziwny znaczek? :-( Tak więc ostatni sms od Ciebie mam z wczoraj z 13:11 a potem zero absolutne. Ale w ogóle nie zadziałaliście wczoraj?

Dorcia, kochana jesteś, że pytasz :-*, po Nifuroksazycie wszystko minęło jak ręką odjął, mam nareszcie zdrowe dzieci (Kai się tylko jeszcze trochę nos czasem przytyka ale to pikuś) i sama czuję się świetnie. Cieszę się, że i u Ciebie lepiej ...no i że mdłości są ciążowe a nie jelitówkowe :-)

Kiraa, sprawdziłam właśnie i w połączeniach mam Twój numer i kopertę ze znakiem blokady z zaznaczeniem godzin 11:14, 11:19, 11:54, 19:08, 20:25, to są te smsy? Nie potrafię ich odczytać, mam tylko zaznaczone, że zostały zablokowane, strasznie to przykre :-(, że ja wcześniej się nie kapnęłam, że coś jest nie tak, pojęcia nie miałam o jakichś blokadach.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelin mi sie podoba Gabi i Jula

Kiraa proszę :-)

Załączniki

• DSC_1047.jpg
    DSC_1047.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 41
Kiraa, teraz dotarło czyli blokady już nie ma, no to mi córcia nawywijała, gdy jej zabrałam telefon to było włączone okienko z smsami więc pewnie kliknęła na Twój numer a potem znaczek zakazu :-( (przy okazji znalazłam w wysłanych smsach wiadomość do siostry w rodzaju "jhjkdhsk.fjsldgjg;ldks;gj" :-D, musiała się zdziwić, muszę bardziej pilnować telefonu), mam nadzieję, że nie gniewasz się o to na mnie :-(

Piranju trudno sila wyzsza :sorry: juz po ptakach i po owu.... Ale widzisz jaki to pech mnie spotkal..... Niech mi Bozia w coreczce wynagrodzi i bedzie git :-)
ucaluj Kaje:-)
dosyc ze ten sms do mnie nie przyszedl w nocy bo myslalabym ze mi cos szyfrujesz :rofl2:

Ewelin mi z tych imion co podalas najbardziej podoba sie Amelia i Alicja.

A w ogole najbardziej na swiecie to podoba mi sie Kaja i Blanka:D

Zakrecona jakie fajne koraliki splecione:)
Szybko to sie robi?
Ja swojego czasu robilam bransoletki takie na gumce koraliki i jakas zawieszka. Takie typlu lilu.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa a działaliście wczoraj lub dzisiaj rano?
Jeszcze nie wiem zobacze jak będzi mi szło robienie tych bransoletek :-D naarazie mi się podoba Wrzuce zdjecie jak zrobię całą :-)

Piranha to Ci córcia psikusa zafundowała z tym telefonem :-)

Do góry