piranha a czemu nie spelnia warunkow owulacji ?? a ja juz sie cieszylam, ze jak tak ladnie poszla do gory to znaczy ze owulacja jednak byla :-( Bo Ty dalej obstawiasz, ze ona sama byla w dniu kiedy ustawilam granice wyzszych temperatur tak ? To o ile jutro musialaby wzrosnac zeby mozna bylo potwierdzic owulacje, i w sumie w jakim dniu ?
W srode na wizycie u gin powiem jej o tym, ze ten cykl ciezki jesli chodzi o ustalenie czegokolwiek, zobaczymy tez co pokaze usg, bo jesli owulacja byla to na pewno bedzie jeszcze plyn badz cialko zolte wiec progesteron chyba moge odlozyc na dalszy plan prawda ?
krystian *** Dziekuje kochana !!!
)) Super, ze Twoje wyniki w porzadku, ze owulacja mogla byc z dwoch pecholi - podwojna szansa na fasolke
Juz Cie wpisuje na liste z aktualna data i powielam pytanie Dorci - jak spedzilas Swieta i Sylwestra ??
mamuśkamimi a jak u Ciebie jest z pikiem ?? czy pojawia sie on na dluzszy czas jak wczesniej u mnie, np przed 2 dni sie pokazuje, czy masz moment piku na jednym tescie a potem juz ewidentnie krecha blednie z kazdym jednym testem ?
Dziekuje za kciuki, ale trzymaj mocno za jutro jeszcze !!!
Ana naucz mnie !!! ja zawsze chcialam robic na szydelku i drutach ale niestety ciagle mi z tym nie po drodze :/ a dla kogo te buciczki robisz
??
gorgusia hehehe to robisz to co ja
ja tez czesto testowalam, potem test wyrzucalam ale oare razy natchnelo mnie na wyciagniecie go i zobaczenie czy cos tam jest ale niestety - nawet zawartosc smietnika nie zmienila tego co bylo na tescie
polisia ja juz nie pamietam jak bylo u mnie, ale pierwsze miesiace zawsze najbardziej sie ciagna bo najbardziej stresujace a potem jak juz wiesz ze wszystko jest i bedzie ok, to leca i Nim nie obejrzysz juz masz maluszka kolo siebie
))
STYCZEŃ 2014
matik2012 - termin @ 06.01. ( 8 cykl starań )
zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 16/17.01 ( 21 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 9 cykl starań )
Kiraa - termin @ 22.01 ( 3 cykl starań )
Annette - termin @ .01 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014)
milla ( marzec 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
ania_g21 ( ..2014)