reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa na początku sie wystraszyłam a później mi sie przypomniało że kiedys czytalam o plamieniu implantacyjnym Wiec mam nadzieje że to to a nie @
widzę że z M lepiej? :-) bo zakasasz rękawy do boju

reklama
Zakrecona
zobaczymy :cool: jesli juz strzele raz w o+8, obaczymy co bedzie. Fotka psiutka sliczna :-) robilas testy owu?

Ana87
ja tez tak sobie nieraz rozmyslam ile mies, lat mialoby moje dzieciatko... Mocno tule. Mysle o Tobie czesto, Ty akurat stracilas fasolke jak ja zaczynalam przygode z bb

matik
tessstujjj babo!!!! :szok:

Kira wiesz co.. Ja tez mysle ile by mialo teraz moje dziecko..:( teraz ok 1 roku...
Z reszta chyba kazda tak sobie rozmysla...

Ana87 Ty starasz sie o pierwsze dziecko? Chyba jestesmy w jednym wieku:) i imie chyba tez to samo:)

Aniu
wiem :crazy:

dziewczyny
Ogolna prosba, czy mozliwe jest zeby kazda z nas wpisywala, jesli chce oczywiscie w stopce plec i wiek swoich dzieci i aniolkow? Ew kolejnych terminow usg? Mysle ze ,byloby bardziej przejrzyscie.... Co myslicie

polisiu kiedy nub?

dzien dobry :D Dzis dobry !! :-)

zakrecona hahahaha uwierz ze jak ja spojrzalam na to zdjecie bez powiekszenia go to tez jak oczy niebieskie widzialam tam malpke w kocyku hahah :-D :-D
A plamienie masz duze ???? W ogole to ja bym zatesowala jak dzis masz 10 dzien po :D !

kiraa wytaczaj wytaczaj !! temperatura dzis przestraszona kopniakami poszla w gore :tak: ale jakos tak dalej mizernie ! :wściekła/y:

piranha kochana powiedz mi, kiedy ja mam ustawic granice wyzszych temperatur na wykresie ? dobrze teraz mam ? na przedwczoraj czy ustawic na wczoraj ?
Temperatura widac sie przestraszyla bo dzis ladnie o ponad 0,2st poszla w gore. Ale jakos tak dalej mi sie mizerna wydaje :-p Czy Acard, Dupka brac juz dzis ? a ziolka odstawic ?

Ostatnia edycja:
reklama
Hello!

anias
, czyli to była amoksycylina w tych samych dawkach, ja tam bym nie odkładała staranek :-)

Nuuuśka, niestety z uwagi na to endo ciężko będzie zrezygnować z Estrofemu, nie próbowałyśmy jeszcze połączenia Estofem + CLO czyli coś co hamuje + coś co pobudza wzrost pęcherzyków. Jak dzisiejsza tempka bo od rana czekam i odświeżam Twój wykres? :-)

zakręcona, extra fotka, też ją źle rozszyfrowałam na początku :-D, a to jest plamienie żywą krwią czy takie brunatnego koloru?

Dorcia, ło jejku, mam nadzieję, że to był jakiś krótki incydent :-(, jak się teraz czujesz?

mamuśkamimi, a to wieczorne serduszko to z której jest godziny? Znasz swój odstęp od piku LH do owulacji?

Ana, dbając tylko o niskie pH zwiększysz szanse ale nie do 90%, podobno dieta jest najważniejszym czynnikiem, na drugim miejscu postawiłabym właśnie pH.

mama kubulki, jeśli postanowisz zawalczyć o córeczkę to chętnie pomogę :-) Krzyś chodził krótko do przedszkola, na początku mu się podobało a potem zaczął narzekać, że się tam bardzo nudzi :-( Super, że u Ciebie wszystko się układa, oby tak dalej, wyściskaj ode mnie swoje dwie Pociechy!

Kiraa, no jasne, że wytaczamy działa bojowe, trzeba wygrać tą bitwę :-)

Nuuuśka, doczytałam właśnie :-), widzę skok w górę :-), nadal nie spełnia on jednak warunku owulacji ale tempka wybijała się z niskiego poziomu, chyba wszystko rozstrzygnie jutrzejsza tempka. Ja bym brała od dziś Acard, Estrofem i Duphaston a ziółka odstawiła :tak: Ja też bym tak ustawiła granicę, będzie łatwiej liczyć dpo :-) A może sprawdź w czwartek progesteron?

Do góry