Ana no jak to czy jest sens ???!!!! MARSZ RANO SIKAC I BEZ GADANIA !!! Jak dwie krechy byly w zeszlym tygodniu to nad czym Ty sie zastanawiasz ????? Masz jakiekkolwiek objawy nadchodzacej jutro @ ? Chyba nie a to tylko dobry znak kochana wiec bez wykretow, tylko rano wstajesz, sikasz a potem wklejasz piekne zdjecie dwoch tlustych :-)
A ja zaczynajac od teraz bede obgryzac pazurasy
zakrecona musimy tak myslec, kazdej z Nas sie uda i listopad wszystkie staraczkowe zakonczymy z | |
Anette kurcze :-(Zalezy jaki masz test, jaki czuly, jakie stezenie LH w moczu. Dlatego test owulacyjny robi sie do momentu kiedy pojawi sie pozytywny wynik - pozniej juz nie testujemy. Od tego czasu w przyblizeniu mamy 12-36 a nawet czasem pisza 48h na owulacje. Zalezy od czulosci testu i od stezenia LH w moczu.
Mi osobiscie niektore testy pokazywaly sie pozytywne tylko raz - jeden dzien, na kolejny juz slabiutka kreska.
Innej firmy przez 3 dni byla mocna kreska.
Ja mysle ze wazne jest to, ze od wykrycia piku LH w moczu, ktory wzrasta zaraz przed owulacja masz max 36h i powinno jajeczko peknac ( co nie oznacza tez ze tak sie dzieje ). Test wykrywa pierwszy "strzal" LH a pozniej ono samo moze pomalu spadac juz w trakcie owulacji, lub po - stad tez czasami testy wychodza pozytywne dwa, trzy dni. Dlatego - nie testujemy po pozytywnym tescie tylko sie kochamy -tego sie nauczylam
Mierzylas dzis temperature ? Teoretycznie pecherzyk mozna pomylic z torbiela ktora powstala z niepeknietego pecherzyka w poprzednim cyklu i do tego czasu sie nie wchlonela ( mnie osobiscie to sie zdarzylo, i mialam miec robiony zabieg z powodu torbieli ktora wlasnie okazala sie pecherzykiem cialka zoltego, ale glupia gin ....co tu duzo gadac, wiedzy na pewne tematy nie ma zbyt duzej ), ale jak czesto moze sie to zdarzyc, nie wiem na prawde. Tu ekspertem jest
piranha. Mysle, ze ona najbardziej fachowo odpowie