reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
daria ciesze się że wszystko w porządku z maluszkiem. Ja na następna wizytę, za miesiąc mam zrobić badanie glukozy, super ze tylko soczek porzeczkowy do wypicia, krew i już.

agus
na poczatku testuj wiele razy i tak jak elmo mówi do momentu potwierdzenia owulacji przez temperaturę, czasami wypije sie trochę więcej wody i juz test nie wyjdzie.

cześc maggie

Dziewczyny wklejam zdjęcie mojej dzidzi z 19-tego tygodnia, że to niby potwierdza ze dziewczynka.

Załączniki

• 19 tydz.jpg
    19 tydz.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 82
Dzięki Elmo i Ewelin za masę zrozumienia, to czekanie, ta niepewność są męczące, ale no trudno :)

Ewelin te Twoje nogi, współczuję, mam nadzieję, że potem szybko rozwiążesz problem i w ogóle. O dodałaś zdjęcie, o rany, to jest jednak dla mnie kosmos :D nic nie ogarniam co jest co

Marchew i jak robiłaś betę?
Ana sikałaś?
Dorcia dobrze, że z maluchem ok :)

A ja wczoraj miałam taka rozmowę ze znajoma, gadamy o planowaniu płci i ona mi opowiada, że ma dwie córy, oczywiście odstęp 3 dni i wyszło super i jej koleżanki też. Wszystkim się udało. Ja na to, że no u mnie miał być odstęp 3 i 2 dni, ale ovu mi się przesunęła i wyszło 2 i 1, więc ona załamana i zdołowana (co dla mnie też było no wiecie ciężkie). I mówi dalej, że jej koleżanka teraz próbuje 4 dni by mieć dziewczynę, to ja idę dalej i mówię optymistycznie, że odstęp to nie ma znaczenia, a jak za duzy to może być chłopiec.
I zostałam tak wysmiana, że jej i wszystkim sie udało, więc nie mam racji no i zobaczymy.
Rany, było mi źle, nadal jest i w ogóle :(
I potem po drodze widziałam same babki z parkami, no ja serio nie wiem, jak wszyscy to robią.
W kazdym razie, mam lekkiego doła....

już chyba więcej z nikim nie poruszę tego tematu, kurcze.

Ewelin witaj :) to córcia ze zdjęcia jak sie patrzy, chociaż ja nie wiem dokładnie która to część ciała :-)
Polisia nie przejmuj się gadaniem innych i u Ciebie będzia córcia, zobaczysz :-)

:) Dzien dobry

daria super ze wszystko z Wami w porzadku :tak:

polisia nie masz co miec dola ! Nie przejmuj sie tym co inni gadaja, bo 80% z nich nie ma racji a nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Ja wierze ze Tobie sie uda, a to jest najwazniejsze :happy:

Ana jak test ???????

Ostatnia edycja:
Dorcia doczytaj moja odpowiedz wczorajsza bos przeoczyla :wściekła/y::wściekła/y:a ja tam wywod milosny napisalam :-D

Ana kurdeeeeee !!!!!! GRATULACJE KOCHANA !!!! aj jakie cudowne wiesci z samego rana !!!!!!!! a mowilam mowilam !! Czarownica jestem i tyle !! :DDDD

To teraz Dorcia Ty!

PAŹDZIERNIK 2013

Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Vviedźma - termin @ 24.10 ( 4 cykl starań )

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )
zakrecona - termin @
gorgusia - termin @
matik2012 - termin @ ( 6 cykl starań)

krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja: