reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marchew teraz to juz napewno nie ma watpliwosci ze dzidzia sobie ladnie mieszka w brzuszku :)

elmo a u mnie maz sie w ogole nie cieszy ze bedzie syn od poczatku mowil ze corka nawet jak powiedzialam ze syn to on i tak ze nie wierzy i w ogole sie nie cieszy bo mowi ze jeden rojber starczy a dwaj dom rozniosą :-D mowi ta sa jednak chlopaki ja mialam dwoch braci i wiem jak jest chlopak zawsze cos naskrobie dlatego chyba sie zgodzil na ta jeszcze jedna corke co jestem nadal w szoku bo chcial tylko dwojke :-D

ja teraz nawet nie wiedzialam ze w ciazy jestm bo zrobilam test wyszedl negatywny dopiero w polowie czerwca wyszedl pozytywny z nadia tez zero jakich kolwiek objawów z colinem to mdlosci mialam

reklama
Witam!
Marchewka gratuluje II kreseczek
:-)
Ana również po cichu gratuluje uwierz jeśli jest druga kreska to ona nie zniknie ;-) u mnie tez były pierwsze prawie nie widoczne testy się nie mylą jeśli ma różowawy koloro :tak: wiec kochana uwierz bo to prawda !

PIRANHA tabelka jest de best nic dodać nic ująć. :tak:
A mnie to czekanie dobija pierw na 1 wizytę potem na nuba i połówkowe a i tak się okaże ze moje planowanie na nic :-(
eh jakieś leki mnie ogarniają ze moje marzenie się nie spełni a to już nasz ostatni bobas :crazy:

Piranha dziekuje za rozwiniecie tabeli i w ogole za wszystko to co tu robisz - jestes niesamowita!
Ana87 rowniez zaciskam kciuki! jak jest druga kreska, to wiesz... :)
Mar-chew gratulacje! &&&
Dorcia ja tez na poczatku mierzylam paskami ph wszystkiego co bylo pod reka :D
Ewelin zdrowia!

Myszka doskonale Ciebie rozumiem, bo tez to przezywalam. Ja strasznie pragnelam syna, az mi za to wsyd jak bardzo :zawstydzona/y: Nawet jak szlam do kosciowa i widzialam obrazy albo figurki Maryi z dzieciatkiem to mowilam "Maryjo mialas syna, daj i mi" haha :-D
Daria Twoj maz zgodzil sie na corke bo ktory facet nie uleglby tak uroczej zonce????? :-) Jestem przekonana ze to jest dla niego glowny argument, poprostu jak na niego patrzysz to on nie umie Ci odmowic :tak:

elmo ja tez ogladąłam te spodenki, tylko oczywiście różowe, chyba się skuszę.Z ta tarczycą powinno byc dobrze(tak mówi lekarz) mam brac tylko hormony i powinno sie porawić. a właśnie przeczytałam ze niedoczynnośc tarczycy może sporo namieszać w organizmie może stąd moje zaparcia, problemy z naczynkami, mama nadzieję ze teraz to wszystko się poprawi. A wiesz mój brzuch tez sporo urósł. dzisjaij dziewczyny w pracy powiedziały noo urosłaś, brzuch juz wiekszy niz cycki, więc wyobraź sobie, a deska to ja nie jestem (miska C).A co do imienia to Michał bardzo ładnie, a usmiałam sie z tego Zygfryda bo mój mąz coś ostatnio mówi że mała będzie Zyga(Zygfryda)-oczywiście na żarty.

mamakaja doczekasz sie niedługo swojej księżniczki zobaczysz.
Ana trzymam ksiuki za brak @, ale jak jest druga kreseczka to na pewno będzie dzidzia.
daria podziwiam ze ty myślisz o czwartym dzieciątku, ja zaczynam myśleć o formie zabezpieczenia po ciąży.
Anette kciuki za pęcherzyk i piękną owulację.

:) Dzień doberek

Marchew GRATKI!!! i Ana Tobie po cichutku ;) kciuki mega zaciśnięte ;)

Ponad to ślę całą kupeee ~~~~ w dwóch wersjach ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elmo U nas Melka miała być Michałem ;-) za to na drugie ma Michalinka :-p

Pirania zaglądam czasem, choć nie na bieżąco, poczytam, kciuki potrzymam, fluidkami sypnę :)
tak fajnie jest czytać o kolejnych staraczkach, o ciążach, porodach...i tych małych cudach:-)

miłego dnia ;)

Marchew GRATULACJE!!!!!! Ale się narobiło dziewczyn w ciąży. SUper!!!!

I my się doczekamy.

Ana też trzymam kciuki.

Dorcia ale ma tupet na Twoja znajoma. Dobrze, że jej nagadałaś. Widać, że masz "jaja"

Elmo Fajne gatki. Ja też mialam mnostwo takich półśpiochów dla małego. Są bardzo wygodne razem z bodziakiem i do przewijania tak samo. Tylko hyc i spodenki zdjęte.

Myszka nie łatwo się nie stresować. Ja pewnie też będę kłębkiem nerwów do usg połówkowego. Ale będzie dobrze zobaczysz.

Mój mały śpi już 3 h. Mam złote dziecko...:-)

Milla ale Ci dobrze z tym spaniem maluszka, mój synuś wczoraj pierwszy raz spał popołudniu w przedszkolu, za to wieczorem zasnął dopiero o 22 giej i dzisiaj miał problem wstać, mam nadzieję że mu się to wyreguluje bo na rzęsach bede chodziła :)
Truskaffka jak miło że zaglądasz :)wrzuć zdjęcia małej księżniczki żebyśmy mogły oczy nacieszyć

reklama
A tak w ogole to dzien dobry ;)
Ja caly czas nastawiam psychicznie na starania, wrecz nie moge sie doczekac konca miesiaca ;) Mysle, ze fajny bylby porod w lipcu i wizualizuje sobie bawiace sie siostry :)
Mleka schodzi u nas tyle, ze chyba powinnismy zainwestowac we wlasna krowe ;) Za to warzyw jem sladowe ilosci, owocow praktycznie wcale i tego mi brak... I jeszcze walcze ze slodyczami, ale z tym to akurat roznie bywa (jak nie wytrzymam, to pocieszam sie, ze przynajmniej zakwaszaja :p)

I jeszcze pytanie:
Jako, ze mam troche oporow przed roztworem limonki...
Co sadzicie o zaaplikowaniu odrobiny plynu Lactacyd Femina Plus (ph 3,5) po staraniach? (wiem, ze on raczej do uzytku zewnetrznego, ale jakby tak troszke do srodka to chyba nie zaszkodzi?) Rozwazam jeszcze kapsulki Lactovaginal (tylko, ze mam ich ograniczona ilosc, 7szt. i nie wiem jak to rozlozyc) lub sylk (jesli dotrze na czas, bo czekam i czekam :/).

Do góry