reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuśka :confused2:jestem prawie pewna że owulacja nie doszła do skutku,skok był zaledwie o 0,1 i temp utrzymuje sie nadal na tym żałosnym poziomie. Rozumiem że z pęcherzyka zrobi się torbiel,która się wchłonie,i w następnym cyklu wszystko wróci do normy? Bo nie wiem jak to wygląda.

O Oli czytałam. Słusznie postąpiłaś! Ja też nie dam sobie niczego wmówić co nie ma miejsca. Kto będzie walczył o nasze dzieci,jak nie my sami!
Nasza logopedka przedszkolna stara się załatwić termin po znajomości,nie wiem na kiedy się uda. Babka jest super. Bardzo chce nam pomóc. Może dlatego że identyczną historie miała ze swoim synkiem... Też nie zdawała sobie sprawy z ogromu problemu do jednego momentu.. Opowiedziała nam że kiedyś stała w kolejce,i 'rozmawiała' z synkiem (3l,8m),jakaś pani zagadała że super że Mały taki młody,i już dwujęzyczny! :no:ale on wcale nie był dwujęzyczny,tylko tak niewyraźnie mówił po polsku,jakby był z innej planety. I to była dla niej tak piorunująca,miażdżąca opinia że wtedy uświadomiła sobie skale problemu:-(.

reklama
Gorgusia a nie myslałaś o mierzeniu dopochwowym? może faktycznie z tym ovu coś nie było?

Oczy niebiesie, wiem, wiem, że te testy dla zabawy :D

Nuska no tak, najważniejsze i już :)

Mamawczesniaka no co Ty? ale Twoje podejście mi się podoba, a powiedz tak męskie przyrodzenie dokładnie widziałaś? tak? sorry, że tak dopytuje, po prostu widziałas moje usg i podziwiam te dokładne, że wiesz na 100%? Wiesz, ja decydując sie na ciąże też wiem, że może być różnie, ja imię w razie co mam :D Ty na pewno też wymyślisz, ściskam Cię

dzięki raz jeszcze dziewczyny za komentarze :) to teraz kolejne 2 mc czekania, rany wiecznie na coś się czeka :D

Polisia lekarz sie zapytał czy chcemy znać płeć i powiedziałam, ze nawet bardzo. No więc najpierw powiedział, ze chłopak na 91% potem ze na 99% i na końcu już takiego kutaska było widać ze powiedział, ze na 100% chłopak! :) zaraz wystawie zdjęcie to sama zobaczysz.Zobacz załącznik 587812

Widac nozki i miedzy nozkami jajeczka i siurka :)

Ostatnia edycja:
nuska ja mam tez 3 ;/ ale tak jedna wyszla tak jak by w powietrzu;/ druga do polowy a 3 pod dziaslem;/ a czwarta zrobiona :)
boj sie z nimi isc jak nie wiem;/

mamawczesniaka na tym forum u lutówek pare dziewczyn na tak wczesnym etapie miala 100@ syna a w 19 tygodniu corki :)

mamawczesniaka mam takie zdjecie z colinem tylko wieksze bo byl starszy i dokladniej widac ;p a tutaj to nie wiem czy to napewno siusiak;p nie znam sie az tak ;/ takie cos mialam 551262.jpg

Załączniki

• 551262.jpg
    551262.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 43
mamawczesniaka o ja Cię kręcę, ja bym w życiu tam nic nie dojrzała :D no serio, dla mnie kosmos, ale jak rozumiem lekarz z tych którzy płeć lubią mówić i ma doświadczenie tak? ta fotka to dla mnie serio kosmos :) ale wierzę, że to tam jest hahah. A masz takie nubowe z boku? bo niby na tym etapie dziewczynki też maja "ptaka" tylko takiego mniejszego, nie wiem dokładnie, nie motam :D

Witam dziewczyny, czy moze ktoras mi pomoc na ktorej z tych 7miu tysiecy stron jest jakies streszczenie;) dot diety i tych 7miu czynnikow, moze jakies podsumowanie... Bo czytalam juz duzo z tego watku, pratycznie od miesiaca nic innego ie robie :crazy: ale jakos brak mi podsumowania... Codzi o staranka dziewczynkowe... Dzieki wielkie

Mam jeszcze pytanie o mierzenie ph, kupilam paski ph, ale niestety nie zmieniaja one swojego zabarwienia.... Cy to oznacza ze jestem w tej grupie "low ionic"?

mamawczesniaka oczywiście gratuluję że dzidzia zdrowa
powiedz bo widziałam w tabelce że zrobiłaś aż 5 czynników czy może przypominasz sobie co mogłoby spowodować zmianę tych starań ? chyba że się okaże jeszcze że te 100% to można sobie będzie o k... d.. rozbić tak to jakoś dziwnie bywa że w tych czasach takie pomyłki się zdarzają .

Moja @ się rozkręciła , nie jest mocna ale już nawet drobne skrzepki są więc stanowczo owu 26,09 a nie jak to wyglądało po wykresie 01,10 kurka ale staranka były w środę i to orgazmowo w czwartek owu i co ? i tak lipa szok
brak sił normalnie , chodzę ryczę ach nic się nie chce
bierzemy cały czas L-karnitynę 3000 i cała resztę

KTO ma do sprzedania lekarstwa? na dziewczynkę?
cytryniany oczywiście

dzięki i pa miłej nocki

Kirra a jadłaś już witaminy jakieś? ile magnezu ?
a jakie masz te paski ? zdjęcie?

reklama
Do góry