reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
ja muszę się przyznać bez bicia, że dzień przed przestałam stosować sodę... strasznie się przestraszyłam... coś mnie zaczęło swędzieć i zapach też jakiś taki przykry był... i teraz się zastanawiam czy właśnie jakaś infekcja się nie przypałętała... nic mnie tam nie swędzi - ale ten śluz - sporo go i taki gęsty - chym... przepraszam za te opisy - ale sama nie wiem co mam myśleć i jeszcze podbrzusze jakoś tak dziwnie boli... eh
Dorcia i vviedzma - trzymam mocno kciuki &&&& i za Nuuuśke - za jutrzejszy test &&
no i za dziewczynkowe staraczki też &&&&&&&&
Dorcia i vviedzma - trzymam mocno kciuki &&&& i za Nuuuśke - za jutrzejszy test &&
no i za dziewczynkowe staraczki też &&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Marchew mnie się wydaje że to dobrze jak śluzu jest sporo !!! Jeśli nie swędzi, nie odrzuca zapach to nie ma się czym martwić-nie jest serowaty ??? Ja też miałam po pierwszej wkładce sody takie...hmmm...dziwne upławy...ale minęło !!!
Mar-chew
taki troche serek wiejski masakra, że ja o takich rzeczach publicznie
mamawczesniaka
marchew masz grzybicie jesli sluz wyglada jak serek wiejski! ja mialam takie same objawy. idz do bootsa albo apteki i kup kapsulke ktora sie nazywa Fluconazole. To jest jedna dawka. Mi to pomoglo.
Ostatnia edycja:
Marchew przykro mi ale jak to serek to niestety grzybica !!! :-(Musisz się przeleczyć ...albo doustnie albo dopochwowo !!! A przy grzybicy swędzenie i dyskomfort to tylko kwestia czasu ! Biegnij do apteki albo do lekarza !
A tutaj tego typu dyskusje nie są obce...czytałam gorsze
Antosia gdzie uciekłaś ??? Może wieczorkiem się uda porozmawiać ???
Moim marzeniem jest zrobić Ci taką niespodziankę jak Ty mnie !!!
BUZIAKI NA RÓŻOWO
A tutaj tego typu dyskusje nie są obce...czytałam gorsze
Antosia gdzie uciekłaś ??? Może wieczorkiem się uda porozmawiać ???
Moim marzeniem jest zrobić Ci taką niespodziankę jak Ty mnie !!!
BUZIAKI NA RÓŻOWO
Ostatnia edycja:
Mar-chew
ja to tak zawsze - koniec cyklu i jakieś badziewie się przypałęta...:-( dzięki dziewczyny...
Oczy niebieskie
Ale sie uchowalam co? Hehe
Zrobmy tak, w przyszlym tygodniu bede wiedziec kto u mnie mieszka i wtedy sie wpisze i podam moje owocne badz nie starania.
Aha, zrobilam test z sody, zapienil sie.
Zrobmy tak, w przyszlym tygodniu bede wiedziec kto u mnie mieszka i wtedy sie wpisze i podam moje owocne badz nie starania.
Aha, zrobilam test z sody, zapienil sie.
reklama
Marchew nie no baboo spokojnie !!! Przeleczysz się i będzie ok !!!
A co ja mam powiedzieć jak trzeci cykl kłody pod nogi ...co ??? Teraz jestem na antybiotyku !!!
Oczy niebieskie...super !!!!!!!!!!!!!!! To czekamy do przyszłego tygodnia !!! My to tylko czekamy...wiecznie czekamy...a to na II ,a to na płeć ,a to na poród..a to na męża z obiadem !!!!! HE HE HE
A co ja mam powiedzieć jak trzeci cykl kłody pod nogi ...co ??? Teraz jestem na antybiotyku !!!
Oczy niebieskie...super !!!!!!!!!!!!!!! To czekamy do przyszłego tygodnia !!! My to tylko czekamy...wiecznie czekamy...a to na II ,a to na płeć ,a to na poród..a to na męża z obiadem !!!!! HE HE HE
Ostatnia edycja:
Podziel się: