reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
test owu - druga kreska już prawie prawie taka jak kontrolna... i teraz nie wiem - przytulać się jutro? czy lepiej wstrzymać się do środy? czy jutro i w środe :confused: ja mam takie przeczucie - że musimy się przytulać idealnie w dniu owu aby się udało... i teraz nie wiem :confused:

Dziewczyny naprawde pomagają , popilnują i zabawią , ma z nimi dobrze Milan:tak: i ja po trosze też .

Airfix , u mnie różnica to 2 lata między dziewczynami , a od małego starsze o 10 i 12 lat. Obie te różnice są naprawde ok.
Elmo , ależ ja czekam na twego księcia :tak:

Pozdrawiam wszystkie babeczki :)

myszka serdeczne gratulacje !!!!! :-):-):-) Spokojnej ciazy, i przede wszystki duuuuzo teraz wypoczywaj :)a dopiero co wdrozylam Cie na liste, ale az milo usowac kolejna z Nas z listy staraczkowej !

zakrecona ja mam wlasnie taki, chwale go sobie, choc on podobno ma mozliwosc sprawdzenia ostatniego pomiaru - mam go ponad pol roku i zabij mnie, nie mam pojecia jak to zrobic ! :-D

Ana bo wiesz jak to jest ? nie zdajemy sobie z czegos sprawy dopoki o tym nie wiemy. Kiedys ktos spytal mnie czy czulam bole owulacyjne, spytalam - ale jakie bole ? Nie zdawalam sobie sprawy ze jak cos pika w jajnikach, ciagnie i boli jak cholera w srodku cyklu to moze byc wlasnie owulacja. Dopoki nie zaczelam sie starac o drugie dziecko bylam pewna ze jedyna rzecza jaka moze Nas bolec w trakcie cyklu jest pojawienie sie @ i pierwsze dni po Niej. Ale w tym cyklu jesli owu byla. nie dala zbytnio o sobie znac, jajniki pare razy zakluly i to wszystko.
Ale za Twoj cykl trzymam mocno kcuki kochana !!

araki dowiemy sie po jutrzejszej tempce, dziekuje oczywiscie za kciuki :happy2: A wy o jaka plec sie staraliscie ? o coreczke ?

elmo nim sie obejrzysz a maluszek bedzie juz z Wami :-) piekny okres przed Toba :)

U mnie dzis kicha, przeziebienie nie odpuszcza a nawet przybralo na sile bym powiedziala. Grzeje sie po pracy pod koldra, ale cos ciezko idzie, oczy jak u krolika czerwone, z nosa katar jak woda bosheee jak ja nie znosze jesieni !! :dry:

Mar-cherw oj obys miala racje, bo za miesiac stuknie Nam juz dwycyfrowka :dry:trzymam kciuki za Wasze staranka oby byly owocne :happy2:

Ja w srode ide na usg, zobaczymy wiec co tam sie podzialo, jesli w ogole sie podzialo..

PAŹDZIERNIK 2013

Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 9 cykl starań )

Ana87 - termin @ 16.10 (3 cykl starań )
Mar-chew - termin @ 18.10 (9 cykl starań)
Dorcia - termin @ 23.10 ( 9 cykl starań )
Airfix - termin @
Vviedźma - termin @
mamakaja - termin @

LISTOPAD 2013

zakrecona - termin @
krystianmartin - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate18 (wiosna 2014)
maggie2205,
milla21 (początek 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuuuska dziękuje bardzo ale jak tu odpoczywać ;-) Własnie tak pomyślałam ze wypadało by się wypisać z listy dziękuje Ci za wpis i wypis masz racje oby znikało coraz więcej @

A ja dopiero co zaszłam w ciąże a już mam jakieś doły ze mi się nie udało a na dodatek przeczytałam na FR forum o planowaniu pci ze jedna kobitka używała SYLK i ma 2 syna wiem ze sam SYLK to za mało ale ja już się dołuje, eee
Jak wytrwam chociaz do 12 tygodnia żeby sobie z nuba pogdybać :zawstydzona/y: a co dopiero do 22 tygodnia bo u mnie wtedy mówią pleć :tak:

reklama
Do góry