reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuśka- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& i za inne dziewczyny staraczki:)

myśle sobie tak dziewczyny że do tej tabeli zdałoby się dopisać dziewczyny które są w ciąży , zaznaczyć także o jaką płeć się starały no i z czasem czy się udało .co o tym myślicie??? bo tak to nie wiadomo

Witam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myszka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuuuśka nie rozumiem dlaczego nie masz mnie na liście staraczek:szok: jestem przecież weteranką:tak:.to już 18 miesięcy odkąd zaliczam pudła. Ja będę starać się w listopadzie,bo niestety w październiku M się spóźni z przyjazdem. To jak znajdzie się miejsce na liście dla weteranki?;-)
Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I oczywiście podczytuję codziennie.
Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elmo, Ewelin, maggie, maranatha, Polisia, Piranha, Daria,Dorcia,Eden ściskam Was mocno

Ana87 taka tabelka juz jest. Piranhia ja prowadzi.

Kochane Piranhia przesyła pozdrowienia. Tak jak już wcześniej pisała jak sie u niej trochę uspokoi to postara sie być na bieżąco. Wdg niej nub mojej dzidzi jest dziewczynkowy! :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja czuje że w starankach dziewczynkowych będę wyjątkiem od reguły :-:)-:)-( nie wierze po prostu że akurat mnie może się udać. :-:)-:)-(

Myszka gratuluje nie ma co sobie zawracac glowy czy dobrze czy zle zrobilismy :) wazne ze dziecko zdrowe :) spojrz na mnie wszystkie suplementy nakupilam i nawet dobrze nie zdarzylam wziac bo taka mega wpadka :-D

Mamo wcześniaka przypomnij swoje staranka :)

Suplementy ktore bralam i czas serduszkowania znajdziesz klikajac na wykres ovu w moim podpisie. Uzywalam Sylk przed i po :) Suplementy bralam od poczatku czerwca. Moj M do tego bral Wapno, zurawine, magnez, dong quai, Licorice Root, witamine C i kwas foliowy.Po serduszkowaniu pol godziny lezenia na brzuchu z tylkiem wyzej :) Udalo sie w pierwszym cyklu stran :)

Myszka suuuuuuuuper!!!! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!
Ana mam takie samo wrażenie jak Ty, że mi się nie uda zaplanować.:-( Ale w sumie, dlaczego ma nam się nie udać? :-)
Axarai jaka śliczna ta Twoja córeczka !!!!!nie mogłam się napatrzeć jak wstawiłaś jej zdjęcie:-)
Antosia nie miałam jeszcze okazji Ci pogratulować więc : OGROMNE GRATULACJE. Ja tu się zastanawiałam co u Ciebie a tu taka wiadomość, wspaniała:tak:

reklama
mamakaja- ja przeważnie jak czegoś pragne to mi się nie udaje:-( ale u Ciebie na pewno będzie dzieuszka:-):-):-)
u mnie wczoraj owulka no i czekam.......................................................

Do góry