reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nuuśka- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& i za inne dziewczyny staraczki:)

myśle sobie tak dziewczyny że do tej tabeli zdałoby się dopisać dziewczyny które są w ciąży , zaznaczyć także o jaką płeć się starały no i z czasem czy się udało .co o tym myślicie??? bo tak to nie wiadomo

Witam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myszka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuuuśka nie rozumiem dlaczego nie masz mnie na liście staraczek:szok: jestem przecież weteranką:tak:.to już 18 miesięcy odkąd zaliczam pudła. Ja będę starać się w listopadzie,bo niestety w październiku M się spóźni z przyjazdem. To jak znajdzie się miejsce na liście dla weteranki?;-)
Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I oczywiście podczytuję codziennie.
Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elmo, Ewelin, maggie, maranatha, Polisia, Piranha, Daria,Dorcia,Eden ściskam Was mocno

Ana87 taka tabelka juz jest. Piranhia ja prowadzi.

Kochane Piranhia przesyła pozdrowienia. Tak jak już wcześniej pisała jak sie u niej trochę uspokoi to postara sie być na bieżąco. Wdg niej nub mojej dzidzi jest dziewczynkowy! :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja czuje że w starankach dziewczynkowych będę wyjątkiem od reguły :-:)-:)-( nie wierze po prostu że akurat mnie może się udać. :-:)-:)-(

Myszka gratuluje nie ma co sobie zawracac glowy czy dobrze czy zle zrobilismy :) wazne ze dziecko zdrowe :) spojrz na mnie wszystkie suplementy nakupilam i nawet dobrze nie zdarzylam wziac bo taka mega wpadka :-D

Mamo wcześniaka przypomnij swoje staranka :)

Suplementy ktore bralam i czas serduszkowania znajdziesz klikajac na wykres ovu w moim podpisie. Uzywalam Sylk przed i po :) Suplementy bralam od poczatku czerwca. Moj M do tego bral Wapno, zurawine, magnez, dong quai, Licorice Root, witamine C i kwas foliowy.Po serduszkowaniu pol godziny lezenia na brzuchu z tylkiem wyzej :) Udalo sie w pierwszym cyklu stran :)

Myszka suuuuuuuuper!!!! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!
Ana mam takie samo wrażenie jak Ty, że mi się nie uda zaplanować.:-( Ale w sumie, dlaczego ma nam się nie udać? :-)
Axarai jaka śliczna ta Twoja córeczka !!!!!nie mogłam się napatrzeć jak wstawiłaś jej zdjęcie:-)
Antosia nie miałam jeszcze okazji Ci pogratulować więc : OGROMNE GRATULACJE. Ja tu się zastanawiałam co u Ciebie a tu taka wiadomość, wspaniała:tak:

reklama
mamakaja- ja przeważnie jak czegoś pragne to mi się nie udaje:-( ale u Ciebie na pewno będzie dzieuszka:-):-):-)
u mnie wczoraj owulka no i czekam.......................................................

Do góry