reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria to Twoja Nadia w koncu zna ten niemiecki czy nie? Kilka postow wczesniej posalas, ze po niemiecku lepeiej mowi niz po Polsku a teraz juz zapomniala i nie zna jezyka niemieckiego?
Polisia kochana odezwij sie! Caly weekend o tobie myslalam...
Ja mialam przeboje zoladkowe przez weekend. Do 17 takie wzdecie, ze myslalam, ze pekne a po 17 jak mnie zagnalo do kibelka to myslalam, ze nigdy nie skoncze. Apetyt nadal zerowy i zmuszam sie do jedzenia.

reklama
Daria, dzieci bardzo szybko się uczą języka, więc Nadia pewnie szybko znajdzie swoje miejsce w grupie. Najgorzej jak rodzice przelewają swoje lęki na dzieci.
Mamawcześniaka, zatrucie jakieś czy objawy ciążowe? Plamienia minęły?

Macy no wiec wakacje mialas swietne super ;-)
Matik &&&& niech sie uda tym razem!
Agagsm dziekuje, przyznam ze jestem przeszczesliwa. Teraz modle sie tylko o zdrowe dzieciatko choc jakos tak wierze ze bedzie dobrze. Myslalam ze juz wszystko wiesz a Ty jeszcze w niewiedzy, no ciekawe co tam u Ciebie :) Napewno bedzie dobrze, wypoczelas a relaks dobrze wplywa na ciaze ;-) &&& za czwartek, daj koniecznie znac. A nawiasem mowiac my w piatek ruszamy na chorwacje, juz nie moge sie doczekac. Gdzie dokladnie byliscie?
Daria Nadia szybko sie zaklimatyzuje, a Ty koniecznie sie trzymaj, nie daj jej poznac ze tez sie martwisz czy smucisz, bedzie dobrze.
Mamawczesniaka no to mialas przeboje. Juz ok? Dobrze sie czujesz? Matko juz 9 tydz wow.
Polisia daj znac co u Ciebie. Martwimy sie :-(
Ewelin gdzie sie podziewasz tak dlugo? Wypoczelas?

mamawczesniaka nadia po niemiecku slowa podstawowe zna szysbko jej wchodza ale nie porozumiewa sie nim tylko jak sie wita czy chce siku itp ale nie ma problemu z wymowa o to chodzi a z polskim ma problem z wymowa ale mowi wszystko . nadia dopiero tydzien chodzila do przedszkola to jak ona moze rozumiec dzieci ktore mowia od urdzenia po niemiecku zna jej potrzebne zwoty jesc pic siku itp :) np po polsku nie powie k a po niemiecku wola kaka ;/ wiec nie wiem czemu ma taki problem z polska mowa;/

agagsm teraz nie plamilam jakos tydzien no i wczoaj znowu troche plamilam i dzis juz cisza :) jutro mam wizyte to sie dowiem co z lozyskiem :)

jak nadia tak plakala to mi az lzy w oczach staly szkoda mi jej ;/ licze ze moze przez ok nauczy sie rozmawiac z dziecmi chociaz toszke :) w ogole nadia chodzi do tekiego przedszkola co wszystkie dzieci to sa z bardzo bogatych rodzin nie ktore dzieci sa nie do zniesienia naszczescie te tureckie dzieci sa mile :)

elmo my równiez ruszamy w piątek na chorwacje w jaki kierunek ruszacie?
Moje dzieciaczki w przedszkolu wiec od dziś przygotowania do wyjazdu pełną parą :-)
Dziewczyny zobaczcie mój wykres i co o nim sądzicie
wstrętna @ przewidziana za tydzień oby nie przyszła i nie psuła mi urlopu:rofl2:
Byłam dziś robic bete ale dopiero jutro wynik:crazy:

klaudia piękne masz te tempki &&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki ale na bete to za wcześnie raczej :tak:
popatrzcie na ten mój wykres program wyznaczył owu na wtorek 12dc ale 15 i 16 dc jest ignorowany bo tempki mam w późniejszych godz ale gdyby się okazało że w sobotę była by jeszcze niższa o 7.00 niż o 9 to chyba ovu wskazywał by na sobotę prawda? wtedy może bym się załapała z wieczornymi Przytulankami bo inaczej ni sądzę żeby ze środowych przytulanek co by przetrwało :zawstydzona/y:
zawsze coś szok
wklejam moje wieczorne tepki , w zeszłym cyklu pokazało dziń po ovu ze wieczorem owu więc jeżeli i tym razem by tak było to zgadzałoby się że ovu była 12
http://

Ostatnia edycja:
Daria ja brałam ten febion, bo mi po prenatalu nie dobrze było.
Polisia Kofana tak mi przykro.....
Mój Kaci chodził teraz pół roku do przedszkola, z przerwami, ale języka się nie nauczył, niby mieli go uczyć, ale odsyłali go do kolegi co mówił po polsku, i mieli go gdzieś. Koleżanki syn poszedł do przedszkola razem z Kacem, 3-latek i pięknie wszystko łapie. Myślę im wcześniej tym lepiej.
My nie odczuwamy września, bo szkoła była od 20 sierpnia. W szkole Kac zachwycony, zajmują się nim, uczą, bawią, a w piątek dowiedzieliśmy się, że jeszcze będzie chodził na kurs, tak że myślimy pozytywnie:-)
Macy:tak:
15.08.2013 029.jpg13.08.2013 010.jpg11.08.2013 009.jpg11.08.2013 020.jpg24.07.2013 002.jpg

Załączniki

• 15.08.2013 029.jpg
    15.08.2013 029.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 13.08.2013 010.jpg
    13.08.2013 010.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 11.08.2013 009.jpg
    11.08.2013 009.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 11.08.2013 020.jpg
    11.08.2013 020.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 42
  • 24.07.2013 002.jpg
    24.07.2013 002.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Hejka!

Niestety nie nadrobiłam Was, postaram się od tej strony być na bieżąco.

Polisia, kochana, przytulam mocno, a który to był tydzień kiedy lekarz serduszka nie zobaczył? Odezwij się, jestem cały czas myślami i kciukami z Tobą, musi być dobrze!

klaudia, ja bym granicę wstawiła w 14 dc bo według mnie wtedy była owulka, wykres będzie wtedy też ładniej wyglądać :tak: Na betę raczej jeszcze za wcześnie.

Matik, ciężko mi zinterpretować Twój wykres przez te różne luki ale zaciskam kciuki i nie puszczam! :-)

Daria
, ja brałam Femibion Natal 1 i 2 i przeszłam na Prenatal gdy zaczęła mi się robić anemia, zwiększona dawka Fe i tak nie pomogła, dopiero uporał się z tym Biofer Folic.

Axarai, Adusia jak zwykle śliczna i uśmiechnięta!

Przepraszam, że tak w pośpiechu ale mam tylko małą chwilkę, może potem uda mi się do Was zajrzeć na dłużej.

Do góry