reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Daria oki rozumie , trzymam kciuki żebyś dała sobie radę i było wszystko ok z dzidzią
Krystianmari mi też wygląda na 14 dc owu u ciebie, nie chcesz brać dufastonu? mi Pani dr powiedziała że w normalnym cyklu są spadki progesteronu ok 20 22 dc i czasem lepiej brać dufaston bo się organizm może zapędzić nie w tą stronę dlatego ja teraz będę brała fakt mam tylko po 1 tabletce ale jak tylko będzie test pozytywny to biegiem po receptę i będę brać tka jak kazała mi Pirania 4x a dr kazała po 2 hmmm
zaczyna się czekanie tego nie lubię a ty już masz tuż tuż , trzymam kciuki
ja się zastanawiam czy gdybym miała w nocy owu to czy rano już była by wyższa tempka czy właśnie nie koniecznie bo pozytywny test był przedwczoraj i to z 3 siusiania

Ostatnia edycja:
reklama
Krystian dzieki. Brzuszek rosnie, raz widac raz nie, nie wiem od czego to zalezy. Samopoczucie niezle jakby nie to spanie, dalej moglabym przesypiac cale dnie. Oczywiscie nie mam takiej mozliwosci ale gdy tylko moge zapadam w sen. Dzis bylam na badaniach, mamy z m ten konflikt grup krwi i przy drugiej ciazy moze byc z tym klopot takze z niecierpliwoscia czekam na wynik. Mam nadzieje ze bedzie ok. Ty widze czekasz na koniec tygodnia, kurde ciagle na cos czekamy nie? Jestem juz na zwolnieniu takze znow bede mogla byc czesciej z rana na bb ;-)

Witam Dziewczyny:-) Pewnie mnie tu nikt nie pamięta bo gdy ja się udzielałam to inna ekipa tu pisała a nie było mnie tu dosyć dawno. Witam się z wszystkimi starymi i nowymi koleżankami.
Chcę się pochwalić że i ja ujrzałam swoje kreseczki.Najpierw w czwartek po południu bladziocha a w sobotę już wyraźne dwie krechy. Cieszymy się bardzo, bardzo z naszego małego szczęscia, bo długo się zeszło.
Pozdrawiam wszystkich :-)

witaj agulek
elmo dzięki za podpowiedz, zarejestrowałam się ale chyba powinno mi przyjść coś na emaila, a ja nic nie dostaję. mam skrzynke na o2. może w tym problem.

krystianmartin, skoro ból owulacyjny był 14 dc to stawiam na ten dzień :tak: ale jednak bez testów owulacyjnych pewności nie ma, u mnie tempka w szczęśliwym cyklu zaczęła rosnąć jeszcze przed owulacją a we wcześniejszych rosła po, lepki śluz też pojawił się jeszcze przed owulką a śladowe ilości EWCM były tylko w przeddzień owulacji. Jeśli nawet owulka była w 15 dc to i tak super bo przeddzień owulacji to najpłodniejszy dzień cyklu, trzymam kciuki!

ewelin
, nie ma problemu, zaraz zamieszczę i podam linka, napisz mi tylko z którego dokładnie tygodnia jest to zdjęcie :-)

Matik
, standardowa dawka to 2x1 ale jeśli jest duży problem z prolaktyną i progesteronem to lepiej zwiększyć. U mnie ze skokiem tempki było różnie, najczęściej wzrastała 1-2 dni po owulacji ale w szczęśliwym cyklu już przed owulką, podobno wzrasta od 3 dni przed do 3 dni po owulacji, na wszelki wypadek rób nadal testy owulacyne.

agulek, jak się cieszę!!!!!! Tyle się naczekałaś, wiedziałam że w końcu się uda, gratuluję Ci kochana z całego serca!

Wszystkie doczekacie się 2 kreseczek, zobaczycie!

Ostatnia edycja:
axarai, jak fajnie, że zajrzałaś do nas! Jak tam Adusia? :-)

ewelin, wszystko mam już przygotowane do zamieszczenia postu tylko podaj mi wiek ciąży z tego zdjęcia a zamieszczam w sekundę posta i podaję Ci linka :-), chciałabym zdążyć zanim pójdę Kaję usypiać a strasznie już ziewa :-D

agulek gratuluje :) a dalej staralas sie o corke czy odpuscilicie ?

elmo dzwonilam i lekarka mowi ze mam do szpitala jechacbo ona i tak tego nie oceni bo nie ma takiego sprzetu jak w szpitalu i maz terz dzwoni czy bedzie ta polska polozna zeby nam troch pomoz bo maz nie zna tych wszystkich ginekologicznych slow a ja w ogole;p

reklama
piranha, elmo udało mi się zarejestrować i zalogować. może uda mi się samej,chociaz error mi sie pokazuje, faktycznie Matik rejestracja na gmail przyszła od razu. Przepraszam za zawracanie głowy. Jeśli nie uda mi się zamieścić zdjęcia to sie odezwę.

ok Piranha prosze zamieść bo mam ten error :wiek to 13 i 6 dni

Ostatnia edycja:
Do góry