reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin, szkoda bo mam już wszystko przygotowane, oddziela mnie tylko naciśnięcie "wyślij posta" (brakuje tylko podania wieku ciąży ze zdjęcia) ale OK :-)

Daria, trzymam zatem mocno za Was kciuki, oby wszystko było w porządku.

reklama
Witam dziewczynki !
Jak zawsze w przelocie ale nie moglam sie powstrzymac zeby skomentowac fotke Ewelin :) Ty juz kochana mozesz być bezpieczna na 200% to jest dziewczynka a ja sie myle bardzo sporadycznie , u Darii chlopiec .
Napiszcie prosze pozniej czy mialam racje to juz chyba u mnie takie "zboczenie" od 2 lat nic innego nie robie tylko czytam z nuba :)
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze pod koniec roku tez juz zaczne z wami planowac pelna para :)

Eweli przepraszam że Cię pomyliła z elmo ale mam teraz głowę zapełnioną czy już po owu czy nie , właśnie zrobiłam test więc czekam aż wyschnie kreska jest tylko na jak bardzo ciemna to jeszcze chwilka
Pirania dzięki

Piranha czytam, i dopinguję cały czas:-) a Adi rośnie, za tygodnie roczek, tak ten czas zasuwa
15.08.2013 023.jpg moja wymarzona :-)
Daria do szpitala jedź, tam pomogą, bo nawet bez znajomości języka będą wiedzieli co się dzieje, przecież ja też jeździłam, a języka ni w ząb!

Załączniki

• 15.08.2013 023.jpg
    15.08.2013 023.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 52
agulek GRATULUJĘ SERDECZNIE, chyba Ciebie pamiętam z wcześniejszych czasów kiedy to się nie udzielałam ale podczytywałam to forum. Ty się starłaś o dziewczynkę-tak? Opisz swoje starania jak możesz?

Dziewczyny a wypiszcie mi te 7 punktów które trzeba przestrzegać bo ja jak znowu analizuje moje starnia to wypisałam tylko 6 zasad które trzeba przestrzegać
1 dieta
2 suplementy
3 ph
4 odległośc
5. hormony
6 jony.
a jaki 6 czy coś mieszam

porannakawa dzięki po twojej opinii uśmiech mam od ucha do ucha. Chyba zaraz się poryczę. Fajny byłby zawód "czytanie z Nuba". Buziaki a pod koniec roku czekamy na Ciebie aż dołączysz ze staraniami. A piszesz ze u dari chłopiec czy chodzi Ci o elmo? bo daria chyba nie wklejała jeszcze zdjęcia nuba.

Axarai córunia śliczna a uśmiech aż zapiera dech w piersiach

Ewelin raczej na pewno to bylo zdjecie Darii pare czy parenascie stron wczesniej :) musialabym poszperac chyba ze to bylo zdjecie synka Darii Colina . Co do Elmo to obstawiam dziewczynke ale to tak jak zreszta Elmo napisalam nie mam 100 pewnosci :( bo zdjecie nie jest dla mnie klarowne i sama pisala ze widziala na usg siusiaczka , caly czas trzymam kciuki za synka :)!!!! Boze wy nawet dziewczyny nie wiecie jak ja wam kibicuje i trzymam kciuki za kazda z was bo wiem wtedy ze to cale planowanie ma sens i ze to i dla mnie jest jakas furtka :)

ps. Ewelin jezeli sie pomyle u Ciebie z plcia, jak Boga kocham juz nikomu nic nie bede wróżyć ! :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry