reklama
porannakawa
Fanka BB :)
Witam dziewczynki !
Jak zawsze w przelocie ale nie moglam sie powstrzymac zeby skomentowac fotke Ewelin Ty juz kochana mozesz być bezpieczna na 200% to jest dziewczynka a ja sie myle bardzo sporadycznie , u Darii chlopiec .
Napiszcie prosze pozniej czy mialam racje to juz chyba u mnie takie "zboczenie" od 2 lat nic innego nie robie tylko czytam z nuba
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze pod koniec roku tez juz zaczne z wami planowac pelna para
Jak zawsze w przelocie ale nie moglam sie powstrzymac zeby skomentowac fotke Ewelin Ty juz kochana mozesz być bezpieczna na 200% to jest dziewczynka a ja sie myle bardzo sporadycznie , u Darii chlopiec .
Napiszcie prosze pozniej czy mialam racje to juz chyba u mnie takie "zboczenie" od 2 lat nic innego nie robie tylko czytam z nuba
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze pod koniec roku tez juz zaczne z wami planowac pelna para
Matik2012
Eweli przepraszam że Cię pomyliła z elmo ale mam teraz głowę zapełnioną czy już po owu czy nie , właśnie zrobiłam test więc czekam aż wyschnie kreska jest tylko na jak bardzo ciemna to jeszcze chwilka
Pirania dzięki
Pirania dzięki
axarai
dziecioholiczka......
Załączniki
ewelin00
agulek GRATULUJĘ SERDECZNIE, chyba Ciebie pamiętam z wcześniejszych czasów kiedy to się nie udzielałam ale podczytywałam to forum. Ty się starłaś o dziewczynkę-tak? Opisz swoje starania jak możesz?
Dziewczyny a wypiszcie mi te 7 punktów które trzeba przestrzegać bo ja jak znowu analizuje moje starnia to wypisałam tylko 6 zasad które trzeba przestrzegać
1 dieta
2 suplementy
3 ph
4 odległośc
5. hormony
6 jony.
a jaki 6 czy coś mieszam
Dziewczyny a wypiszcie mi te 7 punktów które trzeba przestrzegać bo ja jak znowu analizuje moje starnia to wypisałam tylko 6 zasad które trzeba przestrzegać
1 dieta
2 suplementy
3 ph
4 odległośc
5. hormony
6 jony.
a jaki 6 czy coś mieszam
Piranha
ewelin, oto link 13+6 scan, what do you think? Boy or Girl? - In-Gender.com :-)
axarai, ale cudna, uśmiechnięta blondyneczka!
Uciekam usypiać Kaję, nie będzie mnie przez 2-3 godziny, szkoda, że nie zobaczę wpisów na in-gender :-)
axarai, ale cudna, uśmiechnięta blondyneczka!
Uciekam usypiać Kaję, nie będzie mnie przez 2-3 godziny, szkoda, że nie zobaczę wpisów na in-gender :-)
ewelin00
porannakawa dzięki po twojej opinii uśmiech mam od ucha do ucha. Chyba zaraz się poryczę. Fajny byłby zawód "czytanie z Nuba". Buziaki a pod koniec roku czekamy na Ciebie aż dołączysz ze staraniami. A piszesz ze u dari chłopiec czy chodzi Ci o elmo? bo daria chyba nie wklejała jeszcze zdjęcia nuba.
Axarai córunia śliczna a uśmiech aż zapiera dech w piersiach
Axarai córunia śliczna a uśmiech aż zapiera dech w piersiach
porannakawa
Ewelin raczej na pewno to bylo zdjecie Darii pare czy parenascie stron wczesniej musialabym poszperac chyba ze to bylo zdjecie synka Darii Colina . Co do Elmo to obstawiam dziewczynke ale to tak jak zreszta Elmo napisalam nie mam 100 pewnosci bo zdjecie nie jest dla mnie klarowne i sama pisala ze widziala na usg siusiaczka , caly czas trzymam kciuki za synka !!!! Boze wy nawet dziewczyny nie wiecie jak ja wam kibicuje i trzymam kciuki za kazda z was bo wiem wtedy ze to cale planowanie ma sens i ze to i dla mnie jest jakas furtka
ps. Ewelin jezeli sie pomyle u Ciebie z plcia, jak Boga kocham juz nikomu nic nie bede wróżyć !
ps. Ewelin jezeli sie pomyle u Ciebie z plcia, jak Boga kocham juz nikomu nic nie bede wróżyć !
Ostatnia edycja:
reklama
porannakawa
ok byc moze moja pomyłka nika , nie mam zbyt wiele czasu ale zaraz postaram sie znalezc
Podziel się: