reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
klaudio ja tylko chce Ci podpowiedzieć co do wyświetlania wykresu z owu, ty wkleiłaś link, A najlepiej jak wejdziesz na swoje owu tam masz pod wykresem "udostępnij wykres", i tam jest zakładka link. Link kopiujesz i wklejasz w sygniaturze. Wtedy można będzie bezpośrednio podglądać twoj wykres.
ann, klaudio pamiętajcie że jeśli kończycie kilka dni przed owu starania to nadal trzeba pilnować niskiego PH. Az do owulacji, a najlepiej dzień po.

Oczy niebieskie super że coraz lepiej, mdłości to cos strasznego. mnie znowu wczoraj wieczorem dopadły-tak nagle- a myślałam że juz je pozegnałam.

elmo gdzie ty sie podziewasz, załamuję się bez Ciebie. Wypatruje Ciebie jak księżniczka "ukochanego rycerza na koniu".:tak:

ewelin dziękuje za wszystkie rady dla mnie wszystkie są bardzo cenne
tylko jeśli chodzi o wykres owu to tam są dwa linki i każdy próbowałam i każdy w taki sposób mi wchodzi:baffled:

Klaudia, po kliknięciu na "Udostępnij wykres" wybierz zakładkę "Miniatura" albo "Link", w zależności od tego czy chcesz mieć taki wykresik w sugnaturze czy wolisz w formie tekstu - w obu przypadkach kliknij "Kopiuj" obok linka - musi być taki który się zaczyna na "[url...", czyli "Twój link do miniatury na forum:" albo "Link na forum:"

Ostatnia edycja:
oczy niebieskie ja mam 3 wrzesnia wizyte bo 7 jade do polski i mam nadzieje ze moze mi cos powie o plci (chociaz watpie) bo chce przywiesc ciuszki po ktoryms dziecku bo juz w tym roku nie pojade do polski a nie chce znow nowych kupować;/

ja tez mialam takie odrzuty na zapach z colinem gotowanie dla mnie to byla tortura a mieso to juz w ogole;/ ale w szczesliwym 16 tygodniu wszysto minelo po odwiedzeniu toalety pierwszy raz wtedy wymiotowałam w jakiejkolwiek ciazy :) w ogole wtedy minely mdlosci i wilczy apetyt ale zaczela sie zgaga i ciagle zmeczenie;/

Oczy niebieskie to brawo! Tez nie gotowalam obiadu przez kilka dni, bo mnie odrzucalo. Ja ostatnio pobudke mam o 6 rano bo mnie tak ssie i musze zejsc do kuchni cos zjesc bo mnie mdli strasznie z glodu.
Widze, ze coraz wiecej nowych dziewczynek - straczek dolacza. Fajnie! Powodzenia.

reklama
oczy niebieskie - my postanowiliśmy sobie odpuścić w tym miesiącu - potrzebuję przerwy bo mi się na mózg rzuca :-p - więc powinno być w sam raz... jak będzie znowu dziewczynka to się nie załamię - chcemy mieć 3... u nas jest spory problem aby mój mąż nie przegrzewał jąder - bo jest kierowcą - więc siedzący tryb pracy zupełnie mu nie sprzyja :-p ja w domu mam zwykłe papierki lakmusowe... sprawdzą się czy muszą być specjalne...

Do góry