reklama
mamawczesniaka
Fanka BB :)
Gal nie udalo sie zajsc w ciaze. Pozegnala sie z forum jakis czas temu i sluch po niej zaginal.
Ewelin, dzięki że pytasz U mnie samopoczucie dużo lepsze, lekko mnie czasem zemdli ale to tyle, żołądkowe problemy też się skończyły tfu tfu tfu i żeby długo nie wracały ;-) Boli mnie tylko kręgosłup ale to u mnie cykliczne, tylko teraz nie mogę brać na to żadnych mocnych leków, które zwykle brałam, w zasadzie nic nie biorę, trzymam się dzielnie A tydzień teoretycznie wg om zaczynam 7, ale wiem, że wg owu to dopiero połowa 6tego. Czekam niecierpliwie do 2 września, synek pierwszy dzień w przedszkolu a ja pierwsze usg
Oczy niebieskie
Cześć dziewczyny, jakie miłe wiadomości tutaj, trzymam kciuki po cichutku.
Elmo no i dlatego ja się nie będę wyrywać w sprawie płci aż lekarz mi sam nie powie, ta wiedza nie jest mi do niczego wcześniej potrzebna, będę czekać cierpliwie. Ale ja to ja, wszystko na luza. Masz się uspokoić, bo te nerwy nic dobrego nie wniosą a i tak narazie wiadomo guzik z petelką. Tak tak ta twoja wyimaginowana dziewczynka tam jest, tak na 50%
Także luuuuzzzzzz...
Daria, jak tam u ciebie sprawy małżeńskie, już lepiej? Mam nadzieję, że kryzys minął.
Moja wizyta u lekarza też na pocz. września - 3.09.
Elmo no i dlatego ja się nie będę wyrywać w sprawie płci aż lekarz mi sam nie powie, ta wiedza nie jest mi do niczego wcześniej potrzebna, będę czekać cierpliwie. Ale ja to ja, wszystko na luza. Masz się uspokoić, bo te nerwy nic dobrego nie wniosą a i tak narazie wiadomo guzik z petelką. Tak tak ta twoja wyimaginowana dziewczynka tam jest, tak na 50%
Także luuuuzzzzzz...
Daria, jak tam u ciebie sprawy małżeńskie, już lepiej? Mam nadzieję, że kryzys minął.
Moja wizyta u lekarza też na pocz. września - 3.09.
Matik2012
dzięki dziewczyny tak jestem lepiej nastrojona na ten cykl , moja Dr. z Polski odpisała mi że też nie widzi więc prawdopodobnie jest ok kazała brać duphaston od 15dc do testu pozytywnego i to na tą prolaktynę no więc biorę i działamy
choć widzę że mój mąż jakiś taki przemęczony jak go obudzić szok na ten moment nie brał jeszcze zalecanych tabletek tzn tych l-carnityna itp. na wzmocnienie, to myślę że w następnym cyklu jak trzeba będzie albo teraz po owu postaram się go przekonać
dziś mój 7 dc więc teoretycznie 5 dni do owu o ile będzie tak jak zazwyczaj 11dc zobaczymy
zamówiłam na allegro testy ciążowe i ovu mają mi je wysłać zobaczymy jak szybko dojdą bo inaczej za dużo kasy wydaję na te testy ;-)
dobra trzymajcie się dziewczyny wszystkiego dobrego
Krystianmarti piękna tempka
choć widzę że mój mąż jakiś taki przemęczony jak go obudzić szok na ten moment nie brał jeszcze zalecanych tabletek tzn tych l-carnityna itp. na wzmocnienie, to myślę że w następnym cyklu jak trzeba będzie albo teraz po owu postaram się go przekonać
dziś mój 7 dc więc teoretycznie 5 dni do owu o ile będzie tak jak zazwyczaj 11dc zobaczymy
zamówiłam na allegro testy ciążowe i ovu mają mi je wysłać zobaczymy jak szybko dojdą bo inaczej za dużo kasy wydaję na te testy ;-)
dobra trzymajcie się dziewczyny wszystkiego dobrego
Krystianmarti piękna tempka
oczy niebieskie powiem ci ze jak z nim nie gadam to potrafi sobie duzo wiecej sam zrobic przy dzieciach a nie ciagle slysze Daria.... i jak sie wyspalam bo go wyrzuciłam z sypialni ale teraz gadamy ale ja do niego malo mowie on wiecej do mnie gada .
Ale u mnie sie skończyły plamienia tylko ladny czysty sluz az jestem w szoku wiec czuje ze łożysko poszło w gore
Ale u mnie sie skończyły plamienia tylko ladny czysty sluz az jestem w szoku wiec czuje ze łożysko poszło w gore
Mar-chew
eh, mam nadzieję, że jak najszybciej zajdę teraz w ciążę... bo ta dieta "chłopczykowa" trochę mnie męczy... tęsknię za swoimi jogurcikami
Oczy niebieskie
Daria, kiedy masz wizytę?
Mar-chew ile już jesteś na diecie chłopczykowej? Ja już po kilku miesiącach miałam dość, ale teraz łatwo o świeże i nasze ziemniaki i pomidory, bo sezon. Ja robiłam pyszne ziemniaczki zapiekane do obiadu i jadłam z keczupem i mięskiem, ale nie drobiem. Do tego pomidorek i sok pomarańczowy, ananasowy lub pomidorowy.
Mar-chew ile już jesteś na diecie chłopczykowej? Ja już po kilku miesiącach miałam dość, ale teraz łatwo o świeże i nasze ziemniaki i pomidory, bo sezon. Ja robiłam pyszne ziemniaczki zapiekane do obiadu i jadłam z keczupem i mięskiem, ale nie drobiem. Do tego pomidorek i sok pomarańczowy, ananasowy lub pomidorowy.
reklama
mamakaja
Hej:-)
Piranha jeśli będziesz miała czas później napisać czy 5dc nie jest za późno na badanie tsh i prolaktyny? Bo u mnie 3 i 4 dc wypadają w sobotę i niedzielę
Krystianmartin też patrzyłam na Twoją temperaturę, nie zapeszam więc tylko :;-)
Matik kochana super super super.Teraz będzie już tylko lepiej:-)
Ehhh... u mnie dziś 2dc i umieram, jak dla mnie zawsze najgorszy(mega ból brzucha i pleców), jutro będzie już lepiej.
Miłego dnia wszystkim :-)
Piranha jeśli będziesz miała czas później napisać czy 5dc nie jest za późno na badanie tsh i prolaktyny? Bo u mnie 3 i 4 dc wypadają w sobotę i niedzielę
Krystianmartin też patrzyłam na Twoją temperaturę, nie zapeszam więc tylko :;-)
Matik kochana super super super.Teraz będzie już tylko lepiej:-)
Ehhh... u mnie dziś 2dc i umieram, jak dla mnie zawsze najgorszy(mega ból brzucha i pleców), jutro będzie już lepiej.
Miłego dnia wszystkim :-)
Podziel się: