reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie!
Roszpunka, dziekuje za dodanie mnie do listy, ale nie wiem czy juz powinnam na niej byc, bo zaczniemy sie starac dopiero we wrzesniu lub pazdzierniku. Pewnie nie wytrzymam do pazdziernika, takze najbardziej dla mnie realny termin staran to wrzesien.
Gratuluje II kreseczek dziewczyny!

Ufff już jestem przy komputerze, zaopatrzona w test czekam na jutrzejszy poranek :D

Elmo rany, ale ten czas leci, za 2 tygodnie dowiesz się o płci, super! może ja znajdę też fajnego lekarza, u mnie z pierwszym chciał powiedzieć dopiero na połówkowym. A tu widzę są i lekarze co mówią znaaacznie wcześniej.
Wysypiaj się i niech mdłości Cię ominą.

Airfix ja mam te drugie tansze paski z allegro, te do 7ph (z dwoma kwadracikami) one są super, na tym forum kiedyś jakaś dziewczyna porównywała merca i te i pokazywały to samo, więc ja wybrałam te tansze. Mi ładnie pokazują, miałam też jakieś inne, ważne by paski były do pochwy a nie jakieś inne.

Daria Ty to jesteś niemożliwa, jesteś w trzeciej ciazy i marzysz i kolejnej :D ja marzę by latem jednak nie być w ciazy późnej, za to chciałabym rodzić zimą :D albo wczesną wiosną też :)

Elle trzymam kciuki! bardzo mocno!

Roszpunka rany ja jestem już w ciazówkach w Twojej tabelce, chyba każdy wierzy w moją ciaze poza mną :p
te tabelki kojarzą mi się z tym naszym wątkiem staraczkowym haha :) to było fajne :D

jutro rano do Was zajrzę zdać relację, rany :D

Phoebe, ja będę się starać dopiero w przyszłym roku, więc może też nie powinnam być w tabelce;-). Ale tabelki są fajne, bo łatwiej się połapać kto jest na jakim etapie itp :-)
Polisia i ja znamy się z poprzedniego forum, rodziłyśmy podobnie i ja mogę powiedzieć, że chodzenie w tak zaawansowanej ciąży latem było bardzo męczące. Te upały wykańczały, spuchnięte nogi, bezsenne noce... Porażka ;-) Dlatego ja też chciałabym rodzić następnym razem zimą lub wiosną :tak:

Polisia, jutro się okaże. Ja trzymam kciuki i wierzę, że będziesz miała piękne II... Ale to jutro będziemy gratulować kochana;-) Czy możesz wrzucić jakie te paski masz? Może znajdziesz taką aukcję?

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim
a ja rodziłam latem-lipiec 18 macie racje ostatnie dwa tygodnie straszne upały nogi spuchniete nie przespane noce itp itp...
ale również rodziłam zimą-styczeń 22 to też zle było bardzo mnożnie 2010r jak dzis pamiętam ten mróz zimno ani z dzieckiem na spacer te ubieranie jak gdzieś jechaliśmy koszmar. Ja dziecko werandowałam na balkonie 15 min. zeby lepiej spało
wiec teraz robimy staranka od lipca żeby dzidziuś był na kwiecień maj lub czerwiec i mam nadzieje że mi sie uda:-)

reklama
Do góry