reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenna 37.66 takze jeszcze w gore poszla ale nie spalam prawie cala noc.Glowa mnie dalej boli a z tych nerwow o Radka bo 1 raz leci sam samolotem ..jeszcze z przesiadka i w Amsterdamie ma szukac biura to goraczki dostalam.. masakra ale tak czy siak nawet jak temp nierzetelna to chyba i tak byla wysoka.O 21 bylo 36.85
W kazdym razie nie mialam sily poprawiac nic..nie wiem czy to faktycznie owu byla czy bd czy co.. trudno juz..od listopada w chinskim przynajmniej dziewczynka heh:p

Maziajko man wrazenie ze tez mocniej czuje jajniki

reklama
Elenna 37.66 takze jeszcze w gore poszla ale nie spalam prawie cala noc.Glowa mnie dalej boli a z tych nerwow o Radka bo 1 raz leci sam samolotem ..jeszcze z przesiadka i w Amsterdamie ma szukac biura to goraczki dostalam.. masakra ale tak czy siak nawet jak temp nierzetelna to chyba i tak byla wysoka.O 21 bylo 36.85
W kazdym razie nie mialam sily poprawiac nic..nie wiem czy to faktycznie owu byla czy bd czy co.. trudno juz..od listopada w chinskim przynajmniej dziewczynka heh:p

Maziajko man wrazenie ze tez mocniej czuje jajniki
jak dla mnie to bardzo wysoka temperaturke masz.. Ja coprawda mierze zwyklym elektr pod jezykiem to dzis mialam 37. A jestem 7dpo. Niewiem jak to jest z ta tempa szczerze mowiac jestem w tej kwestii laikiem. Nie stresuj sie ;* elenka fajnie ze przyslalas te linki na dietki. Pewnie niejednej sie przydadza. A ja w chinskim mam... Chlopca :) ale za to moj synek wg chinskiego mial byc dziewczynka. Wiec mam nadzieje ze to na odwrot u mnie ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
Millo a moze castangus Ci podnosi tempke w koncu on podnosi progesteron wiec moze?
i jak maz juz dotarl na miejsce??

A mi w tym chinski wychodzi na jednym dziewczynka a na drugim chlopczyk o.0.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko jeszcze nie dotarl.W biurze bd ok 13 dopiero.No byc moze ale na wykresie pare dni mialam niskiej temp takiej normalnej dla mnie ..najdziwniejsze jest to ze ja nigdy nie mialam 37. 36.80 to byl max .. testy owu jeszcze nie pokazaly pozytywy tylko 2 kreski widoczne..mysle ze ten cykl to juz totalne dno u mnie..

reklama
Do góry