reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ha ...i ja sie na 1000 str załapałam ..i to z jakimi wiadomościami....:-D:-D:-D:-D....napisze potem hihi

Sylwia ciesze sie ze Kacperek zadowolony :) fajny synus ...grzeczny i taki pomocny w zakupach ...bez szemrania chodził z nami po sklepach ...kochany

Ostatnia edycja:
Dobra...Tomus się zajął ...wiec ...
Mój pęcherzyk miał dzisiaj......22 mm !!!!! , lekarz w szoku , zadowolony jak nie wiem ...dostałam zastrzyk ovitrelle.... miedzy 24-26 czasem 40 godz wystepuje owulka ...ale nie zawsze wiec nie ma co skakać z radości , ale może ...serducho było wczoraj .....no więc......

ha ...i ja sie na 1000 str załapałam ..i to z jakimi wiadomościami....:-D:-D:-D:-D....napisze potem hihi

Sylwia ciesze sie ze Kacperek zadowolony :) fajny synus ...grzeczny i taki pomocny w zakupach ...bez szemrania chodził z nami po sklepach ...kochany
W sumie to sama jestem w szoku ze byl taki cierpliwy:-D Ale wiem ze sie zalozyl ze starszym ze nie bedzie marudzil hihihih:-D:-Dwiec moze i to mialo znaczenie:-D..No ale suma sumarum..sama go pochwalilam:sorry::-D

Kiki tylko ze jak bede teraz serduchowac to raczej chłopak wyjdzie...właściwie nie wiem co robic...narazie robie testy owu i z kazdą godziną druga krecha robi sie mocniejsza...nie wiem czy to ma znaczenie ...tzn czy to wpływ zastrzyku...kurcze momentami sie waham czy nie serduchowac dzisiaj jeszcze ...bo lekarz kazał mi jutro wieczor i pojutrze rano......dziewczyny?????

kurka ...ja tu pomocy potrzebuje a ich nie ma??????

Anufifi kochana nie zaszkodzi dziś i jutro, a mówiłaś lekarzowi, że chcesz dziewczynkę?

idę zobaczyć co naskrobałyście:-)

reklama
Do góry