Czarodziejka
Fanka BB :)
A ja do 30-stki chcialabym miec juz drugie takie 2 letnie
))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jarzebinka.. a TY jak dzis?? oswoilas sie juz z || kreseczkami?:-)
Jarzebinka...własnie ...jak tam?
powiedziałas męzowi ???
Jarzebinko jak tam samopoczucie w pierwszych dniach świadomości o "stanie błogosławionym"? Masz jakies objawy??
jarzebinko jak samopoczucie?
Jarzebinko - no wlasnie jak Ci w duszy gra wiedząc ze malutkie pod sercem rosnie?)
Ja chcialabym coreczke, a moj maz zgodzil sie, ze mozemy sprobowac chociaz wie ze bedzie chlopak. Najwazniejsze aby bylo zdrowe baby![]()
Ale starania sa fajne
Pyszczek...a ja wlasnie chcialam zeby byl pierwszy chlopiec.. i byl i potem drugi buhaahah
.. no ale to chyba dlatego ze zawsze chcialam miec starszego brata
ale nie mialam..znaczy mialam rok starszego ale Bozia zaraz po urodzeniu zabrala Go do siebie
..wiec chyba taki mialam niedosty.. i chcialam synka pierwszego;-)
.. i mysle ze pierwsze to naprawde nie ma roznicy tak bardzo..nooo chyba ze sie nie chce wiecej jak 1 dzidzie
![]()
Jarzebinka gratulujęZdrowej dzidzi i spokojnej ciąży Ci życzę
![]()
Beti, dziękuję ... oczywiście miałam nie testować, ale dzien wte czy we wte........ teraz chodze cała rozdygotana, zaglądam do łazienki co chwila i spoglądam na testno i nie chce być inaczej są dwie kreski, jedna mocna, wadomo testowa, a druga troszke słabsza ale dobrze widoczna, więc chyba to to ...................... teraz musze tylko zmienić wizyte u gina z początku marca na początek lutego ......
no i wg kalkulatora wypada na 23 września, zobaczymy co powie lekarz i jakby co to M powiem,że mam juz dla niego prezent na urodziny, bo on ma 18 września ...............
![]()