reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanna my jesteśmy bardzo cierpliwe kobietki:-)

Moze i ja sie od Was naucze cierpliwosci, bo naprawde mi imponujecie:tak:Tylko ze ja bardzo chcialabym w tym cyklu zaciazyc wiec nie wiem czy sie powstrzymam od serduszkowania w dni na chlopca.

A teraz zmykam bo jutro z samego ranka musze z soba i synkiem biec do lekarza na kontrol-mam nadzieje, ze nie dostane juz lekow i bedzie serduszkowanie.

Dobraj nocki:-D

reklama
Milo ze macie takie same zdanie:sorry::-);-)
Pyszczek...a ja wlasnie chcialam zeby byl pierwszy chlopiec:-D .. i byl i potem drugi buhaahah:-D .. no ale to chyba dlatego ze zawsze chcialam miec starszego brata:sorry: ale nie mialam..znaczy mialam rok starszego ale Bozia zaraz po urodzeniu zabrala Go do siebie:blink:..wiec chyba taki mialam niedosty.. i chcialam synka pierwszego;-):tak:.. i mysle ze pierwsze to naprawde nie ma roznicy tak bardzo..nooo chyba ze sie nie chce wiecej jak 1 dzidzie:tak:

Royanna..spij dobrze;-) i powodzenia na kontroli jutro;-)
Beti ..za tydzien:sorry::cool2:..Ale ze staranek nici..bo nie ma takiej opcji:tak: nie ten czas;-)..dopiero od czerwca zaczniemy.. no chyba ze sie rozmyslimy:-D

Sylwia hmmm czerwiec, hmmm rozmyślimy, dziwne rzeczy do mnie piszesz:-):-):-) to teraz ja już wiem co Ty za sny miewasz koleżanko Ty moja kochana:-):-):-):-)jak Twój dopiero za tydzień wraca:-):-):-) ja tak sobie gaduliłam z moim, że jak teraz się nie uda, to może też przełożymy tak na 2-3msc, żeby się pod koniec roku nie urodziło, a na początku 2010 już:-):-), ale zobaczymy co ma być to będzie:-):-)
Royanna kolorowych:-)życzę kontroli bez leków i owocnego serduszkowania:-)

hehe to mi też mało zostało do 35:-):-)
a wiesz,że jutro stuknie nam tu 1000 stronka:-):-):-):-)
kurczę pewnie się nie załapie bo będę w pracy i nici z wejścia na neta:wściekła/y::-):-)

kawusie za nas wypijcie:-):-):-)
i za bardzo obgadujcie hehehe:-):-):-)
ja też zmykam:-)
dobranoc tym co poszły i tym co się wybierają:-):-)
Sylwia kolorowych kochana:-)
buźka:-)
udanego spotkania:-)

reklama
Do góry