reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Airfix no ja mam 4 - 4.5 dlatego nie chcialam przedobrzyc z zakwaszaniem poki co u mnie dopiero 2dpo ...wiec jeszcze kupa czasu bym w ogole mogla sie zastanawiac jaka plec.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka ja bez zakwaszania mam 4,0 do 4,4 więc też niczym dodatkowo nie zamierzam, bo chyba bym wszystkie plemniory zabiła ;)
U mnie dziś 4dpo.

Antonia w drogerii powinni mieć papierki do badania pH.

Antonia Kup na allegro paski do mierzenia ph pochwy z przedzialem 4.0-7.0 . Takie z dwoma polami. Nie drogie bardzo to jest. Mi teraz w ciąży przydają się do badania ph moczu jak mnie coś piec lub szczypac zaczyna.

Elena gratuluje super że tak szybciutko się udało oby teraz dzidzia zdrowo rosła;-) ;)

Maziajka teraz za Ciebie trzymam kciuki :-) :)

Wy macie takie dobre ph!!ja mam 5,5.5. do 4 i 4,5 chyba ani razu nie zeszlam nawet z lacto.Wszystko mi na chlopca sprzyja,wszystko:(

reklama
Do góry